År 2010/ November. nyheter

 

18/11-10

Solana var den 1:e som sa att den nya Palestinska staten skulle vara en fullvärdig medlem av FN >> Senare har även Obama gått på samma linje. Vad skulle detta föra med sig för Israel? Jo att profetiorna med hast går i uppfyllelse. Vi ser och hör redan starkt hat och irritation över att man inte har löst fredsavtalet där nere.

Constance Cumbey har en varning och extra uppdatering för att vi kan vara framme vid preludiet till den kontrollen över det ekonomiska som “tha mark of the beast” innebär >> Constance Cumbey: Det verkar som Tony Blair och Rick Warren är samarbetspartners för att föra in den nya världsreligionen >> Lyssna nu till detta alla som envisas att predika över hans böcker. New Agarna själva har satt upp Rick Warren som en av sina egna Gurus >> Det säger väl allt!

Inte bra att Magnus Person upphöjer den Antisemitiske Reepalu >> & >> i Dagen idag >> För övrigt var artikeln mycket skrämmande – DEN VAR MÄNNISKOCENTRERAD!

EU förbereder hjälppaket till Irland >>

Övervämningar i England >>

Koleran i Haiti kan döda lika många som Jordbävningan >>

Iran tränar luftförsvar mot Israel – USA >>

Katastroftorka väntar Bolivia >>

Totalkontrollen med Iris – Scanner >>

Påven fortsätter att “flörta” med religionerna >>

Ryssland: Kolerautbrott är nära i Dominikanska republiken >>

Koranbrännarpastorn i Florida förlorade sina får >>

Chris Whalen: Kalifornien kommer att gå i konkurs >>

Ryssland skall rusta Libanon >>

Kvinna med fågelinfluensa i Hongkong (Sv) >>

Pingst FFS verkar leda pingstpastorer in på “Emerging Church-spåret” (Sv) >>

Hånade islam på blogg – kan få livstid (Sv) >>

Lansering för Bibel 2000 på bibelsajt hade ingen framgång (Sv) (Bra tycker vi!) >>

Är den katolska tron något för protestanter? (Sv) >>

Stötta kyrkorna i Sudan! (Sv) >>

Economist: Färre drakar, fler ormar >>

*Varen frimodiga och oförfärade i edra hjärtan, all I som sätter edert hopp till HERREN.*  Ps 31:25   /Maria

 https://gospel.jesuslever.eu/?cat=76 Här läser du om sanningen om EU

4 thoughts on “År 2010/ November. nyheter

 1. Är det dessa ledare som är Gud? Stannar de upp tillräckligt för att förstå vad Gud vill? Är de medvetna om att de måste följa den helige Ande? Är de medvetna om att de borde lämna sina sammanhang och söka Gud och hans vilja? D Alm titulerar sig för direktör för sin församl.Nej alal kan inte tycka lika, men är de medvetna om vad de håller på med? /Maria

 2. Hej Janne Jag tycker detta är bedrövligt ang vad påven tycker, jag håller ju inte med! Usch. Gode Gud hjälp oss från katolicismen. /Maria

 3. (Ledarskapskonferens i Norrköping. Dagen.se)

  “Visionen står och faller med ledaren”…
  Kristna kyrkor behöver entusiasmerande ledare som kan visa de svenska församlingarna vägen. Och de går tillsammans på kurser i ledarskap för att effektivt kunna leda sina får. En ledare pekar med hela handen och har en klar vision, tycker man. “Ny eld” är vad som behövs, för att väcka de kristna.

  Kanske man ska fråga sig om vi vill bli ledda av alla dessa herdar? (I en alltmer “sammankopplad värld” kanske Rick Warren kanske kan leda de svenska herdarna och Tony Blair kan leda Rick Warren? Och Påven kan leda Tony Blair?
  Inte mig emot!)

  …”Landets pingstpastorer sitter i skolbänken. Pingst pastorsakademi är ett försök att få pingströrelsens ledare på rätt spår igen. Elden behöver tändas i en ny tid. – Vår tid kräver att församlingar leds av pastorer som är utrustade både med mjukdelar och hårdvara, säger projektledaren Daniel Alm.

  – Det borde ge dig råg i ryggen att hiva ut orgeln – om det är vad som behövs, säger han och det känns som om några pastorer sätter kaffet i vrångstrupen.

  Magnus Persson är inte den som lindar in sina åsikter i bomull, snarare tvärtom. Han anser att en vision aldrig kommer ur sensus, det vill säga att alla i en församling tycker precis lika.

  – Kan Gud ge en vision till ett kollektiv? Nej, oftast inte, menar Magnus Persson och avslutar: – Visionen står och faller med ledaren!”

 4. (Påven får beröm av indisk politiker)

  “När religonerna i dialog närmar sig varandra kommer vi närmare sanningen”, säger Ravi Zed och välkomnar påvens initiativ i den nyutgivna skriften Verbum Domini.

  …”Ravi Zed (President of Universal Society of Hinduism) further says that in our shared pursuit for the truth, we can learn from one another and thus can arrive nearer to the truth. Dialogue may help us vanquish the stereotypes, prejudices, caricatures, etc., passed on to us from previous generations. As dialogue brings us reciprocal enrichment, we shall be spiritually richer than before the contact.”

  Påven gillar hinduismen, i vilken han finner många likheter med katolsk tro och handlingar: i heliga böcker, fasta, offergärningar och moralisk anda.

  …”Talking about “dialogue with other religions”, he voiced Catholic Church’s respect “for the ancient religions and spiritual traditions of the various continents. These contain values which can greatly advance understanding between individuals and peoples. Frequently we note a consonance with values expressed also in their religious books, such as…in Hinduism, the sense of the sacred, sacrifice and fasting…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.