Artikel Vacciner, m m

Textens 10 punkter är översatta och hämtade från Christian Elliots originalartikel 18 Reasons I Won’t Be Getting a COVID Vaccine i The Defender.

https://nyadagbladet.se/vetenskap/nya-ron-coronavirusets-spikprotein-bakom-allvarlig-covid-19/

Allvarliga saker berättar för oss om sådant man vill gömma och hur man nonchalerar och sätter sig över människor. Läs länkarna så länge de finns och tänk på HUR och VARFÖR detta sker. VARFÖR ÄR DET SÅ HÄR I VÄRLDEN? Du som inte är en troende på Jesus tycker kanske att världen är ok, men det är den inte. DEN ÄR HEMSK och den är FARLIG att vara i. JESUS är den som kommer att hämta den troende hem till himmelen en dag då allt verkligen blir nattsvart här på jorden och fasorna är ännu mer utbredda än nu.

BIBELN har RÄTT, BIBELN ÄR SANN. I alla tider har det funnits katastrofer och hemska gärningar, men det är endtime nu så det gäller att ta vara på JESU undervisning och frälsningen som är gratis och livsavgörande. Läs mer här på sidan om det. Se Kategorier.

Vaccinpass-
Job 6:4för den Allsmäktiges pilar har träffat mig, min ande dricker deras gift. Fasor från Gud går i stridsställning mot mig.
Job 18:14Han rycks bort från sitt trygga tält och drivs i väg till fasornas kung.
Job 21:9Deras hus står trygga utan fasor, Gud drabbar dem inte med sitt ris.
Job 24:17för svartaste mörker är morgon för dem alla, de är väl förtrogna med mörkrets fasor.
Job 27:20Fasorna griper honom som vattenmassor, stormen rycker bort honom i natten.
Job 30:15Fasor väller över mig, min ära rycks bort som en storm och min räddning har försvunnit som ett moln.
Ps 55:5Mitt hjärta grips av ångest i mitt inre, dödens fasor faller över mig.
Ps 88:17Din vredes lågor sveper över mig, dina fasor förgör mig.
Ps 91:5Du ska inte frukta nattens fasor, inte pilen som flyger om dagen,
Ord 11:8Den rättfärdige räddas ur nöden, den gudlöse drabbas i hans ställe.
Ord 11:9Med sin mun fördärvar den gudlöse sin nästa, genom kunskap räddas de rättfärdiga.
Hes 6:8Men jag ska låta några leva kvar. När ni skingras i länderna ska några av er räddas från svärdet ute bland folken.
Hes 6:9De av er som räddas ska tänka på mig bland hednafolken där de är i fångenskap, när jag har krossat deras trolösa hjärtan som vikit bort från mig och deras ögon som trolöst såg efter sina avgudar. De ska avsky sig själva för det onda de har gjort med alla sina vidrigheter.
Hes 14:16och dessa tre män fanns där – så sant jag lever, säger Herren Gud, då skulle de inte kunna rädda sina söner eller döttrar. Endast de ­själva skulle räddas, men landet skulle bli öde.
Hes 14:22Men se, några ska räddas och bli kvar, både söner och döttrar, och de ska föras bort. De ska komma hit till er, och när ni får se hur de lever och handlar ska ni finna tröst för den olycka som jag har låtit komma över Jerusalem, ja, för allt som jag har låtit komma över staden.
Hes 17:21Alla hans flyktingar och alla hans skaror ska falla för svärd, och de som räddas ska spridas för vinden. Och ni ska inse att jag, Herren, har talat.
Amos 3:12Så säger Herren : Som herden räddar ur lejonets gap ett par benpipor eller en bit av ett öra, så ska Israels folk räddas, de som sitter i Samaria på kanten av sina divaner och på bäddar av damast.
Amos 5:6Sök Herren så ska ni leva. Annars ska han drabba Josefs hus likt en eld som förtär, och ingen kan släcka den så att Betel räddas.

Herren är vår frid, vår tillflykt.

4 thoughts on “Artikel Vacciner, m m

 1. HEJ ! Tack för din kommentar. Detta är en lögnaktig härva som man mer o mer snärjer in sig i, och plötsligt skall parkerna öppna upp, de är väl rädda för att människor skall demonstrera m m om de inte får komma ut i sommar o vara som vanligt.
  Det är en SKYMF emot människor som inget ont gjort men blir lurade av massmediala organ och som inte tror att saker o ting är som de styrande säger. Vi är grundlurade från början til slut. detta är inte klokt. efter denna s k öppningen i sommar kan man på höstkansten berätta om tusentals fall som är s k döende pga för tidig öppning, de har alla planer klara redan nu. Så är det många som tror redan nu.Det är avskyvärt att detta sker och att troende tar dett vakkkks. VAR ÄR DÅ JESUS??? SKULLE han ta vacckks. Nix! Gud välsigne dig! Tack för all omtanke om mig och hur jag är o har det! Ja jag trivs mycket bra med livet, – utom ekonomin. Nu skall betalning in denna månaden för denna sidas betalning/ 1 g per år, och det är cirka ettusen kronor, skall kanske be om stöd här på sidan. Vill gärna hålla den igång. Skall se länken också. HÄlsn o kram f Maria

 2. Hej! Maria. jag tittade också i Nya Dagbladet om Covid Vaccin. Tydligen, blir de sjuka i Covid med trots, vacinnering, och då tror jag det inte ens är den -muterande varianten. Googlar man är det svårt att få Opartisk hållning till Vaccinet, utan man bara Tutar påtrots, helt ny medicin typ.
  https://nyadagbladet.se/halsa/allt-fler-vaccinerade-intensivvardas-for-covid-19/

  Nåja! Du har lagt in en sida hur, de sorterar bort, de de som dom inte vill ha. Det måste var mycket arbeta att hålla upp en blogg så här, och i många år, Fina Kort du la ut också. Ja, vet inte, du är nog inte så förtjust i Nunnor, men lämnar en sida om Skandal med Covid Vaccin.
  https://www.lifesitenews.com/news/several-nuns-die-after-taking-first-shot-of-covid-vaccine
  önska dig lycka till, med allt och sidorna.Vlh. Tommy

 3. Ja den sista tiden är här. Har du Maria hört talas om CERN? Om inte kolla upp det!
  Googla deras invigning av Cern.
  Tack för allt du skriver.
  Kram Madelen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.