Solförmörkelse? -ja det kan man fråga sig, men vad säger BIBELN? Varning för denna Video om Ockultism och dimensioner! Fy, det är farliga saker!

Total solförmörkelse i New York 2024

Total solförmörkelse i New York 2024

FRÅN: https://www.newyork.se/total-solformorkelse-i-new-york-2024

Den totala solförmörkelsen 2024 kan upplevas i New York! Måndagen den 8 april 2024 kommer den totala solförmörkelsen att passera New York. Om vädret tillåter kommer upp till 90 % av solförmörkelsen att vara synlig på och runt Manhattan. Det är en sällsynt händelse som du får uppleva! Nästa synliga solförmörkelse i USA kommer inte att inträffa igen förrän 2044. Då tror inte jag m fl att vi är här på jorden.

OBS! /Maria säger: -Jag och många med mig tror inte att detta stämmer med att JESUS kommer EFTER DENNA solförmörkelsen eller i samband med den. Vi vet att vi är i sena tider men bibelns Matteus 24 berättar om att JESUS kommer EFTER Vedermödan, och den anser vi många att den börjat. DÅ betyder det att det INTE är 2044 som vare sig det ena eller andra händer, utan TIDIGARE. Man kan säkert kolla upp det där med 2044. Många Youtube-kanaler har också det temat för sina videos, det finns många … MEN har de rätt?? Har du sett filmerna? DET de berättar ÄR New Age, OCKULTISM m m! ÄR INTE GUD GUD??? JODÅ och detta är inte ok. Det som står skrivet i Joel 3, 13-14 kan inte vara samma sak. ‘Joel’ handlar om judarna. ………. Här pratar man i VIDEON om DIMENSIONER!! Ockult och New age m m! Här nämner man PLANETEN! Jorden är INGEN PLANET eller KLOT! NEJ. DENNA VIDEO ÄR INTE OK!! Den är otäck, men människor tror på sådant tyvärr. Man vill hitta sina andliga ‘jag’ m m.

Solförmörkelse 2024

Den 8 april 2024 kommer en total solförmörkelse att kasta sin skugga över jorden. (OBS! INTE I SVERIGE vad jag kan förstå)

Månen glider långsamt in framför solen, och på ett ögonblick kommer ett av solsystemets mest spektakulära fenomen att minska dagsljuset.

Den totala solförmörkelsen kommer att vara synlig runt norra Mexiko samt delar av 15 amerikanska stater och sydöstra Kanada.

Joel 3:14 Det är skaror på skaror i Domens dal,för Herrens dag är nära i Domens dal.15 Solen och månen förmörkas och stjärnorna mister sitt sken.16 Herren ryter från Sion,han låter sin röst höras från Jerusalem så att himlen och jorden bävar.Men Herren är en tillflykt för sitt folk,ett skydd för Israels barn.17 Och ni ska förstå att jag är Herren er Gud som bor på Sion, mitt heliga berg.Jerusalem ska vara heligt,och främlingar ska inte mer ta vägen genom henne.18 Och det ska ske på den tiden att bergen ska drypa av druvsaft och höjderna flöda av mjölk.Alla bäckar i Juda ska flöda av vatten.En källa ska utgå från Herrens hus och vattna Akaciedalen.19 Egypten ska bli en ödemark och Edom en öde öken,eftersom de brukat våld mot Juda folk och spillt oskyldigt blod i deras land.20 Juda ska vara bebott för alltid och Jerusalem från släkte till släkte.21 Jag ska utplåna deras blodskulder,dem som jag inte redan har utplånat.Herren bor på Sion.

Solförmörkelse i New York

Solförmörkelsen kommer att vara synlig i hela delstaten New York, och upp till 90 % av den kommer att vara synlig i staden! Du kan bege dig till Central Park för en bra utsikt eller till någon av de andra parkerna i New York. Om himlen är molnfri och klar kan förmörkelsen också ses från gatorna på Manhattan och i de andra stadsdelarna.

Du kan också gå på New York Yankees, som spelar den 8 april under solförmörkelsen. Om du går på matchen får du till och med en gratis T-shirt.

100% av solförmörkelsen kommer att synas vid Niagarafallen. Du kan ta dig dit från New York på en av dagsutflykterna. Du kommer inte bara att se de berömda fallen, utan du kommer också att bevittna ett unikt naturfenomen. Boka till exempel en 2-dagars resa till Niagarafallen eller en dagstur med flyg så är du där den 8 april 2024.

Total solförmörkelse i New York 2024 - Central Park
Total solförmörkelse i New York 2024 - Times Square

Vilken tid kommer solförmörkelsen 2024 att äga rum?

Naturfenomenet börjar omkring kl. 14.00 på eftermiddagen i New York och slutar omkring kl. 16.30. Den beräknas vara som störst kl. 15.20, vilket är den tidpunkt då förmörkelsen är som mest synlig, beroende på vädret.

Förmörkelsens bana kommer att börja i den södra delen av kontinenten och passera över Mexiko, USA och Kanada innan den korsar Atlanten.

Vad är en solförmörkelse?

En total solförmörkelse inträffar när månen befinner sig mellan solen och jorden. Den döljer solen helt och hållet och får det att se ut som skymning. Det är inte säkert att titta på solförmörkelsen utan speciella skyddsglasögon.

Otroligt otäckt vad människor ‘tror’ på, men fullständigt förkastar allt som har med Gud /Jesus att göra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.