Mar Mari Emmanuel´s Thougts on D Trump

Denne predikant har sannerligen rätt, -ursäkta får jag säga det??? Man FÅR ju inte ha ÅSIKTER LÄNGRE har jag LÄRT MIG!! MEN: Det är ju Mar Mari som säger det.. D Trump har inget att komma med längre, han har gjort sitt och nytt skall till, som förmodligen inte heller håller! I denna världen vill alla komma sig upp och systemet med presidentskap är inte deras intelligens eller annat, utan VEM som BESTÄMT dem till ämbetet och VAD de är tillsagda att ‘göra’. Precis som i Sweeeden. D Trump kan inte få USA på fötter, det kan bara Gud, men Gud tänker längre än att sätta vem som helst till att regera eller TILLÅTA olika personer regera. USA kommer att falla stort framöver.

D Trump säges vara frälst. Ja det får vi kunna tro på och vi kan se  att D Trump är en baby i Kristus. Det kommer att synas om han växer i Kristus och om han vill bli ledd av Kristus- och att kunna gå utanför lägret så småningom!!!

I en video som jag inte hittar nu men som jag lagt ut här tidigare, och också på FB, berättar han att han är en ‘religiös person’ och det uttrycket är ju inget vidare anser jag och han kunde heller inte svara på små enkla bibliska sanningar, m m. VI ÄR INGENTING UTAN GUD!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.