1 miljon människor tror att denne man är JESUS Kristus! Kan man ha mer fel? /Sataniskt!

VI ALLA på JORDEN ÄR I DE SENA TIDER NU där allt kan gå fel. Finns det några rätt kvar? De är INTE många.
Jag vill visa videon (20 min.) Denna handlar alltså om att man TROR att JESUS finns och lever i Afrika någonstans ELLER på MÅNGA andra platser. 2.44 minuter in i videon presenteras en man som skall vara Jesus. HMMMM. No no!!
Noll Koll.

Detta är ju inte vettigt och då menar jag att den som INTE ALLS VET NÅGOT OM KRISTENDOM, DEN kan KOMMA ATT TRO ATT DENNE MAN I VIDEON Faktiskt skulle kunna vara JESUS. VIDEON är i Afrika/ Kenya med omnejd. Denna videon ä r hemsk anser jag. Så Bedrövligt, och detta sker i världen på många håll. Sekter—

Vi backar nu och tänker till! VAD kan man tänkas tro om många många pratar om JESUS och FLER S k Jesus-ar kommer att dyka upp, sådant har hänt många gånger i historien men nu i de sista tiderna kommer man att, precis som det står i Evangeliet att MÅNGA SKALL KOMMA I MITT NAMN (JESUS) och säga att DE/Den är Frälsaren. TRO DEM INTE säger JESUS!

Matt 24:5 Många ska komma i mitt namn och säga: Jag är Messias, och de ska bedra många.
Luk 21:8 Han svarade: “Se till att ni inte blir vilseledda. Många ska komma i mitt namn och säga: Jag är Messias, och: Tiden är nära. Följ dem inte!

FALSKHETEN HAR VARIT MED LÄNGE, JA sedan första BÖRJAN! Se:
5 Mos 18:20 Men den profet som i övermod talar i mitt namn vad jag inte har befallt honom tala, eller som talar i andra gudars namn, den profeten ska dö.
Jer 14:14 Men Herren sade till mig: Profeterna profeterar lögn i mitt namn. Jag har inte sänt dem eller befallt dem eller talat till dem. Falska syner, tomma spådomar, löst prat och sina egna hjärtans bedrägerier är vad de profeterar för er.

FALSKHETEN HAR PÅGÅTT LÄNGE, Ja.

Jer 23:32 Jag är emot dem som profeterar falska drömmar, säger Herren. När de berättar dem vilseleder de mitt folk med sina lögner och sitt skryt. Det är inte jag som har sänt dem eller gett dem något uppdrag, och de kan inte hjälpa detta folk, säger Herren.
Hes 21:34 De har sett falska profetsyner om dig, de har spått lögner om dig, men du ska sättas på de slagnas halsar, på ogudaktiga vilkas dag har kommit, tiden då missgärningen har nått sin gräns.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.