En fråga om Evigt liv eller Evig död. Ta reda på sanningen

Namnlösrött

Många tror inte att Jesus finns. Många tror inte heller att Jesus skall komma tillbaka. Många tror att han fortfarande ligger i krubban som en lite söt baby. Men Bibeln  och troende berättar om Jesu andra tillkommelse. Men det kanske man inte har varken läst eller hört. Då blir det problem, och ett sådant problem måste lösas och det kan lösas genom att fråga eller att lyssna eller läsa själv.

Matteus 24:27, 30-31 säger:

24 Ty falska messiasgestalter och falska profeter skall träda fram och göra stora tecken och under för att om möjligt bedra även de utvalda. 25 Jag har nu sagt er detta i förväg. 26 Om de alltså säger till er: Han är i öknen, så gå inte dit, eller: Han är i de inre rummen, så tro det inte. 27 Ty liksom blixten går ut från öster och syns ända borta i väster, så skall Människosonens ankomst vara. 28 Där den döda kroppen är samlas gamarna.

Människosonens återkomst

29 Strax efter de dagarnas nöd skall solen förmörkas och månen inte ge sitt sken. Stjärnorna skall falla från himlen, och himlens krafter skall skakas. 30 Då skall Människosonens tecken synas på himlen, och jordens alla folk skall jämra sig, när de ser Människosonen komma på himlens moln med stor makt och härlighet. 31 Med starkt basunljud skall han sända ut sina änglar, och de skall samla hans utvalda från de fyra väderstrecken, från himlens ena ända till den andra.

*

Uppenbarelseboken 3:11 säger:

 11 Jag kommer snart. Håll fast det du har, så att ingen tar din krona.

*

Guds barn

1 Joh 3:2 Mina älskade, vi är nu Guds barn, och vad vi skall bli är ännu inte uppenbarat. Men vi vet att när han uppenbaras, kommer vi att bli lika honom, ty då får vi se honom sådan han är.

*

I väntan på Herrens ankomst

 Jak 5:8 Var också ni tåliga och styrk era hjärtan, ty Herrens ankomst är nära

*

Jesus är vägen till Fadern

Johannes Uppenbarelsebok 3 Och om jag än går och bereder plats åt er, skall jag komma tillbaka och ta er till mig, för att ni skall vara där jag är.

*

Kristus som överstepräst

Hebr 9:28 så blev Kristus offrad en gång för att bära mångas synder, och han skall en andra gång träda fram, inte för att bära synd utan för att frälsa dem som väntar på honom.

*************

Väntar du på Jesus eller bryr du dig inte? Det är en fråga om evigt LIV eller evig DÖD

NamnlösMaria

2 thoughts on “En fråga om Evigt liv eller Evig död. Ta reda på sanningen

 1. Hej! ja vi kommer att JUBLA! Gråta, Jubla, förstummas,chock av bästa slag, och sedan……. Jubel
  Tack för dina ord, Herren är med det ser vi. Herr en är god, Han är med dig i allt.!
  Kraamar!!
  /Maria

 2. TACK MARIA!

  NÄR JESUS KOMMER PÅ SKYN ÄR JAG EN AV DOM SOM KOMMER ATT JUBLA AV STOR GLÄDJE!!

  JAG BER ATT HERREN ÄR MED ER BÅDA!

  KRAMAR / marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.