2011 /Dagisbarn skall lära sig om sex????Ropa på Gud

 

Bara Jesus kan leda oss rätt!

VAD Är detta? :

RFSU: Dagisbarn ska lära sig att ha sex
 
Vuxna inom Riksförbundet För Sexuell Upplysning (RFSU) driver en kampanj för att “samhället skall bejaka barns sexualitet” genom att dagispersonal skall uppmuntra barnen på dagis att leka sexlekar och “utforska sin sexualitet” genom att ta på sig själva och onanera.

Det är en gammal strategi att låta staten stå för barnens uppfostran och på så sätt gå runt föräldrarnas värderingar. När väl föräldrarna hämtar barnen från dagis och skola räcker tiden oftast inte till åt att reda ut vad för slags indoktrinering barnen utsatts för och reparera skadorna. Allt för tidiga sexuella upplevelser kan orsaka stor skada.

“Barn leker sexuella lekar med dem de tycker om. De upptäcker varandra och provar sig fram, precis som barn ska göra. Jag vet två tjejer som provade att borra varandra i rumpan med en rosa leksaksborr.”
– Anna Kosztovics, RFSU:s ansvariga för barnsex  /artikel www.vaken.se

Läs mer om detta på news24.se

____________

Jag tar med denna artikel för att visa på hur galet samhället är! Vad händer? HUR kan sådant få ske? VAR är föräldrarna? Jag hade tagit mitt barn därifrån ögonaböj! Behöver jag säga mer? / Hoppsan! Jag hade för ett ögonblick glömt att staten ska styra oss! och att världen blir värre o värre! Maria

____________

22 thoughts on “2011 /Dagisbarn skall lära sig om sex????Ropa på Gud

 1. Hej Grace, jag tackar för din upplysning/kommentar här på min hemsida. Det är mycket viktiga saker du tar upp och som jag försöker i omgångar att varna för och berätta det jag vet om kommande tider. Det är mycket farliga tider som kommer att vända upp och ner på tillvaron för många människor, både troende och halvtroende och icketroende. Det finns de som säger att de tror men kommer att få välja sätt att leva och många kommer att gå ifrån Jesus.

  Mycket lidande kommer att komma och det är värt allt att stå fast vid Guds välsignelser, d v s frälsningen och hans omhändertagande av oss som vill tjäna honom. Och Jesus frågar hur MÅNGA som kommer att vara troende då han kommer.Jag tror att vi får vara med om att få mat i från himmelen i de dagarna, övernaturliga underbara händelser och skrämmande galna saker kommer att ske.
  Jag skulle vilja ta med din kommentar som ett särskilt inlägg/artikel till människor under kategori Antikrist! Skulle det kunna gå för sig för sig?
  Hör av dig här eller på mail gudrun.reponen@tele2.se
  Herren är god, Herren är allt, Herren välsignar de sina och visar dem rätt.

  Gud välsigne. /Maria

 2. Mirela!

  Vet ej hur gammal denna tråden är men det är till dig och er andra som inte är frälsta, men tror att ni ska kunna stoppa Antikrist.

  Han går inte att stoppa men Gud kan genom sin nåd förhala det som ska komma.
  Att upplysa människor om NWO är utmärkt men den dagen antikrist träder fram och märket inför dvs chippet som kommer att vara kravet för den som vill ingå i antikrists härravälde.
  Kommer bara de som verkligen är frälsta i Jesus att kunna avstå det.
  Satans kraft kommer att öka och det kommer att ske på ett sådant förförisk sätt att ingen utan den Helige Ande kommer att kunna avstå att låta märka sig.
  Därför så kommer det inte att kunna samarbeta med någon religion eller politiskt organisation som är mot antikrist dvs även kristna religioner som inte känner Jesus.
  För det är tyvärr många kristna som är antikristna utan att veta om det.
  Så upplysning är jätte bra men det ska hålla på den dagen också.
  Och det är bara Jesus som kan rädda dig och alla som tror på honom för den dagen kommer att bli fruktansvärd för dem som inte tar emot märket, det gäller att veta vem Jesus är och vara trofast.
  Utan märket kommer ingen att kunna köpa,sälja,jobba gå till läkare vilket innebär att har man mediciner som håller en vid liv så kommer man inte att kunna hämta ut dem om man inte är chippad.
  Mycket lidande helt enkelt och så förföljelser på detta.
  Så har man inte den helige Anden så härdar man inte ut.

  Grace

 3. Du behöver inte låta nedlåtande. Länkarna är mycket välbesökta och liksom du tittar på svenska kristna sidor, där allt inte är riktigt rätt, så kan det vara samma med dessa.
  Vad är det vi kristna gör? Är det felaktiga saker du menar då kanske den personen/erna inte är kristna eftersom de gör uppenbara fel. Är man kristen lyder man Gud och vill göra hans vilja.
  Vi har olika synsätt, vi har olika tro du och jag, det kan vi i alla fall vara överens om.
  /Maria

 4. Gumman dessa länkar kan du inte jämföra med. Eftersom vem som helst kan skriva detta. När du har hittat en imam (typ som en präst) och vi sitter i en möte och att det ska komma ur hans mun om detta då kommer jag tror dig. Jag är muslim och jag vet hur min religion går till. Varför erkänner du inte det jag tog upp med vad ni krisstna gör. Men jag täånker inte disskutera detta mer er!! FÖr det är inte ens värd det. Tack för mig hej då!

 5. Det är inte många som vet vad NWO är, för människor VILL INTE veta vad som kommer. Vi kan aldrig stoppa NWO, det är för stort, och för välplanerat sedan hundratals år, det är inte ngt nytt. Inte en chans, men man kan sprida vad det handlar om.
  /Maria

 6. Ja vi har var sin tro- och det är ingen idé att gräla om vems tro som är bäst. Enligt Guds Ord så är det inte tillåtet att döda, och det väntar ett straff på den som gör det.
  Kan du förklara varför det finns så många självmordsbombare och vilka de är….var inte de flesta av dem muslimer……? eller
  NWO är på väg att sluka hela världen, det är lätt att se.
  /Maria

 7. Hej alert. Jag anser inte heller att muslimer o kristna kan samarbeta, ja jag anser också att vi har olika mål, som inte går att förena. Jesus är den som frälser och är vägen för en människa. Jag kan inte tro på eller be till Allah, jag har ju Jesus.
  Antikrists samhälle har vi redan sedan länge, men A-krist själv är ju på gång, och sedan skall vi tro på NWO:s gud. Aldrig att jag gör det.
  Vi har ju valt, förstått att Jesus är vägen och räddningen, från helvetet, och det är jag evigt tacksam för.
  Det eviga livet är lovat till oss som tror på Gud och vi slipper leva i evig förbannelse och plåga.

 8. Korstågskrigen var det de katolska strömningarna som stod för, man får faktiskt här skilja på Kristna och religiösa och katoliker. Läs bloggen http://www.jihadimalmö där står det en del intressanta saker

  Vad skall vi ha sharialagarna till i Sverige? Vi behöver inte dem. Se http://www.missionXpblogg. Jodå jag accepetar alla människor, de är skapade av Gud, och Gud säger vi skall älska alla, MEN jag behöver inte gilla islamister som dödar, jag sa inte muslimer. Jag vet vad nwo är, tack. HUR kan du veta vad jag vet? , jo om du läser vidare på sidan../Maria

 9. Målet för att stoppa detta med nwo, nej dom vill inte att vi ska samarbeta för att vi är flera än vad dom är sök det i youtube eller kan jag skicka en länk till dig.
  Du har din tro och jag har min tro

  en annan sak ni säger att muslimerna är terrorister här står det klart och tydligt att det är inte tillåtet att döda en annan:

  Koranen förklarar: “Om någon mördar en (oskyldig) person, kommer det vara som om han har mördat hela mänskligheten. Och om någon räddar en person blir det som om han har räddat hela mänskligheten “[5:32].
  Står det i denna versen att man ska gå runt och spränga sig själv och döda andra? NEJ

 10. Jag förstår inte vad “Mirela Ramovic” menar?
  Menar hon att kristna o muslimer ska samarbeta? För vilket mål?

  Kristna o muslimer kan inte och ska inte samarbeta eftersom de har helt olika mål.

  En kristen är på väg mot himlen o en muslim till helvetet. Det finns bara en väg: Jesus säger: “Jag är vägen, sanningen och livet ingen kommer till fadern utom genom mig.”

  NWO vill att alla religioner samarbetar för att föra fram en gud = Antikrist.

  Det viktigste av allt är att människan vet att hon tillhör Gud = Jesus Kristus/Guds Son. Bara så kan hon få ett evigt liv hos Gud och slipper undan evig förbannelse!

 11. muslimerns försöker sprida detta nwo så att alla ska vakna upp och inse vart våran värld är på väg mot och jag är en av dom. Jag berättade för min vän som är kristen och hon trodde inte på mig. Vi kristina och muslimer måste samarbeta med varandra och stoppa detta eftersom vi är betydligt många och det är det dom inte vill att vi ska göra.Förstår du? Finns en video om detta ska försöka hitta den.

 12. För det första vet du vad jihad innebär hmm ska tänka för dig NEJ!!! “Jihad betyder ’’att sträva’’ och varje ansträngning kan kallas jihad. Men enligt Islam så står det för muslimernas ansträngning att lyda Allahs bud, även när svårigheterna är stora. I vissa fall, som redan nämnts, när det blir oundvikligt att kämpa för sanning och rättvisa, den ansträngningen kan kallas för jihad.

  Men idag är ordet väldigt feltolkat och missförstått och har kommit att betyda ’heligt krig’. Begreppet heligt krig kommer från den kristna historien och korstågskrigen. Islam anser aldrig krig vara heliga. Att kriga är enligt Islam endast en sista möjlighet, som ett nödvändigt ont, ingenting som är heligt” inom islam får du inte ens döda en myra och inte en människa det är inte tillåtet att döda eftersom det är en jättesvår synd!. Det du tror på och hur du utför din religion det bryr jag mig inte om eftersom du får göra som du vill, men att ni ska ta upp muslimerna där kommer jag att reagera eftersom NI borde veta själva att alla religioner är det otillåtet att döda osv. Din sanning är enligt dig och min tro är min sanning så jag respekterar dig stort för vad du tror på eftersom inom islam måste du göra det om du inte visste maria! Jag har inte ens bett dig att gå över till islam så du behöver inte ta upp “jag kmr inte tro på något annat” Om du säger att du accepterar alla människor men inte islam så tyvärr gumman du accepterar inte alla människor eftersom vissa människor är muslimer. JAg vet vad new world order är, det är USA, israel och england som ingår där, och vi muslimer försöker sprida detta om nwo är. Om ni inte visste försöker illuminati göra allt för att göra muslimer och kristna ovänner så att dom kan trycka ner oss vilket är en stor förlust! för vi borde sammarbeta med varandra men eftersom ni kristna verkar vara samarbetsvilliga så är det en stor förlust där med! Islam betyder fred, inte terror. Om du vill veta mer om illuminati och den world trade center var det USA som själv gjorde det om du vill veta sanningen gå in på youtube så kommer du själv veta att det var dom själva och att det var ett sätt att skylla på muslimerna. Eran treenigheten är illuminatis symbol.Gå in på youtube sök både new world order och illuminati. Och om ni trodde att muslimerna är sånna hemska människor visste du att 90% är muslimer som åker ner till palestina för att ge medicin, mat, leksaker och försöker säga till israliterna att sluta med det dom gör mot dessa människor. Det tror jag inte så var i den grenen är dom terrorister? ingenstans.

 13. Hej mirela, Tack för din kommentar, ja jag skäms för att man inte vet den sanning som bibeln, GUDS ORD, talar om. Det är inte konstigt att det ser ut som det gör med oförstånd och hat och krig och elände.
  Ja jag är en troende, därför finns denna sidan för att tala om att Gud finns, och att man inte kommer till Gud annat än genom Jesus Kristus, honom som så många fortfarande förnekar.
  Jag kommer aldrig någonsin att kunna tro ngt annat än att Jesus är HERRE. Därför skriver jag.
  Ja jag skäms för att man inte förstår vad som egentligen är sanning i fråga om “religionerna”. Jag accepterar alla människor men kan inte acceptera jihad och islam….jag accepterar inte våldet vi ser. Jerusalem och judar och allt i en enda röra fast det ska verka så avterroriserat så är det egentligen värre än någonsin, se på alla upplopp den senaste tiden. Vad vet du om NWO, den nya världsordningen? Har du tänkt på vad som finns gömt i den?Jag vet också vad USA och andra länder gör, jag är inte helt okunnig.

  Upplopp och krig och terror- för att skapa fred- säger de. Du är muslim och jag är en troende FRÄLST kristen, det gör mig till en troende på Jesus Kristus, och jag är stolt över att tillhöra och följa honom.Jag har fullt med grannar som är muslimer, och som ber högt o ljudligt varje dag, det får jag acceptera. Jag har inte i moskén att göra. Jag känner Jesus, det räcker mer än ngt annat i världen. /Maria

 14. Ja, du har rätt eran lilla diskussion gick vidare till muslimerna eller hur. Om du är så himmla troende som din lilla blogg verkar så borde du själv veta att man ska acceptera alla människor spelar ingen roll bakrund, osv men då verkar det som om du behöver veta mer kunskap om kristendomen så börja med att läsa. Att ni anklar alla muslimer för terrorister är lite roligt. Om du ser vad USA och Israel gör det är terrorism så sök kunskap inom det område oxå. Jag är en muslim och jag vet hur min religion fungerar och ni som är okunniga borde veta bättre att söka och fråga muslimerna i mosken vad religionen går till innan ni börjar med eran diskussioner. Ni kristna har ju b.la behandlat illa judarna under många år för att ni anser att det var dom som dödade jesus, vi muslimer gjorde inte det, däremot kan jag till och med ta upp vad som hände under andra världskriget, irak, palestina mm. Så tala om terrorister, låt mig inte börja ha en rikigt diskussion om det för både du och jag vet att jag har mycket rätt i det jag säger. NI BORDE SKÄMMAS!!!

 15. Hej Mirela, jag tror inte du kanske tänkt på att diskussionen här har gått vidare åt en del håll..men ursprungligen handlade den om detta med dagisbarn som lär sig fel saker.
  Ja många svenskar åker till andra länder och där är de pedofiler m m. Det är fruktansvärt.
  Och denna artikeln handlar om dagisbarn.
  Och vi kom in på att många muslimer också har felaktiga beteenden, precis som andra. svenskar är inte det bäst folket och inte de som inte är svenskar heller. Hälsn Maria

 16. vad har muslimerna med detta att göra? ingeting det är lätt att skylla på muslimer eller hur? Många svenskar åkter till thailand för att köpa sex av små barn så ni får fan ta å ge er att skylla på muslimerna. Denna artikel handlar om staten vill införa en lag där man lär små barn om sex och muslimerna är inte staten och har inget med detta att göra! så skärp till er!

 17. Kunde inte sagt detta bättre själv. Suveränt uttryckt och förmoodligen sant! Skola? Det har vi inte haft de senste 40 – 50 åren!
  Vård? Ja i vissa fall fungerar det… Ja staten håller efter oss, men vi är ju så slappa i detta landet så vi låter vem som helst köra över oss, inte så mycket som ett litet pip orkar man yttra!
  /Maria

 18. (Upp och ner)

  Tänkte på KGB agenten i intervjufilmen av Griffin. Han hävdade att det tar 10-15 år att vända ett samhälle upp och ned (med kommunistpropaganda i det här fallet), och sen sätta in det nya systemet. I det här fallet går vi från demokrati/nationalstat (landet Sverige!) till korporatism/NWO (global marknadsstat).

  Självklart ska varje sten vändas på här, så folk blir förvirrade (det är taktiken). Självklart ska Jonas Gardell (i jämställdhetens och den sexuella “frihetens” namn) ha doktorshatt och predika i predikstolar.

  Självklart ska muslimer demoniseras i 10 år i terrorkampanjerna, för att sedan delas i två grupper (onda: jihadister, och goda: moderata sekulära muslimer). Sekulära grupper (icke troende) är ofarliga och lättare att styra.

  Skulle tro att vi är ganska nära införandet av det nya totala korporativa nätverket, där staten håller efter och kontrollerar medborgarna (På Homeland Security-manér) mer än erbjuder sociala tjänster, vård och skola. Skola har vi inte råd med.

  🙂

 19. Tyvärr verkar det väldigt sant, hört om det förut, men fick det på pränt nu. Världen är på väg rakti ner i fördärvet och satan grinar gott nu då hans planer förverkligas, men alla ser inte det, stackars barn. Det kommer hemska tider. /Maria

 20. Ja man är nog tvungen att ta diskussionen på allvar, jag hörde samma diskussion i radion, och det var enligt RFSL/RFSU tydligen ok att göra såhär, vilket är högst skrämmande!
  Får baran vara barn på ett rätt sätt? Skall baran tvingas bli vucxna för att samhället skall bli nöjt? Varför skall barn tvingas in i vuxenvärlden då de går på dagis, i sådana sammanhang? Jag fattar inte detta, därför finns artikeln här, jag hoppas man reagerar om man som förälder ser detta. Vad är det som händer? Jo den nya tiden men galna saker o idéer börjar ta form, det är livsfarliga tider som kommer nu. Föräldrar, ta hand om era barn- gå ut ifrån detta system där staten säger o betämmer över er o barnen. Det började för många år sedan och är en kvinnofälla…….. /Maria

 21. Barnsex är naturligt…Här har pedofilin kommit betydlig närmare. Barn har sex med varandra (är ok). Barn har sex med vuxna (är inte ok. Det är pedofili). Kan man/RFSL tänka sig att det finns en mening varfär barn inte har sex? Är det sexuellt likaberättigande som gäller här för alla folkgrupper, så tycker jag man i logikens namn ska ta steget fullt ut och erkänna pedofili som legitim sexualitet. Sexuellt diskriminera barn och pedofiler…det gör bara RFSL. Helt hjärntvättad diskussion. Ska man ta den på allvar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.