Antikrist / Nyheter om den sista tiden…..

Fredag

Det är av yttersta vikt att både de
kristna och de okristna i landet
vaknar upp.
För så här ser verkligheten ut:

Steg för steg mot vilddjurets märke – Holger Nilsson

Publicerad mars 2007
Smygande steg tas nu inom EU-länderna mot ett kontrollsamhälle. Det innebär samtidigt stora steg mot det antikristliga samhället som Bibelns profetior varnar för.

Det kommer nya rapporter som bekräftar det som Flammor tidigare har varnat för, nämligen att EU blir ett antikristligt kontrollsamhälle. I flera artiklar har Flammor gett belägg för det. Redan i nr 4-1998 visade vi på hur ständiga kontroller av ID-kort skapade irritation hos medborgare i en del länder i Europa. Det är nämligen så att flera EU-länder har stiftat lagar som innebär att medborgarna måste bära ID-handlingar på sig. Detta medför besvär. Man kan bara ana tanken på att det kommer att upplevas som en lättnad om ett chip under huden ersätter ID-kortet.

Fler länder planerar att införa obligatoriska ID-handlingar. Vi kan här återge vad som nu verkar vara på väg i England. I den engelska tidningen Prophetic Vision utgåva 40, 2006, skriver David Hataway så här:
”Dessutom har nu motioner om idkorten gått igenom både i under och överhuset. Ursprungligen bara ett idkort – och frivilligt – men år 2010 blir det obligatoriskt. Dess ID-chip blir kopplat till andra datorregister för att kontrollera varje inköp, kontantuttag, utlandsresa, bil, tåg eller bussresa – plus medicinska, etniska, religiösa, politiska och andra data – plus möjligheten att fortfarande lägga till vilken framtida kontrollfunktion som helst som har godkänts genom dekret. Det här är bokstavligen ”Vilddjurets märke” därför att ID-kortet kommer genom dekret – inte genom parlamentet att ersättas av ett microchip – före eller efter 2010.”
Det är av yttersta vikt att vi följer utvecklingen med profetisk vaksamhet. En bristande insikt kan leda till att vi accepterar slutsteget i de steg för steg som nu tas mot Vilddjurets märke!

Tipsa en vän om denna artikel

************************************************
****
Så här ser verkligheten ut nu.
EU—- VI små människor måste se att det är av yttersta vikt att vi alla börjar reagera mot det som nu händer.
Detta skall hända enligt Bibeln, och därför är det så viktigt att ni alla läser vad som är på gång.
Jag kan inte göra mer än att på min hemsida här (och på andra ställen) tala om vad Antikrist är.

Läs gärna Bibelns uppenbarelsebok.

*Uppenbarelseboken 12:9
“Satan är inte bara en symbol eller sagofigur, utan synnerligen verklig. Från början var han en av Guds änglar, men han drabbades av högmod, belv upprorisk mot Gud och slängdes ut ur himlen. Nu är han Guds fiende och försöker ständigt hindra Guds verk, men han hålls tillbaka av Guds kraft och kan bara arbeta inom det område där han fått handlingsfrihet (Job 1:6–2:8) Han söker aktivt efter offer att attackera. (VI, OSS ALLA)
Återkommer i ämnet om Antikrist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.