Antikrist /och VILDDJURETS Märke Predikan på VIDEO

 

Guds ord är sanning

  Vilddjurets märkeJohn S. Torell
16.11.2011

        INTRODUKTION TILL DENNA VIDEO-PREDIKAN

Året 1983 predikade John S. Torell en predikan som hette ”VILDDJURET.” Det har nu gått 28 år sedan dess och mycket har hänt både i de kristna församlingarna och I världen. Förutsägelserna som blev sanna!

Den 29 april, 1982 ägde ett historiskt möte rum I staden Närpes, Finland. Den välkände svenske pingstpastorn Kjell Sjöberg mötte John S. Torell, som överlämnade en kopia av sin bok ”Bibelns Budskap I De Yttersta Dagarna”. Nästa dag möttes de igen, och då var det en skakad Kjell Sjöberg som sade till John Torell, att om det är sant som du skrivit in denna boken, då har hela min världsbild förändrats. Ge mig tid att kontrollera om det är sant vad du har skrivit, och jag skall återkomma till dig.

Den 14 juni, 1982 skrev Kjell Sjöberg ett brev till John Torell, och bekräftade att vad som stod I boken var sant och att Kjell nu planerade att forska i detta ämne och skriva en bok på svenska om detta för att varna det svenska folket. Kjell reste ned till Jerusalem och forskade på det Hebreiska Universitetet Kabbalah fakulteten och det han fann där var mycket skrämmande.

Sjöberg och Torell hade en livlig korrespondens samt telefonsamtal under de nästa 12 månaderna, där man delade med varandra material som behandlade ämnet om Antikristus och Judarna. I slutet av 1982 skickade Sjöberg en kopia av sitt manuskript till sin nya bok, som han kallade för ”Kom till Förstånd! Låt Varna Er.” Men när boken trycktes 1983, var det delar som hade blivit borttagna ifrån det ursprungliga manuskriptet.

Sjöberg fick ett oerhört tryck på sig ifrån svenska judar , samfundsledare och ifrån frimurare och resultatet blev att Sjöberg tystades ned och hans organisation ”Förebedjarna” blev sönderslagen. Sjöberg tvingades att offentligen bryta alla förbindelser med Torell. Kurt Olsson ifrån Kassettmissionen I Malmö blev hotad till döden, och skrev ett offentligt brev som blev publicerat I olika kristna tidningar I Sverige, där han tog helt avstånd ifrån Torell, efter att ha sålt mer än 20000 av Torells predikningar på kassett I Sverige. Andra medarbetare till Torell I Sverige blev också hotade till döds, och hela den organisation som Torell hade byggt upp under mer än 10 år blev också sönderslagen.

Kjell Sjöberg avled år 1997 och de flesta medarbetarna till Torell har också avlidit.

Den 10 November, 2011 talade Torell in ett nytt budskap till de Nordiska folken med titeln ”Vilddjurets Märke.” I detta budskap läser Torell upp de sidor som blev borttagna ifrån Sjöbergs bok och sedan utvecklar han vad som har hänt de sista 28 åren och hur nära vi nu är till ett totalt kontrollsamhälle, som kommer att vara tillgängligt för den man som Bibeln kallar för Antikristus. Du som är född efter 1965 har ingen aning om vad som hände I Sverige under 1970 och 80 talet och vilka krafter som har format samhället i de Nordiska länderna som det nu är.

Lyssna till budskapet, läs din Bibel och kolla att det är sant vad Torell citerar ifrån Bibeln, och gör sedan en stor undersökning på Nätet, och du skall finna att vad Torell har sagt tyvärr är sant. Om du inte har last boken ”Bibelns Budskap I De Yttersta Dagarna” så uppmanar vi dig att beställa din kopia idag, innan de tagit slut. Kom ihåg att denna bok skrevs innan det fanns personliga datorer och Nätet. Mycket av vad som profeterades i boken har nu blivit en verklighet.

Sätt dig ned, tag fram din Bibel, samt papper och penna, och börja sedan att lyssna och göra anteckningar så att du kan kolla upp vad som sagts.

http://www.youtube.com/watch?v=3xQIccUj3OQ    PREDIKAN

http://www.eaec.org/svenska.htm 

/Maria

   

8 thoughts on “Antikrist /och VILDDJURETS Märke Predikan på VIDEO

 1. Det finns ingen förlåtelse och frid hos någon annan än Jesus, vår Herre.
  John Torell har rätt att sjunga ut ordentligt och han är inte alltid omtyckt, men jag tycker vi har rätt att säga sanningen därför är denna video med. Det kommer ju tuffa tider och då är det bra att veta innan vad som skall utspela sig och det står det om i bibeln och detkan man se i samhället vartåt det lutar.
  Det du säger är viktigt och riktigt och jag uppskattar som vanligt att du ger en klar bild av skeendet.
  Att berätta om evangeliet och vara stolt och glad är snart ett minne blott. Då blir man kallad fundamentalist och…..det blir farligt. Då får vi se om vi består provet om vi blir trackasserade o förföljda…och alla som tror är Guds folk. /Maria

 2. Vi vill som många kristna att Israel och alla folk ska vända sig till Herren Jesus! Var annars finns förlåtelse och frid?

  Om man som JS Torell ifrågasätter mammon och att vilddjurets märke är ett ekonomiskt system (kontantlöshet) är man snabbt framme och kallas antisemitisk.

  Faktum är att en oerhörd massa bankchefer och internationellt stora företagsledare idag är Ashkenazis (släktförflutet, de är i allmänhet inte troende).

  Om samma mängd potentater hade arabiskt klingande namn skulle det kanske bli tydligare att etnicitet spelare en roll i ekonomi och i politiken även idag.

  Vägen till Guds Rike går inte över Mammons globala rike.
  Vägen till Gud går genom Jesus Kristus.

  Får man inte säga detta inför alla folkgrupper, är det inte evangeliets fel. Annars är det klarare att utnämna Jesus och apostlarna som antisemiter, vilket också görs i vissa cirklar.

  Israel är Guds folk. Jesus är Guds Son. Frälsningen finns hos Honom! Vi är lika syndiga allihop.

 3. Hej Lennart! Tack så mycket för dina ord! Jag blir glad av dem, att höra att sidan ger andra glädje. Ja jag vill ha Jesus i fokus, något annat sätt kan jag inte leva på. Personlig vill jag vara till en del, för att man skall se att jag inte glider runt på en räkmacka…jag har bekymmer, vem har inte det…men litar på Jesus.
  Och jag skriver så länge han vill det. Gud välsigne dig! /Hälsn Maria

 4. Hej Maria!

  Vill bara att du ska veta
  att även om jag inte skriver
  här så ofta, så läser jag din
  sida. Tycker om den, för den
  är personlig och fokuserad
  på Jesus. Bra

  mvh Lennart.S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.