Alla Guds löften är sanna. Bibelord.Video. Lita på Gud

rosalöften om hjälp

Det är så hemskt att människor inte vet att lita på Gud, och att de inte känner Jesus Kristus. Det finns fortfarande mycket begär i världen, ja det är som det har varit i långa tider, begär styr människan, människan vill bestämma och människan vill förverkliga sig själv. Av det kommer bara ont. Läser man bibeln och tror på Guds ord och verkligen vill gå med Gud så vet man att det finns löften som är sanna och underbara. Gud lämnar inte den som tror och litar på honom i allt, genom allt. Vi får kraft ifrån höjden då vi litar på att hans löften håller, och vi kan verkligen själva få vara med om att det är sant. Jag hoppas att du fått höra vittnesbörd från människor som tror och hur de fått hjälp med sådant de bett om. Då förstår du att du också kan få hjälp med frågor och sådant du inte kan klara själv. Men Gud kan klara allt. Ingenting är omöjligt för honom.

 

God Promises

 

Genom dem har han gett oss sina dyrbara och mycket stora löften, för att ni i kraft av dem skall få del av gudomlig natur, sedan ni kommit undan det fördärv som på grund av begäret finns i världen.

Hebr 8:6

Text: Men nu har Kristus ett högre prästämbete, liksom det förbund han är medlare för är bättre, eftersom det är stadfäst med bättre löften.
Parallellställen: 2 Kor 3:6
Hebr 7:22
Hebr 12:24

2 Kor 1:20 Ty alla Guds löften har i honom fått sitt ja. Därför får de också genom honom sitt amen, för att Gud skall bli ärad genom oss.
Då vi alltså har dessa löften, mina älskade, så låt oss rena oss från all besmittelse från kött och ande och i gudsfruktan fullborda vår helgelse.
Strider då lagen mot Guds löften? Nej, inte alls. Om vi hade fått en lag som kunde ge liv, då hade verkligen rättfärdigheten kommit av lagen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.