Antikrist. Världen är i kaos. Video. /GUD har all kontroll/Translate the site

 

Maria

Maria

 

Världen i kaos. Antikrist kommer att regera för ett tag, video:  Maria

 

*

Upp 13

Vilddjuret från havet

1 Och jag såg ett vilddjur stiga upp ur havet. Det hade tio horn och sju huvuden och på sina horn tio kronor och på sina huvuden hädiska namn. 2 Vilddjuret som jag såg liknade en leopard, och det hade fötter som en björn och ett gap som ett lejon. Och draken gav det sin makt och sin tron och stor myndighet. 3 Ett av dess huvuden såg ut som om det hade blivit slaktat och dödat, men dess dödliga sår hade läkts. Hela jorden förundrade sig över vilddjuret och följde efter det, 4 och man tillbad draken, därför att han hade gett sin makt åt vilddjuret. Och man tillbad vilddjuret och sade: “Vem är som vilddjuret, och vem kan strida mot det?”

5 Och åt vilddjuret gavs en mun som talade stora och hädiska ord, och det fick makt att göra så i fyrtiotvå månader. 6 Det öppnade sin mun för att häda Gud, för att häda hans namn och hans tabernakel, dem som bor i himlen. 7 Och åt vilddjuret gavs makt att strida mot de heliga och att besegra dem, och det fick makt över alla stammar och folk och språk och folkslag. 8 Alla jordens invånare kommer att tillbe det, alla som inte har sitt namn skrivet i livets bok som tillhör Lammet som är slaktat från världens grundläggning. 9 Den som har öron må höra. 10 Om någon måste gå i fångenskap, skall han gå i fångenskap. Och om någon måste dödas med svärd, skall han dödas med svärd. Här visar sig de heligas uthållighet och tro.

Vilddjuret från jorden

11 Och jag såg ett annat vilddjur stiga upp ur jorden. Det hade två horn som ett lamm men talade som en drake. 12 Det utövar det första vilddjurets hela makt inför det och får jorden och dess invånare att tillbe det första vilddjuret, vars dödliga sår hade blivit läkt. 13 Det gör stora tecken och får till och med eld att falla från himlen ner på jorden i människornas åsyn. 14 Genom de tecken det har fått makt att göra inför vilddjuret vilseleder det dem som bor på jorden. Det befaller jordens invånare att göra en bild åt vilddjuret, som har ett sår av ett svärd men levde. 15 Och det fick makt att ge livsande åt vilddjurets bild, så att bilden till och med kunde tala och låta döda alla dem som inte tillbad vilddjurets bild. 16 Och det tvingar alla, små och stora, rika och fattiga, fria och slavar, att ta emot ett märke på högra handen eller på pannan, 17 så att ingen kan köpa eller sälja utom den som har märket, vilddjurets namn eller dess namns tal. 18 Här gäller det att vara vis. Den som har förstånd må räkna ut vilddjurets tal, ty det är en människas tal. Och dess tal är sexhundrasextiosex. //Antikrist, Kabbalah

name-graphics-maria-545505

4 thoughts on “Antikrist. Världen är i kaos. Video. /GUD har all kontroll/Translate the site

 1. Hej Marie! Tack! Jag kan inte allt , det är ju lite svårförklarat allt detta… det kommer en video till snart om Ngt som berör oss alla, men de är ju så att de är på engelska och alla gillar inte det ,men jag brukar skriva en förklaring. Får se vad det blir.
  Gud välsigne dig! Jag ber. Kramar f Maria

 2. Hej.

  Tack för att du tolkade detta,Ska bli intressant att se de kommande videon…

  Ha en välsignad dag Maria!!

  Ber oxo…

  Kram från marie

 3. Hej Marie! Det handlar om Antikrists intåg i världen, han finns redan och tydligen skall han finnas i EU-parlamentet, NY video kommer här i kväll eller i morgon må.
  *
  13:1 Till att börja med trodde man att vilddjuret var ett uttryck för det romerska riket/imperiet, som i början av sin glansperiod gav utrymme åt ondskan i det att man förföljde de troende och satte sig upp emot Gud. Men vilddjuret är också en bild av Antikrist- inte satan själv, utan någon under hans makt och kontroll, som ska ta kontrollen över alla människor! (NY VIDEO KOMMER).

  A-krist är som en kombination av de fyra varelser som Daniel såg i en syn århundraden före Johannes (Dan 7). Liksom draken står i opposition mot Gud, står vilddjuret mot Kristus och är Satans motsvarighet till Messias.
  Det romerska riket var i början mäktigt och antikristligt (motsatte sig Jesu värderingar). Men många andra krafter under historiens gång har också varit antikristliga.
  Många kristna tror att Satans ondska kommer att kulminera under en sista Antikrist /en Man, homosexuell, m m/ som kommer att rikta all sin kraft mot Kristus och hans efterföljare.

  Verserna 13:3 – 13:5-7 är som i min video som du ser ovan.
  Antikrist är verklig och finns nu och det kommer att skapas en totalitär makt under honom som har militärer på gatorna och kan häkta och döda vem den vill, video kommer om det.

  Vers 13:8 Livets bok innehåller alla namn på alla troende. Den är ju en symbol för Guds kunskap om sina barn. Han vet allt om oss och känner våra hjärtan.
  De som inte har sina namn i Livets bok, förgås.
  *
  Jag hoppas jag kunnat förklara lite eller allt som du vill veta. Titta in här i morgon så komer du att få en förklaring til videon som komemr att finnas här om Antikrist och EU!! som kommer att tillåta A-krist regera!!!

  Varm kram f Maria, skriv när du orkar,… Ber.

 4. Hej på dig.

  Hur ska man tolka dessa bibelverser?
  Skulle uppskatta att om någon hjälper mig med det!!
  Skriver till dig så fort jag orkar….

  Kramar/ Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.