Att berätta om satan/ 1 Petr 5:8

Djävulen anser sig vara säker på att det är han som är herre och inte MESSIAS. Men djävulen har alltid fel i det.  Djävulen frestade Kristus, och djävulen frestar oss.  Men vet ni, djävulen kan ju aldrig vinna! Han har ju redan förlorat! Nu har jag nämnt satans namn flera ggr och  tänker inte nämna honom fler gånger i detta inlägget, utan istället koncenterar vi oss nu på att JESUS ÄR HERRE.

Upproret mot Gud är stort. Det var så på Jesu tid, och det är likadant ännu, och den onde går omkring som ett rytande lejon. Det är så många fler än jag som fått uppleva kampen. Jesus gav sig aldrig in i någon diskussion om något som den onde ville få honom att tycka eller göra. Jesus svarade med Guds Ord. Så är det meningen att vi också skall göra. Så fort “attackerna” på våra liv kommer/dyker upp från “ingenstans” skall vi svara med vad Guds ord säger.  Vi skall ALDRIG böja oss för onda makter, nej aldrig. När något vi är med om känns riktigt otrevligt och ofattbart, då kan vi var så gott som säkra på att den onde försöker sänka oss. Men se, det går inte.

Jesus Kristus visste att han skulle rädda världen genom sin död på korset. Jesus Kristus visste att han aldrig skulle gå med på en uppgörelse med onda makter.
Vi kan vår bibel och därför vet vi att rättfärdigheten i Jesus och hans blod på korset för oss, är oss givna. Vi behöver inte oroa oss för olika saker som kan komma in i våra liv och försöka få oss på fel sida. Är vi starka i tron, dvs INTE överger vår tro, utan är ett med Jesus Kristus, då kan vi ALDRIG förlora en fight.

Vi kan gå i öken rätt länge, och där slipar Gud oss, och motgångar kommer alltid att vändas i ro och frid och seger. Glöm inte det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.