Fullborda loppet! Ge inte upp. Finish the Race!

Vi troende har en plats i GUDS PLAN. JA det finns en sådan för VARJE TROENDE PERSON.

Bibelordet 2 Tim 4:7-8  Jag har kämpat den goda kampen, jag har fullbordat loppet, jag har bevarat tron. 8 Nu väntar mig rättfärdighetens segerkrans. Den ska Herren, den rättfärdige domaren, ge mig på den dagen, och inte bara mig utan alla som älskar hans återkomst.

Vi är inte ensamma, Gud går MED oss och han är INTE emot oss om vi vill leva för honom- ända fram- hela vägen. Livet kan vara tufft men vi har den finaste tröstaren: JESUS KRISTUS. Se på honom och lägg ditt liv i hans händer, du kan aldrig vara mer trygg än hos HONOM. MEN han vill FOSTRA oss!

DET är vårt arbete att bli lärjunge, att bli en arbetare i Kristus: Att löpa loppet- HELA VÄGEN. Vill DU det? Jag hoppas innerligt att ALLA FRÄLSTA inte går av vägen, inte ger upp, inte slutar att tro, NEJ Ge inte upp! VAD som än händer och sker: GE INTE UPP.

1 Pet 1:21Genom honom tror ni på Gud, som har uppväckt honom från de döda och gett honom härlighet, så att er tro och ert hopp står till Gud.

Rom 12:12
Var glada i hoppet, tåliga i lidandet, uthålliga i bönen.
Rom 15:13
Må nu hoppets Gud fylla er med all glädje och frid i tron, så att ni överflödar i hoppet genom den helige Andes kraft.
Heb 10:23Låt oss orubbligt hålla fast vid hoppets bekännelse, för han som har gett oss löftet är trofast.

Kol 1:23 ..om ni verkligen står fasta och grundade i tron och inte låter er rubbas från hoppet i det evangelium som ni har hört och som har predikats för allt skapat under himlen och som jag, Paulus, har blivit satt att tjäna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.