År 2011 /Bilderberg möte i St Moritz 9-12/6

 

Bilderbergs möte i St Moritz, Schweiz 9-12 juni

Av James P. Tucker Jr.
http://community.mantecabulletin.com/blogs/detail/1581/
http://www.911forum.org.uk/board/viewtopic.php?p=156103#156103
http://www.bilderberg.org/kissing.htm#07Jun11

Översättning Gertie Dahlberg
Den skugglika grupp som är känd som Bilderberg är i år samlad i St Moritz i Schweiz för sitt årliga möte, men de kommer att få massor av sällskap.  St Moritz är beläget nära Davos, platsen för det regelbundna och kostbara mötet för tusentals bankirer, politiska ledare och andra notabiliteter, kallat World Economic Forum.  Men till skillnad mot Davos, där pressen alltid är välkommen, försöker Bilderberg fortfarande att uppehålla absolut sekretess. 

Bilderberg har träffats i Schweiz fyra gånger genom åren men aldrig i samma stad.  Normalt, när deras syskon i brott Trilaterala Kommissionen, möts i Nordamerika, brukar Bilderberg göra det också.  Detta år kommer Trilaterala Kommissionen att ha sitt möte i Washington men Bilderberg undviker USA i vad som kan vara ett försök att lura pressen.

Bilderberg har kallats den mest exklusiva och hemlighetsfulla klubben i världen.  För att få tillträde måste man äga en multinationell bank, ett multinationellt företag eller ett land. Sedan sitt första möte 1953 har deltagarna varit topparna inom företags- och finansvärlden samt världsledare.  Bilderberg hoppas att en del av deras gemensamma agenda med ”Trilateralisterna” kan uppnås vid mötet: en USA-invasion i Libyen för att skapa ökad turbulens i Mellanöstern så att Amerika kan gå in i ett krig med Iran, för Israels räkning…

www.thisweek.org.uk
www.abolishwar.org.uk
www.elementary.org.uk
http://www.radio4all.net/index.php/contributor/2149
http://utangente.free.fr/2003/media2003.pdf

“Att underhålla hemligheter är som ett psykiskt gift som alienerar ägaren från samhället”,
Carl Jung.
https://217.72.179.7/members/www.bilderberg.org/phpBB2/

Som ni säkert vet är Bilderberg en kult för bankirer/direktörer/kungligheter och maktkedjan förenas likt en navelsträng med både NATO och G8.  Bilderberg väljer ”demokratiska” NATO-zonens politiker som backar upp nuvarande västerländska militära resurser in i Mellanöstern och hjälper dem att driva fram makten och ”ta bort” deras politiska opposition.

Trots tomt prat av västerländska ”demokratier” är det uppenbart att dessa Bilderbergare godkänner ledare som på intet sätt representerar den strävan och de värden som vi, folket som valde dem, kräver.  Alla de stora partierna i väst är i ett järngrepp av en kriminell konspiration mellan de politiska partiernas byråkrater och plutokrater som Bilderberg representerar.
I Storbritannien är politiker såsom Harold Wilson, Robin Cook, Charles Kennedy, John Smith och David Davis exempel på sådana personer som Bilderberg och deras legoknektar har ”plockat bort”.

Den senaste brottsprovokationen mot Bilderbergs trogne anhängare Dominique Strass-Kahn visar helt klart vilket förakt för demokrati och allmänhetens intresse som karaktäriserar axeln hos NATO och Bilderberg.  Det är att tänja på fantasin att föreslå att nuvarande Bilderberg inte har någon koppling till Nazistpartiet som producerade Bilderbergs grundare och ordförande fram till 1975 års Lockheed skandal, tidigare SS-officeren Prins Bernhard.http://www.nyapolitiken.biz/bilderberg/bilderberg2011.html
/Maria

2 thoughts on “År 2011 /Bilderberg möte i St Moritz 9-12/6

 1. De har säkert trevligt i den klubben. Men det som är mindre trevligt för folken är ju det de bestämmer i sina möten. Kan ingen stoppa deras framfart…är detta legalt
  /Maria

 2. Såg den officiella Bilderberglistan för i år. Det kryllar av bankirer, centralbankirer och hedgefund managers. Några finansministrar och några kungligheter och presidenter.

  Trichet ECB-chefen, Barclays chef Hagius, Rothschild Europes chef Bernabé och kompisen ex utrikesmin Peter mandelson, Ex chefen för Goldman Sachs och BP Sutherland, World Bank chefen Zoellick, EU presidenten Rompuy, Jacob Wallenberg, Calle Bildt, David Rockefeller, Kissinger osv.

  Det är creme de la creme av finanstopparna. Ändå har detta 3 -4 dagars slutna möte ingen politisk funktion…Det handlar ju bara om Euron och EUs framtid, krigen i mellanöstern, internets framtid. Vad har vi med det att göra?

  “Det är bara en samtalsklubb,” enligt media (när de nu vågar rapportera!).

  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.