Aborter i utlandet medgives tills tiden för födsel. !!! MOLOK´s tider…

https://respektlivet.nu/nyhetsarkiv/nyheter/2019/atta-amerikanska-delstater-tillater-abort-fram-till-forlossningen

NU!

Molok

Fråga: Vad var guden Molok för sorts gud? (G.H.)

Svar: Molok var en kananeisk gud, som troligen motsvarade ammoniternas gud Milkom och ibland omnämns som mer eller mindre synonym med Baal. Dyrkan av Molok var förbunden med människo-offer man bar fram sitt barn till guden och offrade det i eld. Syftet med de offren var antagligen att försona guden eller att visa sin vördnad genom att ge honom det dyrbaraste man ägde – barnen.

Exakt hur offret gick till är inte känt, men den grekiske historikern Diodorus Siculus, som levde under det första århundradet f Kr, har beskrivit avgudabilden som en mansgestalt med tjurhuvud. Statyn skulle ha hettats upp tills den glödde, varefter barnen kastades i figurens utsträckta armar och föll ner i lågorna nedanför.

Den här sortens offer (termen var att man lät barnen “gå genom eld”) var alltså förbjudna bland israeliterna, men Bibeln berättar om hur Israel många gånger vände Gud ryggen och bröt mot hans vilja…

“De förkastade hans lagar, förbundet han slutit med deras fäder och de varningar han gett dem; de följde det som var tomhet och blev själva iddel tomhet, de gjorde som folken omkring dem fast Herren hade befallt dem att inte göra som de. De övergav alla bud som Herren, deras Gud, hade gett dem… Sina söner och döttrar offrade de på bålet…” (2 Kung 17:15-17)

“Achas [judarnas kung] gjorde inte det som var rätt i Herrens, sin Guds, ögon… Han gick så långt att han offrade sin son på bålet… (2 Kung 16:1-3)

Även den judiske kungen Manasse “lät offra sin son på bålet” (2 Kung 21:6)

Kung Josia förbjöd den här kulten, men trots det utövades den senare. Hesekiel, som började verka som profet 16 år efter Josias död, nämner att den fortfarande utövades på hans tid.

Thor-Leif Strindberg

Maria: Vi Ser och förstår att denna tiden är såå grym! Den är så smutsig och galen. MEN man ser inte detta som sker som felaktigheter eller mord eller annat för sinnena är totalt förvrängda av OKUNSKAP, ICKE-KÄRLEK, LÄTTJA, FELAKTIGA TANKAR, DEMONISK PÅVERKAN…….. och mera. Det är TIDENS AGENDA att HINDRA MÄNNISKORNA från ATT FÅ BARN! Därför också vaccinering av småbarn!

finns för dig, ja alla!

/Maria

4 thoughts on “Aborter i utlandet medgives tills tiden för födsel. !!! MOLOK´s tider…

 1. Tommy. Andersson Ja det är nog en av en del av planerna framöver kantänka. Godheten maskerar sig, ondskan maskerar sig, världen är inte klok o människorna faller i groparna de/man grävt o gräver. Det hastar emot slutet!
  G v d /Maria

 2. Fruktansvärt gräsligt!! I USA sker allt som inte ska ske, i det landet är det sååå otäckt på många vis! Det sprids över jorden. Ja aborterade foster används i mycket, detta är totalt vanvett! Vet du, jag vet inte vad jag ska säga, jo O N D S K A N är så STOR!
  Ef 6:12 Vi kämpar inte mot kött och blod, utan mot furstarna, mot makterna, mot världshärskarna här i mörkret och mot ondskans andemakter i himlarymderna. /Maria

 3. Ja i USA har de börjat med baby in a box, istället för bag in a box.
  Du kan helt skrupellöst lämna in ditt foster i en liten låda.
  Därav “baby in a box”.
  Finns också forskning om att de använder Hek 243 cellinje från ett svenskt muterat foster som dog 1973.
  Det ovanliga med detta foster var att det hade en mycket bra reproduktioncykel vad det gäller antikroppar. Vissa tror Luxemburg men min forskning visar på Sverige.
  Slaktade baby+delar används även i Pepsi,juicer och sötade drycker för att återskapa “Bal/Ba-al) som det egentligen ska uttalas. Morning Dew och såser inkluderat.Jag kallar det Serpents Juicer.
  Varför heter tex juicer Innocent?
  Följ ormens spår!

 4. Det slutar väl med, att man ska uppmuntras att vänta med aborten, in i det sista, och kanske få betalt också, för att bli donator givare, och då menar man att man räddar andras liv, och kommer framstå som god.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.