Bondetåget 2024 1 maj/ VAD händer med vår mat, och hur blir det? / 3 ‘videos’.

BONDETÅGET 2024 går i morgon I STOCKHOLM

Maria: -Vi är inte på långa vägar självförsörjande längre, eller på något vis beredda på STORA KRISER, som man faktiskt VARNAT för. Men, se kriserna kommer. Då är det bra om vi hade haft det vi borde, d v s sunt förnuft att göra rätt, (i förväg) så att man kan lita på att överleva ett s k krig eller liknande. Det kan man inte tro på idag. Industrin tog över allt vi hade och nu är det så nedsmutsat av chemtrails m m, m m, så att det är farligt att ens gå UT!

1 Tim 6:8Har vi mat och kläder ska vi vara nöjda med det.

INRIKES

Bondetåg i Stockholm på första maj

Publicerad 2024-04-29

Den första maj hålls ett bondetåg i centrala Stockholm för att protestera mot jordbruksbyråkrati, för bättre möjlighet till lönsamhet och högre svensk försörjningsgrad – men även ett uträde ur EU.

De senaste månaderna har bönder runt om i Europa protesterat mot EU:s klimatpolitik. Bönderna är frusterade över ökade priser och tung byråkrati som försvårar arbetet.

Tidigare i vår höll bönder i södra Sverige flera demonstrationer för uttrycka sitt missnöje mot rådande politik. Bönderna anser bland annat att det är för höga skatter inom det svenska lantbruket.

SE VIDEO: Stor bondeprotest i Skåne – kräver bättre lönsamhet

Debattören Klaus Bernpaintner har arrangerat en demonstration under namnet Bondetåget 2024 som går av stapeln den första maj i Stockholm. Dit är alla välkomna oavsett om man har en traktor eller inte.

Bondetåget startar klockan 12.00 vid Lusthusportens park på Djurgården och klockan 13.30 är planen att gruppen ska tåga vidare till Gustav Adolfs torg där det kommer att hållas tal.

”EUs jordbrukspolitik driver på för större och mer industriellt jordbruk. De senaste 20 åren har mer än en tredjedel av jordbruken lagts ner och köpts upp. Den så kallade gröna omställningen gör det allt svårare att driva jordbruk överhuvudtaget. Vi demonstrerar mot jordbruksbyråkrati från Sverige och EU, för bättre möjlighet till lönsamhet och högre svensk självförsörjningsgrad, och för ett utträde ur EU.”, står det att läsa på Bondetågets Facebooksida.

https://youtube.com/watch?v=VHXRAACWTyk%3Ffeature%3Doembed

Arrangören Klaus Bernpaintner, Senior Fellow hos Ludwig von Mises Institute Sweden, kandiderar även till Europaparlamentet den 9 juni som nummer tio på Alternativ för Sveriges valsedel.

Det framgår av Bernpaintners valkampanj att han vill få igång en rörelse för Sveriges utträde ur EU.

SE VIDEO

https://youtube.com/watch?v=LcD1FX_jkxw%3Ffeature%3Doembed

LÄS ÄVEN: Nya bondeprotester i Sverige: ”Inga bönder – ingen framtid”

Författare av texten

Simon KristofferssonSimon Kristoffersson

Bild nedan Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.