Att bli frälst/ In the year 2525..TACK för min frälsning

 

In the year 2525…..

http://www.youtube.com/watch?v=1FgSmdfRUus&feature=related

-In The Year 2525, ja så hette den låten med Zager & Evans… på 1960-talet, låten som var en “landsplåga” och som gjorde många människor upprörda, och mig skrämde den , då jag var ung. Det spekuleras ju en hel del om när Jesus skall komma tillbaka, och det är klart att människor har sina funderingar och själv tror jag inte att jorden är kvar 2525 och inte senare heller, inte denna jorden…men så tänkte man inte då, för man var för ung. Och inte frälst.

-Vissa saker de sjunger om här tycker man redan har inträffat såsom robotar som tar jobben från människorna och piller man skall ta….provrörsbarn m m,…  ja det var då…det var den sången…

-Om vi återgår till verkligheten så vill  jag säga att  frälsningen är det absolut viktigaste att få i livet- det absolut viktigaste man någonsin har varit med om. Jag kan aldrig säga något annat än att det är det bästa för en människa- att få gå med Gud.

– *Saliga äro de som två sina kläder för att få rätt att äta av livets träd och att gå in i staden genom dess portar.* /Upp 22:14  Tack gode Gud för att du hade nåd för mig och jag fick lära känna dig! Det är det största som hänt mig!

 Kram f Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.