A one world religion! NWO. En världsreligion skapas nu, Berlin tar första steget, se länk!

House-of-One

Bild:www.truenews.

 

NWO

 

Nu är det på gång med stormsteg! Marschen till en “världsreligion”! Det här var väntat, men det är ett skrämmande scenario! Läs hela artikeln i länken nedan. Ja det är verkligen religiöst det där! Mer om detta  kommer i fler artiklar.

(TRUNEWS) Marschen till en världsreligion intensifieras på ett mycket snabbare sätt idag, som “The House of One” som byggs i Berlin planerar Tyskland att rymma de tre stora monoteistiska religionerna judendom, islam och kristendom under ett tak.
Berlin skall snart bli hem till något helt unikt. Judar, kristna och muslimer planerar att bygga ett hus för dyrkan här – en som ger en synagoga, en kyrka och en moské tillsammans under samma tak. De tre separata sektionerna kommer att kopplas genom ett gemensamt rum i mitten av byggnaden. Detta kommer att fungera som en mötesplats, där dyrkare och medlemmar av allmänheten kan mötas och lära sig mer om religioner och varandra.
Även om den judiska befolkningen i Berlin är liten, och Islam ökar snabbt, kommer var och en av de stora religionerna beviljas lika stora dyrkan-områden för att tillåta anhängare att utöva sin religiösa tro.

Maria: Det  är verkligen skönt att inte ingå i detta hemska spektakel, att inte vara religiös och tillhöra en religion. Jag tillhör Jesus Kristus, min Frälsare. Jag behöver ingen lokal för att be  Jesus om hjälp eller prisa och tacka honom!  Det är bara Jesus och jag. I TRO.

Läs mer på http://www.trunews.com/germany-to-construct-church-synagogue-mosque-combination-house-of-one/#AtB2fSc1eddQMioX.99

(TRUNEWS) The march to one world religion is stepping at a much faster beat today, as “The House of One” being built in Berlin, Germany plans to accommodate the three major monotheistic religions of Judaism, Islam and Christianity under one roof.
Berlin is soon to become home to something truly unique. Jews, Christians, and Muslims are planning to build a house of worship here – one that brings a synagogue, a church, and a mosque together under one roof. The three separate sections will be linked by a communal room in the center of the building. This will serve as a meeting place, where worshippers and members of the public can come together and learn more about the religions and each other.
Even though the Jewish population in Berlin is small, and Islam is rapidly increasing, each of the major faiths will be granted equal size worship areas to allow adherents to practice their religious faith.

Read more at http://www.trunews.com/germany-to-construct-church-synagogue-mosque-combination-house-of-one/#AtB2fSc1eddQMioX.99

 

NamnlösMaria

 

5 thoughts on “A one world religion! NWO. En världsreligion skapas nu, Berlin tar första steget, se länk!

 1. Hej Carla, vilka fula bilder, ja så hemskt med det allseende ögat som berättar hur det står till idag och vad som kommer./Maria

 2. Hej Carla och tack! Det ska jag göra snarast, det drar ihop sig nu ju. Det är otäckt och människor är blinda och ser inte vad som sker, det är verkligen de sista tiderna vi lever i.
  Tack vännen.
  Gud välsigne. /Maria

 3. Hej Anna! Tack så hjärtligt för ditt besök här och tack att du gillar vad du ser och läser.
  Gudrun Maria Reponen är mitt namn och jag lever i Västmanland. Nej vi har inte Bibelfokus sida men jag känner Lennart som har den och jag refererar och tar med hans artiklar här på sidan.
  Jag hade en facebook-sida men det var krångligt att komma igång så den är borta. Ja tiden är verkligen knapp och Jesus kommer snart, se på utvecklingen i världen!
  Du och dina vänner mfl är så välkomna att komma hit och ta del av rätt så många erfarenheter av tro och av artiklar som säger sanningar, sådana som folk tycker är lögner m m.
  Välkommen.
  Gud välsigne.
  /Maria

 4. Oj, vilken intressant sida jag hittade här när jag googlade runt lite grann. Jag sökte på “Hur vittnar jag rätt för Jesus” och så fann jag det här.
  Får man fråga vem som ligger bakom denna sida? Är det ni som även har Bibelfokus som jag också nyligen funnit? Har ni någon fb-sida också som man kan följa?
  Detta med new world order är intressant och mycket skrämmande. Det enda intressanta och uppmuntrande med det är att man förstår att tiden är knapp och att Jesus snart kommer tillbaka.
  Gud välsignar er som står bakom denna sida! Förstår att det finns mycket gott att hämta här! Jag kommer att läsa här regelbundet och om det finns någon fb-sida hade det varit jättebra!!!❤️😃👍
  Mvh Anna…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.