You-tube. Min senaste video. Kan ngn hjälp mig med att få bort min andra kanal på youtube som jag INTE vill ha.? Läs nedan

ac1062

Vi är Guds barn, vi ska inte frukta.

Jag har ett problem och det är att min youtube-kanal har blivit två stycken i stället för en. Denna videon ovan är den senaste jag gjort men den kommer INTE in på rätt kanal MariaEvighet, med adress: https://www.youtube.com/user/MariaEvighet Kan du hjälpa mig så att denna sidan kan få fortsätta att sprida Guds ord?

så därför: –jag funderar på att göra om HELA KANALEN från början, men vet att det är mycket jobb. HAR DU som läser denna- sidan en youtube-sida kanske DU kan hjälpa mig att få ordning på allt detta strul?? Jag vet att MÅNGA är inne på kanalen men det borde ju då finnas en person eller flera som kan lösa detta..

Finns det NÅGON person här som har en lösning på problemet med sidorna?https://www.youtube.com/channel/UCtlrVtMQweoG-XXXh6eBXbQ  DENNA KANAL VILL JAG INTE HA. TACK till er som svarat mig. /M

055Maria Björnön

Hälsn

NamnlösMaria2

 

 

 

 

4 thoughts on “You-tube. Min senaste video. Kan ngn hjälp mig med att få bort min andra kanal på youtube som jag INTE vill ha.? Läs nedan

 1. Hej! Ja detta är ett litet mysterium men det ska ju lösa sig. TACK för att du ger mig den tanken också. Jag skall försöka våga göra ett försök så fort jag kan, hoppas det lyckas, annars får man börja om men det vore ju tråkigt!Tack för ditt svar, skönt att man ser ett upprop. Hälsn Maria

 2. Hej! Jag tror att uppladdningen sker beroende på vilken kanal man är redan inloggad på. Så om du inte vill ha kvar en av kanalerna är det bara ta bort den, men om det redan finns videos där som inte finns på den andra kanalen vet jag inte hur man gör för att flytta över videos till rätt kanal. Hmm jag vet inte riktigt. Har aldrig haft samma problem.

 3. Hej Cecilia! Vad bra att du skriver detta, Tack! för man kan ju UNDRA VAD för fel man gjort men jag tror inte man gjort medvetet fel inte. De ändrade på Google + och de ändrade på youtube, varför det, det var ju bra! Och när man gör egna videor så tar det både tid o kraft och man vill inte att kanalen försvinner..hmm. MEN jag fick en mail från en tjej som visar på denna länk:https://support.google.com/youtube/answer/55759?hl=sv och jag ska se om jag vågar pröva, rätt kanal kan ju försvinna! Vad har du för kanal? Ser den gärna.
  Kram f Maria!!

 4. Hej, Maria! Jag har samma problem som du, när jag för en tid sedan var inloggad på Youtube och tänkte för första gången i mitt liv skriva en kommentar under en video som jag hade tittat på så frågar Youtube om jag vill kommentera med namnet på min youtubekanal eller om jag vill kommentera med ett annat namn och jag valde att kommentera med ett annat namn och det gjorde tydligen att det nu har skapats två youtubekanaler. Jag har alltså två kanaler trots att jag bara vill ha en och jag har spenderat flera timmar med att försöka ta bort den andra kanalen även googlat för att försöka hitta information om hur man kan ta bort den. Men tyvärr så har jag fått ge upp och acceptera att jag nu har två kanaler. Jag förstår inte hur det har gått till att den andra kanalen uppstod och varför det inte går att få bort den. Men det spelar inte så stor roll för min del eftersom jag inte lägger in några egna videor på min kanal utan endast har den för att kunna spara mina favoritvideor och musik som jag gillar. Men lite förargligt är det ju ändå!
  Men förstår att det inte är så kul för dig som ju lägger upp videor för andra att se att du nu plötsligt har två kanaler, önskar att jag kunde hjälpa dig, men tyvärr förstår jag mig inte heller på det! Hoppas att det finns nån där ute som har bättre kunskaper som kan hjälpa dig!!

  Kram
  Cecilia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.