“Alla som jag älskar, dem tuktar och agar jag.” -Jesu blod.  /OM Israel och kriget, SE LÄNK NEDAN

Alla som jag älskar, dem tuktar och agar jag.” 

Upp 3: 19. GUD utväljer de mest utsökta och svåra prövningar för sina yppersta och bästa lärjungar. De som blivit högst benådade kunna bära de största prövningar, som Gud sänder dem. Prövningen drabbar icke Guds heliga såsom av en slump, utan på Guds befallning. Gud spänner aldrig sin båge på måfå. Varje pil Han avskjuter har ett bestämt mål och träffar blott dens bröst mot vilken den riktats. Den troende får icke blott nåd utan även ära, om han med jämnmod bär prövningen.De Guds barn, som äga den djupaste kunskapen om Gud, höra i regel till dem som blivit förda in i den djupa själsångestens heta eld. Om du bett att få lära känna Kristus bättre, bliv då ej förundrad, om Han tager dig avsides till en enslig plats eller för dig in i lidandets smältugn.Straffa mig icke, Herre, genom att beröva mig mitt kors, utan trösta mig genom att göra mig villig att underkasta mig Din vilja, och genom att lära mig att älska korset. Giv mig det, varigenom jag bäst kan tjäna Dig — och låt mig anse det som Ditt största nåde-bevis, att Du i mig skall förhärliga Ditt namn, i enlighet med Din vilja.
…………………………..
Densamme i dag! Vad trygghet det ger, när jag själv är så svag.
Den väg Han mig leder må skifta för mig. Han själv är densamme.
—Han ändrar ej sig!Han ser vad mig fattas långt bättre än jag
—Densamme i dag!Hans eviga ord har fastare grundval än himmel och jord;
hur människors tankar än skifta därvid,det ordet allena kan skänka mig frid.
Det håller i stunder av djupaste nöd, i liv och i död. Han ser mitt begär,Han böjer sig djupt, och min börda Han bär; ej växlingens skugga min Frälsare når,Han älskar i dag, som Han gjorde i går, förlåter och helar och styrker mitt mod med kraft av sitt blod.
-Anna Ölander
Från “Källor i öknen” av Mrs. Chas. E. Cowman.

Maria: ÄR det så MÅNGA som vill gå KORSETS VÄG???? NEJ, det är det inte, så har jag upplevt och sett och förstått saken. MEN Välsignelser vill man ha!! För att få dem måste man tydligen göra på olika vis… hmm, man kanske skall LÄRA sig att lida först! Då får man Guds hjälp i att försaka sig själv och att gå den SMALA VÄGEN! DÄR kan man bli s a s belönad för sin flit och umbäranden, men det förstår inte folk! HUR skall man kunna hjälpa andra på Guds vis om man inte fått smaka på den vägen som gör ont?

https://nyadagbladet.se/utrikes/varken-israels-regering-eller-netanyahu-ar-vanner-av-fred/

Bild Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.