PÅSK, Jesus, Facebook. Hädelse. Världens Frälsare och en smutsig värld

Jesus5

7 ton godis. Massor med mat. Massor med sprit, det är påsk säger man, en stor MATHELG framförallt. Högaktningshåller man Jesus Kristus någon av dagarna eller fullständigt ignorerar man honom? Ja man gör som man vill!

Ger dig en repetition här om vad helgerna är för något och NÄR Jesus dog och när han uppstod:

https://gospel.jesuslever.eu/bibelnforsta-guds-ord-klartext-a-svenssonrepetition/   (bl a om PÅSK)

http://nyheter24.se/geddit/793856-om-jesus-hade-haft-facebook-folj-hans-sista-vecka-i-livet

 /Jesus och hans fejkade facebook-konto är en stor hädelse mot honom själv som världens Frälsare/

____________

*Så älskade Gud världen att han utgav sin ende son, för att de som tror på honom inte skall gå under utan ha evigt liv*. – Johannes kapitel 3 vers 16.

Resten, de som inte tror, de får inget evigt liv i himmelen med Jesus. De hamnar på ett annat ställe efter döden och Jesus säger själv att det stället heter helvetet, och det finns alltså olika val man kan göra i livet. Till exempel kan man ta till sig och undersöka om Jesus verkligen finns. Hur gör man det då? Man frågar honom och man får svar, och man kan läsa i bibeln där det står att han finns nu och kommer tillbaka.Denna smutsiga, fula världen håller på att förinta sig själv redan nu och värre blir det, det ser man tydligt.

Riktigt otäckt jämförande i artikeln med då och nu, och ett språk som inte alls passar sig eller att skämta om Världens Frälsare. Frågar man mig (vilket man troligtvis inte gör) så är det inget kul alls.
Vänta till den dagen han kommer tillbaka och verkligen gör rent hus, då tror jag man svimmar av på fläcken. Är man troende så gillar man inte det där i artikeln, jag ser inget kul med det alls, men jag är mycket tråkig…. Jag kan förstå att man gör så i dessa galna tider, men nu är det så anser jag att det inte är så man ska göra. Men det får väl stå för mig, för  det är ju inte så många som älskar honom, inte ens lärjungen som sålde honom för pengar ville kännas vid honom. Men jag vill i alla fall kännas vid honom o älska honom, och vill inte släpa hans namn i smutsen. Några få ord f Maria

NamnlösMaria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.