År 2010 / Be för Sverige

poster-prayer-27.jpg 

Vi behöver be för Sverige, ja det säger jag varje dag. “Skåda framåt. se det dagas, Nya tider börja gry. Riket av Guds barn skall tagas, Mörkrets härar måste fly. Landet ligger nu framför oss, Hela landet öppet står. Upp att segra, Herren hör oss, Då vår bön till honom går.” J  Grytzell/ 

*

Människor behöver skydd från onda människor och människor behöver ny styrka och kraft. Vem kan komma med kraft, om inte Herren själv? Det är så underbart att man kan få känna att han bär oss och lyfter oss, då vi är nere och ensamma, trötta och kanske sjuka.

*

Jag tänker speciellt på en god vän idag, som är sjuk och legat på sjukhus. Mina böner går till Gud om helande och om kraft till denna person. Ibland hamnar man i situationer som  är så arbetsamma att man kanske inte ens orkar att be själv.

*

Då får man ha vänner som ber för en. Det är underbart att veta att Gud hör bön. Många i detta landet är sjuka och ensamma och tänk om de alla visste vad Gud kan göra för dem…Därför behöver Guds ord komma ut bland vanliga människor, och det skulle förändra så mycket. Hjälp till att be för Sverige!

*

“Guds ord med makt går fram i världen, Och otrons fästen ramla ner. De starka hjältar fälla svärden Och fly till Gud, som nåd dem ger. De rening få i Jesu blod Och sjunga sen: Vår Gud är god. / N Frykman/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.