Sjukvårdssystemet i USA är en bluff. Bedrägeri.

Sjukvårdssystemet i USA är ett bedrägeri. Det hävdar Dr Paul Marik, världens andre mest publicerade läkare inom intensivvård, på en konferens om covid i Florida. ”Så mitt råd till dig är att, bli inte sjuk, gå inte till sjukhuset, eftersom de kommer döda dig”. Istället rekommenderar han god sömn, ordentligt med solljus, minskad stress och en hälsosam livsstil.

Han visade en graf över hur den förväntade medellivslängden i USA gått ner med tre år, sedan pandemin. Vita Husets enda förklaring är klimatförändringarna, enligt Dr Marik. Han berättade också att trots att USA bara har fem procent av världsbefolkningen så använder de 55 procent av världens receptbelagda mediciner. Kolesterolmediciner är en av de vanligaste typerna av mediciner och de ska minska risken för hjärtsjukdomar, men enligt Dr Marik är det en bluff. Att sänka kolesterolet minskar inte risken för hjärtsjukdom, vilket Dr Marik, bl.a. bekräftas av en japansk studie över gamla patienter där de med högst kolesterolvärden hade bäst överlevnadsgrad.

Dr Marik var en av pionjärerna under pandemin med att faktiskt behandla och rädda liv på covid-patienter bland annat med Ivermektin och andra injektioner. I augusti 2023 fråntogs han därför sin legitimation av American Board of Internal Medicine.

Källa: twitter.com/VigilantFox/ /Vaken.se

Källa: vigilantnews.com

Sjukvårdssystemet i USA är en bluff / Maria: -Det landet, USA, kommer att falla väldigt hårt! Stackars folket där, de är utarmade på många vis. EKONOMIN är sååå bra för de RIKA men de fattiga, mindre bemedlade LIDER! DET kommer att visa sig hur ILLA det är. LANDET Kommer att FALLA!! Försvinna, gå under! SATAN STYR DÄR.

******************************

Vad betyder bluff? försök att lura(s); bluffmakare: han är en stor bluff … bluff i sammansättningar. bluffmakare, bluffbolag, bluffstopp, bluffaktura, …

Bluffaffär · ‎Bluffmakare · ‎Bluffare · GUD LJUGER ALDRIG! MEN människor gör det, och det ger katastrofer.

Ps 119:128Därför ger jag alla dina befallningar rätt. Jag hatar lögnens alla vägar. פ Pe
Ps 119:163Jag hatar och avskyr lögnen, men din undervisning älskar jag.
Ps 120:2Herre, rädda min själ från lögnaktiga läppar, från falska tungor!
Ps 144:8Deras mun talar lögn och deras högra hand är en svekfull hand.
Ps 144:11Fräls mig och rädda mig ur främlingarnas hand! Deras mun talar lögn och deras högra hand är en svekfull hand.
Ord 6:19ett falskt vittne som främjar lögn och den som skapar gräl mellan bröder.
Ord 12:19Sanna ord består för evigt, en lögnaktig tunga bara ett ögonblick.
Ord 13:5Den rättfärdige avskyr lögnaktigt tal, den gudlöse beter sig avskyvärt och skamligt.
Ord 14:5Ett sant vittne ljuger inte, ett falskt vittne främjar lögn.
Ord 14:25Ett sant vittne räddar liv, den som främjar lögn bedrar.

Ett sant vittne vittnar om sjukdom efter s k vaccin men blir inte trodd, och dör. Ett sant vittne är en människa som berättar OM VACCIN OCH DESS BIVERKNINGAR!! Kom igen alla ni som tror på att vaccin är bra! LÄS PÅ, det är farligt farligt! 17 miljoner har dött av det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.