The Elite are Preparing/World Warning.

https://youtu.be/xfxjC8RWNoM

December 2015/Are You Ready? Could it be War and a Global Currency Reset.
http://www.climatehustle.com/
http://www.BPEarthWatch.Com  /Här i länken står det om de fyra blodmånarna och det tror jag inte på, det står jag inte för. I Guds ord står det om att EN MÅNE, dv s MÅNEN blir blodröd, inte månarna.

Det sker mycket i världen och även om du inte förstår allt som säges på engelska så kan du se bilderna som talar sitt tydliga språk angående en fallande valuta, China och pengarna och ett eventuellt krig. Vad mer? Jo människor som blir förgiftade av de utsläpp som görs, och hur man lurar människor med den ‘globala uppvärmningen’. Den existerar fortfarande inte. Man måste se bakom kulisserna, vad håller eliten på med? Ta reda på det och utbilda dig i vad som sker. NU är det verkligen illa och fort går det emot en ny världsregering, då kan man hålla sig för skratt väldigt länge. JESUS finns, JESUS tar emot människor och deras hjärtan. JESUS lyssnar, JESUS tar emot oss, JESUS frälser människor. JESUS ÄR FRÄLSAREN och skall KOMMA TILLBAKA!  DÅ kommer eliten att skaka i sina fina kostymer och med sina fina titlar!!

WATCH:  2015: THE FORMATION OF THE ONE WORLD GOVERNMENT IS HAPPENING RIGHT BEFORE OUR EYES.

The rhetoric is there, the plan is there, the TPP is there, all they need is the big (false flag) event to carry out their agenda for a one world government.

NamnlösMaria

2 thoughts on “

  1. Hej Cecilia! Tack för dina ord, de är sanna. Tänk så världen/ livet på jorden blivit, blev. Det är märkligt att man är så hjärntvättad att man inte förstår, man måste ju ändå kunna undra och ta reda på saker, det har ju vi fått göra, eller hur.
    Jaa sanningen är dyrbar, och JESUS säger att HAN är vägen och sanningen och livet och ju längre tiden går deso mer ser man att det är sant sant sant.
    HAN är allt för en människa, den människa som orkar att ta reda på vem han är. Evangelisera mer, ja det måste vi.
    FRID! /Maria

  2. Ja, det är skrämmande saker som sker i världen idag, så mycket lögner vi blir matade med dagligen. Den globala uppvärmningen, ja, den trodde jag också på när jag var yngre men inte nu längre!
    Tur att det finns alternativa media som man kan besöka för att få reda på sanningen, men många människor är helt aningslösa om vad som pågår i världen och vilka tider vi lever i, de tror att allting står väl till och att vi kommer att gå mot bättre tider, många har blivit hjärntvättade av media och litar blint på de som styr världen, tyvärr…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.