År 2011/Filippinerna/Åldring utan mat/Apple/Matt 5

 

 MASSIVE FIRE: US chemical plant in flames video

  TYPHOON: Second typhoon strikes the Philippines video

*
*

Åldring utan mat i en vecka! I en hel vecka var en åldring i Luleå utan mat sedan hemtjänsten glömt att göra någon beställning.Till slut upptäckte en granne att något inte stod rätt till och slog larm. Grannen kom på besök i början av augusti och märkte att den drabbade inte mådde bra. Då gick grannen hem till sig, lagade mat och bjöd åldringen.

Fallet har nu anmälts enligt lex Sarah, uppger lokala medier.  Tidn DN.http://www.dn.se/nyheter/sverige/aldring-utan-mat-i-en-vecka

*
*

http://www.dn.se/ekonomi/ny-telefon-fran-apple-vantas-i-dag Ny telefon från Apple,berättar de något om hälsoriskerna?  Näää

*
*

Var man än tittar eller läser så ser man egoismen och habegäret eller nonchalansen, eller några andra brister som vi inte har namnet på. Empati kanske? Jesus har namn på allt och han varnar i sitt ord för att människor är och kommer att vara kärlekslösa.

Vi måste lära oss att se till varandra och hjälpa varandra. Man måste väl kunna ha så pass mycket människokärlek att man reagerar över galenskaper? Eller?  Det verkar dåligt med de kvaliteér som man borde vara utrustade med?  Finns det inte sådana längre?

Matteus kap 5 kanske man kan läsa…..

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.