Tider av bekymmer/Jesus räddar dig

TIDER. HAT. BEKYMMER. SANNINGAR. PRÖVNINGAR.

Vi som tillhör Jesus får mycket över oss nu. Det finns så många människor därute som vill oss så illa. När vi undrar vad som sker får vi tänka på att satan jobbar extra hårt nu med att förvilla, hata, baktala, slå, avsky och helst döda, viket pågår dagligen och i kommande dagar blir det ännu värre.. Vi är många som älskar Jesus men för få som berättar om JESUS och om den stora NÅDEN. Vi är alldeles för få och AVFALLET FRÅN TRON på JESUS är för stort. Jesus frågar då han kommer tillbaka om hur många rättfärdiga han skall få se? De är nog inte så många för världen vill ju inte vara Guds barn.

Världens barn är Världens barn och GUDS BARN är GUDS BARN. Det finns bara två olika sorter, och så förstås de som vacklar fram och tillbaka i tron, de har det mycket besvärligt! HATET är stort på vår jord i många sammanhang och HATET EMOT de troende är stort. När vaccinationerna tar fart igen börjar de stora förföljelserna och ännu mer hat. DÅ gäller det att vara stark och stå på GUDS ORD att INTE bli BEDRAGEN, att INTE bli LURAD. Man måste veta VAD LÖGNERNA BESTÅR UTAV. Det som finns i kvacksett och nålarna är inte något man skall tacka ja till!!

Kapitel 1 /Psaltaren

FÖRSTA BOKEN

De två vägarna / VILKEN VÄG GÅR DU

1 Salig är den som inte följer de gudlösas råd,som inte går in på syndares väg och sitter bland föraktare,2 utan har sin glädje i Herrens undervisningoch begrundar hans ord både dag och natt.3 Han är som ett träd,planterat vid vattenbäckar,som bär sin frukt i rätt tid och vars löv inte vissnar. Och allt han gör, det lyckas väl.4 Sådana är inte de gudlösa,de är som agnarsom skingras för vinden.5 Därför ska inte de gudlösa bestå vid domen,inte syndarna i de rättfärdigas församling.6 Herren känner de rättfärdigas väg,men de gudlösas vägleder till fördärvet.

OM du går rätt väg får du uppleva detta:

Kapitel 21

Den nya himlen och den nya jorden

1 Och jag såg en ny himmel och en ny jord. Den första himlen och den första jorden var borta, och havet fanns inte mer. 2 Och jag såg den heliga staden, det nya Jerusalem, komma ner från himlen, från Gud, redo som en brud som är smyckad för sin man. 3 Och jag hörde en stark röst från tronen: “Se! Nu står Guds boning bland människorna. Han ska bo hos dem, och de ska vara hans folk, och Gud själv ska vara hos dem. 4 Och han ska torka alla tårar från deras ögon. Döden ska inte finnas mer, och ingen sorg och ingen gråt och ingen plåga, för det som förr var är borta.”

5 Och han som satt på tronen sade: “Se, jag gör allting nytt.” Och han sade: “Skriv, för dessa ord är trovärdiga och sanna.” 6 Sedan sade han till mig: “Det har skett. Jag är A och O, begynnelsen och änden. Åt den som törstar ska jag fritt ge ur källan med livets vatten. 7 Den som segrar ska få detta i arv, och jag ska vara hans Gud, och han ska vara min son. 8 Men de fega, de otroende och de skändliga, mördarna och de sexuellt omoraliska, ockultisterna, avgudadyrkarna och alla lögnare, de ska få sin del i sjön som brinner av eld och svavel. Detta är den andra döden.”

Ps 11:5Herren prövar den rättfärdige, men hans själ hatar den gudlöse och den som älskar våld.
Ps 18:18Han räddade mig från min mäktige fiende, från dem som hatade mig och var starkare än jag.
Ps 18:41Mina fiender drev du på flykten för mig, dem som hatade mig förintade jag.
Ps 21:9Din hand ska nå alla dina fiender, din högra hand ska nå dem som hatar dig.
Ps 25:19Se mina fiender, de är många och hatar mig med våldsamt hat.
Ps 26:5jag hatar de ondas församling och sitter inte hos de gudlösa.
Ps 31:7Jag hatar dem som håller fast vid tomma avgudar, jag litar på Herren.
Ps 34:22Ondskan blir den gudlöses död, och de som hatar den rättfärdige ska stå med skuld.
Ps 35:19Låt inte mina svekfulla fiender få triumfera över mig, låt inte dem som hatar mig utan orsak få blinka med ögonen.
Ps 119:163Jag hatar och avskyr lögnen, men din undervisning älskar jag.
Ps 120:6Länge nog har min själ bott bland dem som hatar frid.
Ps 129:5Alla som hatar Sion ska skämmas och vika tillbaka.
Ps 139:21Skulle jag inte hata dem som hatar dig, Herre, och avsky dem som gör uppror mot dig?

/Bilder Maria

6 thoughts on “Tider av bekymmer/Jesus räddar dig

 1. Hej. Jag har svarat på din kommentar på din blogg och nu orkar jag inte tjata med dig om detta mer. Skall INGEN ö h t få missionera längre, INGEN skall få nämna att Jesus är den som ALLA behöver… INGEN skall få nämna roliga och bra sammanträffande med människor som VILL bli frälsta…./Maria

 2. Marianne, Ja att ha ett älskande hjärta emot till andra, det vill Gud och måtte vi ha det så att vi kan be om hjälpa för andra att de ska vakna och vakta på hur de är och att vi kan hjälpa andra.Nöden kommer att bli stor och Gud säger i sitt ord att man skall bli så förstörd av nöd och oro och rädsla i de sista tiderna. Att vilja dö men inte kunna- det har ju med vaxxet att göra också, det som går in i kroppen, DNA:t blir förstört, blodet blir förstört, AI, chip, uppkopplade till en storskärm/kontroll. m m. Det kommer att ske för de som tagit vaxxet. Vi kommer att få vara beredda att hjälpa o inte stjälpa, det kommer svår nöd och vi måste vara beredda på sådant vi idag kanske inte ens kan tänka.Och vi får vara beredda på att bli straffade för att vi inte vill lyda… hmmm. Gud välsigne er här. /Maria

 3. Jag vill innerligt tro på att många människor, både kristna och inte, kommer att genom stor och svår nöd, får uppleva och sedermera förstå vad Guds Nåd betyder.
  När allting vacklar, så vill jag tro att människan böjer sina knän och frågar efter Herren.
  Vi andra må inse att hålla våra hjärtan MJUKA, för den nåd VI får varje dag.
  Mjuka hjärtan även för vår nästan. Är det svårt ( vilket jag upplever ofta ) Så får vi genom nåden be Herren att hjälpa oss bibehålla våra hjärtan som vår Herre vill ha dem.
  Livet utgår från hjärtat.
  Det hjärtat är fullt av talar munnen.
  Vi må ge akt på våra hjärtans tankar. Amen ❤️

 4. Nej de flest vet inte vad nåd eller pina är. Vi är frälsta utav nåd och vet mycket väl vad det betyder. De går i sina församlingar o blir bestulna på så mycket, man måste bryta sig ur, vara vaken o alert. De tål inte sanningar men beröm, inte mod men feghet… Jesus har mycket att säga om att älska alla. Ja. /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.