Fakta om New Age / Texe Marrrs böcker

 

New age:s mörka sidor kan du läsa om i 

Dark secrets of the new age: Satan’s plan for a one world religion Förf Texe Marrs
Shocking bestseller exposes Satan’s plan for a one-world religion and government led by a New Age messiah. Reveals how the New Age movement has infiltrated our society.

I boken läser man om hur New age har kommit in och infiltrerat samhället och hur en ny världsreligion kommer att ta fäste med deras messiah. Det är faktiskt mer än dags att hålla sig uppdaterad om vad som sker i världen. Vet man inget om NWO så kanske man kan börja fråga sig vad det är och vara medveten om olika hot.Den troende vill visa dig vad som sker . Ta reda på vilken värld vi lever i. /Maria

http://books.google.se/books?id=bLADqjyIlbYC&q=inauthor:%22Texe+W.+Marrs%22&dq=inauthor:%22Texe+W.+Marrs%22&hl=sv&sa=X&ei=d_wXT665Isv44QSjz43gDQ&ved=0CDgQ6AEwAQ

2 thoughts on “Fakta om New Age / Texe Marrrs böcker

 1. Tack för din kloka kommentar! De kommer att bli snuvade på titeln, och de kommer att få tugga gräs, dvs få sitt straff.
  Det finns många som är inblandade i detta NA-tänkande nya-världen-tänket. Det kommer inte att
  lyckas för dessa- kanske en kort tid som de hyllas.
  Men den riktige kungen, kung Jesus kommer att komma, och då…..!
  Hallelujah Jesus lever!
  /Maria

 2. (Messianska världslärare)

  Det här låter som fantastiska saker för många, men då kanske man inte tänker på att de personer som planerar och så att säga “leder oss” här i världen tänker precis så här!

  New age och FN figurer

  Inom New Age vill man förstås ha en “Messias,” precis som alla andra – en sk världslärare!

  Vad är Dalai Lama, om inte just det? Så fort något stort ska invigas, kommer Dalai Lama och ber och heligör föremål och människor med sin karisma.

  NY-chabad rabbinen Rebbe Schneerson hade en liknande funktion på sin tid, och många tyckte/trodde att han var Messias fram till sin död 1994.

  Inom kristenheten har vi biskop Desmond Tutu, som med sin positiva geist färgar av sig på kristna och allatid verkar veta var världskonferenser ska hållas.

  Nelson mandela är en riktig hjälte och hans andliga kusin, den länge fängslade Aung San Suu Kyi, jobbar för global demokrati och mänskliga rättigheter i syd och sydost.

  Alla dessa symbolladdade personer har internationell status (jobbar för FN) och vill verka för att utvigda den “globala enheten” och höja det “globala medvetandet.”

  Kanske är det överdrivet att kalla dem Messias allihopa – varför inte nöja sig med termen 🙂 “messianska världslärare?” 🙂

  Världen är andlig, det är så sant!

  Tyvärr finns det också en riktig Messias, så dessa personer får inte behålla titeln länge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.