År 2013/Ingen årskrönika.Bli ett Guds barn 2013/Video

Nytt År 2013,

 


och här kommer ingen årskrönika, men en vädjan till människor att vilja lära känna Jesus. Jag anser att det borde vara den viktigaste längtan i en människas liv, och inte människans nöjen och flärd. Det viktigaste är att följa Jesus på färden.

Se, han säger till oss: Matt 11:28-30 Kom till mig, alla ni som arbetar och bär på tunga bördor* så skall jag ge er vila. 29 Ta på er mitt ok och lär av mig, ty jag är mild och ödmjuk i hjärtat. Då skall ni finna ro för era själar. 30 Ty mitt ok är milt, och min börda är lätt.” /Han tar våra bördor och hjälper oss ur svårigheter! Lär ur sången (VIDEO) här nedan:

Take Your Heart To The Lord
http://www.youtube.com/watch?v=vUGqW-oU_gc&list=PLB36B0365349F0A1A

Som får utan herde
Matt 9:35-38 Jesus gick omkring i alla städer och byar, och han undervisade i deras synagogor och predikade evangeliet om riket och botade alla slags sjukdomar och krämpor. 36 När han såg folkskarorna, förbarmade han sig över dem, eftersom de var rivna och slagna, som får utan herde. 37 Och han sade till sina lärjungar: “Skörden är stor, men arbetarna är få. 38 Be därför skördens Herre att han sänder ut arbetare till sin skörd.”

*

Folkskarorna idag är så stora, de som inte känner herden som har omsorg, bli därför en lärjunge och kom till Jesus. Gå sedan ut och gör folk till lärjungar. Låt något nytt komma in i ditt liv: JESUS

 

2 thoughts on “År 2013/Ingen årskrönika.Bli ett Guds barn 2013/Video

  1. Vi använder s a s fel kalender..Jag har en uppställning med månaderna, jag skall leta fram den..
    man kanske skulle ta och sluta räkna både månader och år….och: Vatikanen o deras påhitt är väl märkliga, de har gjort så många konstigheter och fel.
    Det är väl att man inte är katolik, utan troende kristen.
    /maria

  2. Enligt GT är April månad den första månaden; “Denna månad skall hos eder vara den främsta månaden, den skall hos eder vara den första av årets månader. (2 Mosebok 12:2 SVEN)”
    Men Vatikanen har skapat en kalender efter solen och Januari månad kommer troligtvis från en gud som romarna tillbad, som stod för ny era, inträde m m och placerades vid stadsportar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.