Att berätta om Satan/ Demoner

 

ist2_2701041_love_bible_scripture2.jpg  Lev i Guds godhet och kärlek

Finns det demoner/onda andar? Ja. Kan man bli befriad från demoner?  Ja. Läs följande artikel:

När demonen fick lämna bussen

Människor som är intagna av demoner är mer påtagligt i muslimska länder än i västvärlden. Friday Fax berättade 2005-04-13 om ett påtagligt befrielseunder som utspelade sig på en offentlig buss.

När demonen lämnade bussen så blev det lite för mycket för en del resande – bleka och chockade stirrade de på en ung man som just hade blivit befriad från en demon.

Fru FW, en egyptisk evangelist, reste med buss och noterade en medpassagerare som gav ifrån sig underliga ljud, rullade med ögonen och då och då förvreds i sätet. De andra passagerarna tittade bara bort, tills FW blev övervunnen med en “helig vrede”. Hon vände sig till mannen och sa högt: “I Jesu namn, lämna honom! Och lämna bussen!”

Till allas förvåning, mannen grymtade lite grann och skälvde till, sedan tittade han sig omkring med klara ögon och sa: “Hej! Han är borta! Jag kan känna det! Vad än du gjorde med mig, tack ska du ha!”

Han skrattade och var helt klart mycket tillfredsställd. Demonen hade lämnat honom, och uppenbart även bussen – ingen annan var synbarligen påverkad. FW stannade i bussen längre än hon hade planerat, och berättade om evangeliet och befrielsen i Kristus, därför att den unge mannen och ett antal av de andra chockade passagerarna hade många frågor. Och detta trots att det är ovanligt för en kvinna att tala till män i Egypten, och särskilt i en fullsatt buss.

Source: Andrea Xandry, Ziel 19, Schweizerische Missionsgemeinde, Josefstrasse 206, 8005 Zurich, Switzerland.

www.tidenstecken.se

I Matteus evangelium kan du läsa om hur Jesus botar en pojke som är besatt av en ond ande: Matt 17:14-21,  och i  Matt 15::21-28 hur Jesus befriar en flicka från en ond ande. Även: Mark 7:24,  Mark 9:14, Luk 9:37, samma berättelser…

Visst finns det ond andar, djävulen vill ju få oss att tillhöra fel sida. Därför är det så oerhört viktigt att inte syssla med, eller tillhöra något som helst ockult! Satan kan förvandla sig till en ljusets ängel, glöm inte det.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.