Den globala byn/ Jordskalv i Sverige på 4.4 …..

 

 

Bild: GP. – Så här stora skalv inträffar kanske vart tionde år i Sverige-Danmark-området, säger seismolog Reynir Bödvarsson om måndagens jordskalv i höjd med Halmstad i havet mitt emellan Sverige och Danmark som skakade västsverige.

*
-Det är mycket allvarligt det som skett idag i Sverige. Jag är född i Göteborg och har bott där största delen av mitt liv. Många gånger har man undrat över Ringhals kärnraftverk och säkerheten där. Skalvet var kraftigt och kändes  lång väg! Vad som kan hända om det blir ett kraftigare skalv behöver man inte fundera så mycket över, vi vet svaret på det.

Därför tog jag med Rune Lanestrands blogg och hans tankar här nedan:

Ringhals är inte kärnkraftsäkrat by Rune Lanestrand

Radio,tv och övriga Lydmedia har i dag överträffat sig själva när man rapporterar från det kraftiga jordskalvet i Skåne och Halland. Har inte hört ett ord om att kärnkraftverket Ringhals ligger i det drabbade området.
Kärnkraftsbladet Hallandsposten är ensamma om att nämna Ringhals och då med rubriken ”Skalvet märktes inte på Ringhals”. Konstigt, då skalvet märktes i Sjuhärad enligt radio Sjuhärad.
Lugn bara lugn.Det kan omöjligen hända något allvarligt med svenska kärnkraftverk.
Rune Lanestrand 

*

Men om det nu skulle ske något högst  allvarligt då?  /  Jag vet att Gud har kontrollen över allt som sker. Och jag har många gånger sagt att Han kommer att formligen skaka detta landet! Det kanske är det som är på gång nu. För synden i detta landet är stor och svår och Gud ser inte med blida ögon på vad som sker här!  Finns Gudsfruktan?

/Maria

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.