‘Vaccinationer’och dess verkningar, kvarstannande i blodet m m, ARTIKEL

mRNA-vaccinerna bryts

mRNA-vaccinerna bryts inte lätt ned och skapar slutligen IgG- och IgM-antikroppar mot lipidnanopartiklar.

2024-08-08

En förhandsstudie den 27:e juli ger nya insikter i misslyckandet med Modernas spikevax covid-19-vaccin. Studien visar att mRNA- och lipidnanopartiklarna i vaccinet kan kvarstå i blodomloppet i upp till 28 dagar efter vaccinationen och generera IgG- och IgM-antikroppar mot lipidnanopartiklar, vilket snedvrider vaccinets effektivitet och kan orsaka potentiella biverkningar. Denna avslöjande har lett till krav på att statliga myndigheter och vaccinutvecklare förklarar bristen på omfattande farmakokinetiska studier.

Farmakokinetik är studiet av hur kroppen bearbetar ett ämne över tid, inklusive dess absorption, distribution, metabolism och utsöndring. Vaccinindustrin och statliga regleringsorgan hade tidigare hävdat att vaccinets mRNA-komponenter snabbt skulle brytas ned i deltamuskeln efter injektionen. Denna process kan dock inte garanteras och har implikationer för långsiktiga biverkningar och skador på immunsystemet hos tiotals miljoner människor.

Vaccinets ingredienser kvarstår 28 dagar efter injektionen, vilket tvingar immunceller att motstå lipidnanopartiklar som polyetylenglykol

Studien spårade komponenterna i Modernas vaccin hos 19 individer under en 28-dagars period. Studien fann specifika joniserbara lipidpartiklar (SM-102) i blodprover inom fyra timmar efter injektionen. Nivån av dessa komponenter nådde sin topp mellan en och två dagar efter injektionen. Hos de flesta vaccinerade individerna upptäcktes mRNA 14 till 28 dagar efter injektionen. Lipidnanopartiklar förblev ibland intakta och fortsatte att cirkulera i blodomloppet med samma nedbrytningshastighet som mRNA. Detta bidrog till en ökning av antikroppar mot polyetylenglykol (PEG), en komponent i lipidnanopartiklarna. Detta innebär att vaccinet tränar immuncellerna att attackera PEG, vilket leder till immunbrister mot faktiska infektiösa virus och bakterier.

Forskarna mätte en 1,4 gånger ökning av immunglobulin G (IgG) antikroppar och en 4,6 gånger ökning av IgM-antikroppar – vilket inte är ett korrekt immunsvar. Denna mätning indikerade att immuncellerna svarar på vaccindistributionssystemet och inte förmedlar immunitet mot någon patogen. Denna studie bygger på tidigare forskning från 2023 som visade att mRNA-vaccinkomponenter cirkulerade i blodet upp till 28 dagar efter injektionen. På samma sätt fann en japansk biodistributionsstudie att partiklarna tog sig in i hjärnan.

Tidigare studier varnar också för att immunceller programmeras att attackera PEG, och dess förödande konsekvenser för allergiska och autoimmuna problem när PEG injiceras igen i framtiden. Studien fokuserade enbart på blodprover utan att undersöka andra vävnader och organsystem. Det är viktigt att förstå att den blotta närvaron av mRNA och lipidnanopartiklar i blodet kan leda till ytterligare problem i kroppen och över organens system. Hur påverkar dessa främmande partiklar hormonella processer och blodcirkulation? Hur kan kroppen utlösa en autoimmun attack mot dessa främmande partiklar, vilket leder till blodproppar eller allergiska reaktioner?

Nivån av kvarstående nanopartiklar i en patients blod kan bero på hur vaccinet administreras i armen

Nivån av mRNA och nanopartiklar i blodet kan bestämmas av felaktig administrering av vaccinet i armen. Om vaccinet administreras korrekt intramuskulärt, kan cirka 0,1 % av komponenterna läcka in i blodet och spridas i hela kroppen. Hos vissa patienter injiceras dock vaccinet direkt i blodet, vilket leder till en högre koncentration av olösta mRNA och lipidnanopartiklar som cirkulerar i blodet i dagar eller veckor efter injektionen. ”Detta är ett spel med siffror,” sa Michael Palmer, medlem av Doctors for COVID Ethics. ”Det verkar mycket möjligt att denna olyckliga grupp av patienter är de som lider av allvarliga biverkningar.”

Dr. McCullough och andra expertvittnen kräver svar och ansvar i frågan. McCullough sa att farmakokinetiska och farmakodynamiska studier ”borde ha gjorts 2020 som en del av Operation Warp Speed.”

Bristen på grundliga farmakokinetiska studier om covid-19-vacciner — särskilt med tanke på deras snabba utveckling och distribution — representerar ett uppenbart misslyckande i tillsynen. Statliga myndigheter och vaccinutvecklare har ett grundläggande ansvar att genomföra dessa studier för att säkerställa inte bara effektivitet utan också säkerhet. Istället valde de ”surrogat” data, och förbisedde viktiga frågor om immunfel, autoimmunitet och antikroppsberoende förstärkning. Detta misslyckande har lämnat allmänheten med fler frågor än svar, vilket undergräver förtroendet för de institutioner som borde säkerställa vår säkerhet. Vaccinutvecklare och regleringsmyndigheter måste ta bort otestade vacciner från marknaden och transparent adressera dessa bekymmer, samtidigt som de tillhandahåller tydliga, vetenskapligt validerade förklaringar.

naturalnews.commRNA-vaccinerna bryts inte lätt ned och skapar slutligen IgG- och IgM-antikroppar mot lipidnanopartiklar

TAR DU EMOT S K *VACCIN*? Då är du mer än dum!

8 thoughts on “‘Vaccinationer’och dess verkningar, kvarstannande i blodet m m, ARTIKEL

  1. Tack vad bra. Tar in din text imorgon. Det är förklaringar som är bra för de är svåra att ta fram, Ett dolt språk som man ej lärt.Ja det finns så väldigt många fel i undervisning nu, mer fel än någonsin tror jag. Man vet nog inte hur man bör forska och få kunskap idag, man är lat o allt finns ju ‘färdigt’ med AI o annat på nätet! Det är sannerligen sena tider!! /Maria

  2. Har postat den fulländade versionen här sist.

    Mvh
    Den förklarar allt på ett kort och koncist sätt.
    Om Vedermödans sju olika faser (som det ska tolkas).
    Det är ett slutet (dolt) symbolspråk som de kristna måste
    och bör lära sig vid det här laget att se.
    Annars har jag väl lyckats dåligt att förklara något dolt som nu är en
    uppenbarelse, eller Apokalyps.
    Men istället väljer de att lyssna på falska profeter och lyckoförkunnare.
    Men lita heller inte på mina ord.
    För det är ju filtrerat genom min skalle och den går inte att lita på.
    Forska själva och studera Guds Ord om det förefaller sig så som jag postulerar så exakt.

  3. Det hela är mycket enkelt.

    1.Bibeln är en manual för martyrskap.
    2.Bibeln är en handbok för överlevnad.

    Svaren på 1.
    De som har överlevt vedermödan, benämnings antingen via den stora vedermödan eller den stora mödan.
    Vissa förvirrade kristna kallar det den stora domen, eller vredesdomen men det är 2 helt skilda totalt SKILDA saker och händelse.
    Vedermödan, (vedermödor) drabbas vi alla av.
    Den benämnings generellt sett som sju år. Men kan tolkas symboliskt som hela de tusen år Kristus besegrade döden, (då började tusenårsriket).
    Ett OSYNLIGT RIKE.
    Där ingen sorg eller död finns.

    Svaren på 2.
    De som inte har blivit martyrer (genom att vägra vaccinen/använda handen eller pannan) för att köpa och sälja använda Bibeln som en handbok för livet.
    Genom att valuera och värdera sitt eget liv till kostnad för Jesus.
    Som sammanhang kan sägas att de kristna efter Jesus uppståndelse såg det
    som en stor ära att bli martyrer.
    Dvs kostnaden bör alltid överstiga ens eget liv.
    Dvs minimåttet är ditt eget liv för evigt liv så att säga.

    Då är frågan är detta VÄLDIGT ENKELT att förstå eller VÄLDIGT SVÅRT?
    Vad och var vill du gå?
    Kan man ta Vilddjurets Märke av misstag?
    Kan man förlora sin frälsning av misstag?
    Är Gud så elak, inkonsekvent, elak, ond och ondskefull?

    Svaren.
    -Se .1 (de som har blivit martyrer)
    -Se.2 (de som har överlevt den stora vedermödan).

    -LÖSNING-
    DE SOM HAR KOMMIT UT UR DEN STORA VEDERMÖDAN!
    De som inte använde Vilddjurets Bild (betydelse), som inte tog Vilddjurets Märke (vaccinen) för att kunna KÖPA OCH SÄLJA!
    De som tvättat sig rena i Lammets Blod.
    De som genom sitt vittnesbörd (de 2 vittnena) har predikat Guds Vittnesbörd.
    De som inte tog Vilddjurets Märkets Namn, de som inte tog emot Vilddjurets Tal.

    Var och en som finns uppskriven i Livets och Lammets Bok ska förstå dessa ord.
    För alla andra ska dessa ord förbli dolda och ett mysterium.
    Det är inte så svårt att förstå sig på kärnan i Bibeln.

    Precis som jag skrev tidigare på bloggen.
    En femåring kan förstå att det handlar om vaccin, vaccin, vacccin.
    Satan måste rikta in sig på blodet.
    Den enda egenskapen som kan förvägra en frälsning.
    Den enda egenskapen som kan ge evigt liv.
    (Se de två vittnena och läs gärna Uppenbarelseboken) hur de (2) övervinner Vilddjuret (ett Globalt, WHO/FN/UNICEF/RÄDDA BARNEN/UNHCR) system
    med Agenda 21 och Agenda 30 som förbihåll gemensamm nämnare.
    Andra ledord är immunisering för alla och ingår som underdel (klausul) för
    en “hållbar livsstil”.
    Kom ihåg att Satan måste erbjuda en lösning FRIVILLIGT.
    Aldrig TVINGA!
    ERBJUDA!

    Vissa kristna tolkar det som att Vilddjuret (WHO/UNICEF/FN) kommer tvinga.
    -Nej, nej nej.
    Det översätts med ERBJUDA.
    Kom ihåg Satans viskande i lustgården.
    Det är samma erbjudande.
    KOM IHÅG.
    Satan sår alltid tvekan och tvivel.

    Jesu Blod och Guds Vittnesbörd.
    Det är därför Satan vet om (om man vänder på det).
    Det enda som man kan förlora sin frälsning genom är just genom att ersätta Jesu Blod och att använda Antikrists erbjudande (Kung Charles av England).

    Korrigerad version: 9:e Augusti 2024.

  4. Notering:
    Det ska stå i sista versen.
    Det ska stå genom att ersätta Jesu Blod med ett syntetiskt mRNA-behållet, begivet och programmerat blod. (Underförstått vaccinen+QR_koden) som talar och ges liv.
    Hylla betyder kontinuerligt använda under dagen.
    Det är inte andligt. Helt missförstått bland kristna.
    Bland annat Mikael Hagenbo och ett flera (för att inte säga alla kristna).
    Det är inte Gud som har planerat detta.
    Detta är FRUKTEN AV KUNSKAPENS TRÄD:
    Kunskapens träd är cellulär (DNA) information (mRNA).

  5. Det hela är mycket enkelt.

    1.Bibeln är en manual för martyrskap.
    2.Bibeln är en handbok för överlevnad.

    Svaren på 1.
    De som har överlevt vedermödan, benämnings antingen via den stora vedermödan eller den stora mödan.
    Vissa förvirrade kristna kallar det den stora domen, eller vredesdomen men det är 2 helt skilda totalt SKILDA saker och händelse.
    Vedermödan, (vedermödor) drabbas vi alla av.
    Den benämnings generellt sett som sju år. Men kan tolkas symboliskt som hela de tusen år Kristus besegrade döden, (då började tusenårsriket).
    Ett OSYNLIGT RIKE.
    Där ingen sorg eller död finns.

    Svaren på 2.
    De som inte har blivit martyrer (genom att vägra vaccinen/använda handen eller pannan) för att köpa och sälja använda Bibeln som en handbok för livet.
    Genom att valuera och värdera sitt eget liv till kostnad för Jesus.
    Som sammanhang kan sägas att de kristna efter Jesus uppståndelse såg det
    som en stor ära att bli martyrer.
    Dvs kostnaden bör alltid överstiga ens eget liv.
    Dvs minimåttet är ditt eget liv för evigt liv så att säga.

    Då är frågan är detta VÄLDIGT ENKELT att förstå eller VÄLDIGT SVÅRT?
    Vad och var vill du gå?
    Kan man ta Vilddjurets Märke av misstag?
    Kan man förlora sin frälsning av misstag?
    Är Gud så elak, inkonsekvent, elak, ond och ondskefull?

    Svaren.
    -Se .1 (de som har blivit martyrer)
    -Se.2 (de som har överlevt den stora vedermödan).

    -LÖSNING-
    DE SOM HAR KOMMIT UT UR DEN STORA VEDERMÖDAN!
    De som inte använde Vilddjurets Bild (betydelse), som inte tog Vilddjurets Märke (vaccinen) för att kunna KÖPA OCH SÄLJA!
    De som tvättat sig rena i Lammets Blod.
    De som genom sitt vittnesbörd (de 2 vittnena) har predikat Guds Vittnesbörd.
    De som inte tog Vilddjurets Märkets Namn, de som inte tog emot Vilddjurets Tal.

    Var och en som finns uppskriven i Livets och Lammets Bok ska förstå dessa ord.
    För alla andra ska dessa ord förbli dolda och ett mysterium.
    Det är inte så svårt att förstå sig på kärnan i Bibeln.

    Precis som jag skrev tidigare på bloggen.
    En femåring kan förstå att det handlar om vaccin, vaccin, vacccin.
    Satan måste rikta in sig på blodet.
    Den enda egenskapen som kan förvägra en frälsning.
    Den enda egenskapen som kan ge evigt liv.
    (Se de två vittnena och läs gärna Uppenbarelseboken) hur de (2) övervinner Vilddjuret (ett Globalt, WHO/FN/UNICEF/RÄDDA BARNEN/UNHCR) system
    med Agenda 21 och Agenda 30 som förbihåll gemensamm nämnare.
    Andra ledord är immunisering för alla och ingår som underdel (klausul) för
    en “hållbar livsstil”.
    Kom ihåg att Satan måste erbjuda en lösning FRIVILLIGT.
    Aldrig TVINGA!
    ERBJUDA!

    Vissa kristna tolkar det som att Vilddjuret (WHO/UNICEF/FN) kommer tvinga.
    -Nej, nej nej.
    Det översätts med ERBJUDA.
    Kom ihåg Satans viskande i lustgården.
    Det är samma erbjudande.
    KOM IHÅG.
    Satan sår alltid tvekan och tvivel.

    Jesu Blod och Guds Vittnesbörd.
    Det är därför Satan vet om (om man vänder på det).
    Det enda som man kan förlora sin frälsning är just Jesu Blod och att använda Antikrists erbjudande (Kung Charles av England).

  6. Fredrik, ja, du har helt rätt , jag hörde de långa utläggande intervjuerna m m på radio i går torsdag m m. Det är en skam!!! Detta är faktiskt inte klokt. Jag har inga ord, HUR man man vara så aningslös att man inte förstår VAD SOM PÅGÅR!!? Detta är ju ur bibeln!! Just så ja,, inte i LIVETS o LAMMETS BOK. Fila lite på det så gör vi en artikel till!!
    /Maria ojojoj-

  7. Nytt muterat mpoxvirus – WHO överväger nödläge
    Publicerat igår kl 19.26
    Det pågår ett intensivt arbete för att få igång ett vaccinationsprogram mot mpox-viruset i östra Kongo där smittspridningen är som störst.

    Det uppgav den Afrikanska unionens folkhälsoorganisation under en presskonferens. ”Vi förlorar våra ungdomar”, sa generalsekreteraren för Africa CDC.

    Mpox sprids nu snabbt i Afrika – över 15000 fall har upptäcks hittills i år, en ökning med över 160 procent jämfört med förra året. Och det handlar främst om en ny mer dödlig variant av viruset, som slagit hår i krigshärjade östra Kongo.

    Markus Alfredsson
    markus.alfredsson@sverigesradio.se

    Man vill ju bara säga en sak:
    -Käre Markus!
    Det är de vaccinerade som sprider virus.
    Genom inympning av detta mRNA så kommer de sprida varianter av olika spikproteiner väldigt, väldigt länge.
    Vissa säger livet ut men det låter jag vara.
    Faktum är att människor dör och blir lemlästade för livet av dessa injektioner.

    Nya mutationer skapas hela tiden och är OMÖJLIGT att komma ifatt.
    Det är en katt och råtta lek med människors själar som står på spel.
    -För övrigt finns det starka skäl och misstankar att denna vaccationsprocess som har försigått de senaste 4 åren är Vilddjurets Märke.
    Delvis därför att Märket uppfyller kraven på Biblisk precision utöver det vanliga.
    Främst genom sitt sätt att skapa antikroppar (iG och Anti-G) som Vilda djur eller Vilddjur gör. Människor skapar i regel inte denna typ av antikroppar med antikolagual effekt. Dvs de dör av syrebrist av en cytokine-storm.
    Dvs ett överaktiverat immunförsvar. Ofta till brist av CRP-kurva och felaktig syresättning. Som ett Vilddjur har och drar sig till de svaga och äldre är de dessa som dör först.

    WHO är en Satanisk organisation som talar med dubbla tungor.
    Att de testar nya antikroppar och har Afrika som “testbädd” är inget nytt.
    Fågelinfluensan verkade inte ge något så nu testar Satan någon ny testbädd och vad verkar bättre än mpox-viruset?
    Ser ni ett mönster?
    WHO skapar en pandemin som de själva kan styra över?
    Det är tragiskt att detta kan kopplas till Israel och Palestina också, då de flesta kristna inte alls förstår vad Israel är (eller har för funktion).
    Men nog om det också.
    Psykopaterna på WHO/FN/UNICEF kommer försöka igen och igen.
    Deras krav är ett allena.
    Att alla (100%) av människorna ska vaccinera sig.
    Vare sig de vill eller inte.
    Det är planen.
    Och även det stämmer med Bibeln.
    Ordet alla är uppdaterat med orden MEGA och MIKROS.
    Dvs de MYCKET SMÅ och MYCKET GAMLA (och hela människoskaran).
    Det är enligt mig EXAKT SAMMA SAK.
    Och ja, många kommer ta Vilddjurets Märke av misstag så
    den gamla gubben går inte längre.
    Se till att ni inte själva blir lurade och till slut blir bedragna.
    Ty det är OCKSÅ nämligen samma sätt LURAR och BEDRAR ALLA.
    Alla är de kristna såklart. De andra har ändå ingen aning om vad som pågår.

    Ledord: Var och en som INTE fanns uppskriven i Livets och Lammets Bok.

    Mvh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.