Världen faller mer och mer samman dag för dag

Bilden kan innehålla: himmel, utomhus och natur

Geoenginering , man sprayar både människor och djur med chemtrails som man säger INTE FINNS, men jodå det gör de.

https://morklaggning.wordpress.com/2019/04/14/folkombytet-och-kostnaderna-i-siffror/amp/?fbclid=IwAR2hHTZFyFbMUaAUeVJDU7A0hDsNAnW9qF6fi-ALZBBo8tWODUBsqKFuIWk

Det är smärtsamt, ja mycket smärtsamt att se Sverige som badar i smuts och begynnande fattigdom, ja på allvar så säger jag detta för det är en sanning som kommer att bli värre. Allt börja eskalera och jag är inte förvånad om det inbördeskriget kommer som de talat om länge. ‘De’ är de som vet lite mer än den vanliga sovande svensken. T ex den svenska präst som hade sjal i kyrkan…. Det sker hemska saker i landet och på andra ställen som kommer att trappas upp ännu mer tills det smäller. Se dig omkring så förstår du vad jag skriver.

Sverige är det enda landet i Europa där explosioner förekommer och där dödliga våldet ökar dramatiskt.
”Bara under senaste veckan har det sprängts i Norrköping, Malmö och Stockholm.” Jesper Lindqvist; Metro.
”Vi har en generation av lättkränkta, kriminella män med dålig impulskontroll”, säger poliskommissarie och gängexperten Gunnar Appelgren som menar att det beror på att det finns mycket mer och mycket tyngre vapen i Sverige än andra länder.
Kriminella män som skjuter omedelbart och svarar direkt med tung vapen.

Men det är mycket värre än man tror. Enligt Appelgren som har kontakt med amerikanska polisstyrkor innefattar inte gängkriminalitet sprängningar med handgranater eller bangers som i Sverige.

Vårt land är en tickande bomb. Om våldet breder ut sig kommer alltfler oskyldiga och vanliga medborgare att drabbas.
Vi har människor som kallas till polisförhör för klumpiga uttalande på Facebook samtidigt som det är ett gängkrig som pågår där ute med handgranatsattacker och explosioner som eskalerar dramatiskt och okontrollerat.

Det är inte faktum att vi har ett lågintensivt inbördeskrig i Sverige som förbryllar mig längre utan hur makteliten tillsammans med media lyckats på ett så skickligt sätt undanhålla, mörka och förneka detta i decennier så vi idag har ett hårt splittrat och destabiliserat land och som systematiskt ger sig på skötsamma medborgare och samhällets svagaste som vågar höja sina röster.

http://www.friatider.se/1500-terrorister-har-tagit-sig-till-europa?fbclid=IwAR0r_vH_w8p-Pl4dto_wTo0vnEPfiVG-QLl0UGWV5Rt-olPA9WrYFA_Lrpc

Förvånande??

https://www.expressen.se/nyheter/s-lovar-att-samarbeta-med-sveriges-muslimska-rad/?fbclid=IwAR01sFaVSDtvufD_bwZmhCJvqqpAPgL0rcLzaQ8abqxXUF_al8YzEWRTpO0

Socialdemokraterna har i en skriven överenskommelse lovat Sveriges muslimska råd, SMR, att få in muslimer på riksdagslistor, landstingslistor och kommunala fullmäktigelistor.

I dokumentet som Expressen.se i dag kan visa finns också specificerat vilka politiska frågor som S-föreningen Tro och solidaritet ska hjälpa SMR att få igenom – bland annat lagstiftade muslimska helgdagar och statlig imamutbildning.

– Det är självklart problematiskt att samarbeta med personer som har helt andra åsikter, men det innebär inte att man inte kan lyssna på dem och ta till sig av sådant som är vettigt, säger Peter Weiderud, ordförande i Tro och solidaritet.

Och… alla dödliga mediciner som vräks ut, istället för cannabis som läker.

Bilden kan innehålla: text

Jag är mycket trött på en värld som bara blir allt mer galen. I skrivande stund kan jag bara säga att Gud vet ju hur det ska bli och det vet vi också som läser hans ord! Vi är i sluttiderna! Gud välsigne dig och bevara dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.