Att berätta om satan / I fängelse, i helvetet

De sålde sina liv till satan. De lät honom förstöra sina liv,de visste bara inte om det, då de gick fel väg. En väg som kanske började med småbrott som blev grövre och grövre, eller ett vanemässigt beteende, eller pga  helt andra orsaker. Vilka? Jo jag tänker på männen och kvinnorna i fängelserna. Alla fängelser och alla män och kvinnor som sitter i dem.

Såg du programmet om San Quentin? Tisd 7/9-10. Sorgligt, upprörande, fruktansvärt ledsamt. Det skär i hjärtat att se dem inlåsta. Det skulle kunna varit så mycket annorlunda för dem. Jag skall inte gå in på var, varför, men, och allt annat, vill bara nämna att jag önskar dem alla frälsta och fria. Även dem ute på gatorna i städerna som förstör sina liv JUST NU!

Och vem är det som säger att INTE bön fungerar? Inte jag, för jag vet att bön fungerar. Du och jag kan be för människor i fängelser, i läger, i förtvivlan, i armod…och vi ber i Anden och Gud kan och vill göra under. Det finns inga GRÄNSER för Gud, HAN verkar över HELA JORDEN. Och våra Böner är mycket betydelsefulla, och det är verkligen betydelsefullt att vi frågar Gud om de böner vi BÖR be. Det kallas ju för samarbete!

Vi kanske inte ser svaren, men Gud ger dem ändå.

Var och en är betydelsefull i Guds ögon, även om de inte är det i människors ögon! Han skapade oss till sig för att älska oss.  Gud har visat oss hur vi kan bli rättfärdiga. Låt oss lyda honom och ta del av den planen han har för oss.

*Och tålamodet utvecklar vår karaktär och hjälper oss att tro och hoppas på Gud mer och mer, tills slutligen vårt hopp är säkert och vår tro är fast.* /Rom 5:4

…Tänk på dem som sitter i fängelse, som om ni var fångar med dem. Tänk på dem som blir misshandlade, som om det gällde er egen kropp.* /Hebr 13:3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.