1-4/ Ebola-hot över världen o Sverige. Kemipriset. Sandy Hook.Gud vet bäst

 

039

1. Missouri Doctor: ‘It’s Just A Matter Of Time Before [Ebola] Is Carried To Every Corner Of The World’

http://philadelphia.cbslocal.com/2014/10/03/missouri-doctor-its-just-a-matter-of-time-before-ebola-is-carried-to-every-corner-of-the-world/

I denna länk kan vi läsa om hur man tror, är rädd, för att Ebola skall spridas över världens alla hörn och dessutom får vi idag höra hur man skärper beredskapen mot Ebola-virus i Sverige!

Man vill också ha frivilliga arbetare som åker ner till drabbade länder.

*

2. I kemipriset nämner man Smart teknik= Nano-  / Det är inte ngt att leka med och det låter spännande säger man- det låter farligt tycker jag då det kan användas på felaktigt sätt. Man skall kunna bl a kunna se var livet började säger man,  det vet Gud bäst! Och… Nobelfesten kommer att glimma och gnistra som vanligt, och vad begriper vanligt folk?…..

*
3. Årets börsuppgång är en nedgång säger man idag! Åtstramning gäller nu.

*
4.GUD ÄR GOD, och han vet om allt detta som står här ovanför, och jag är inte rädd  jag är bara arg och ledsen över alla lögner jag hör, som t ex att den stora katastrofen i SANDY HOOK då så många människor dog, den var FEJKAD!  Det du….är MYCKET allvarligt!

Nu bekräftat av FBI – Sandy Hook massakern ägde aldrig rum

Den amerikanska polismyndigheten FBI har i statistik bekräftat vad statstik från USA:s folkbokföringsregister tidigare indikerat: inte en enda person dog i den påstådda skolmassakern som var en nyhet som blev en löpeld som nådde också Sverige./ från http://alertsweden.bloggo.nu/

name-graphics-maria-545505

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.