Endtimes… The Great reset.Forget the Great Reset. Embrace the Great Escape. Progammerad att bli fattig

Pandemihotet hänger över oss, den stora s k Klimatförändringen finns inte i naturligt skede, det är MAN-MADE!, gjort av människor!! Gud säger i SINA ORD att det kommer katastrofer, det är så klart att HAN VET VAD MÄNNISKORNA GÖR! Jorden är inte en Glob. Great Reset:

https://gospel.jesuslever.eu/?s=great+reset VIDEO, Svensk förklaring till denna artikel och videos

W E F World Economic Forum är för de s k ‘globalisternas och Oligarkernas gäng’ och förstörelsen av jorden och våra s k resurser som de förstör så fort de nu kan. Vi ska äta mindre och tjäna mindre och allt skall komma till sin spets. Det goda skall bort och allt som varit något så när ok, skall nu förstöras. BARA ELITEN skall vara kvar. Kryptovalutor och nya ordningar… ja det KOMMER. Vi är mitt inne i en av de största och värsta kriserna någonsin. Det kommer INTE ATT FINNAS FRIHET, men FÅNGENSKAP. De är fruktansvärda människor och borde inte få gå lösa. George Orwell och boken 1984 hade mer än rätt.

OWN NOTHING AND BE HAPPY! DIN IDENTITET blir AI, Articifiell Intelligence m m. De flesta vet detta nu men frågan är om man FÖRSTÅR det som kommer! Se videorna. Detta hänger ihop med COVID 19, som återkommer till hösten!! Vaccinet kan vara MÄRKET….Namnet kan vara Vaccinplåstret, Talet kan vara Vaccin-lönen…. Bilden kan vara QR- koden….. köpa och sälja? Spårandet av personer och deras privatliv är här för att stanna ett tag…

JESUS KOMMER SNART!! /Efter vedermödan, som vi gått in i nu/

Maria:  Lyssna och lär om den tiden som kommer, som inte är ett dugg normal. Det gamla och kända för dig och mig kommer aldrig att komma tillbaka. NU och framöver är det nya lagar och ändringar som gäller. Vi som skriver om detta, vi är många, och vi har ‘tjatat’, och pratat om dessa händelser i MÅNGA ÅR. NU kan du se det komma- det som inte kunde ske! HERE IT IS!!!

HUR du är programmerad att BLI FATTIG.

/Maria

4 thoughts on “Endtimes… The Great reset.Forget the Great Reset. Embrace the Great Escape. Progammerad att bli fattig

 1. Ja visst är det så, JESU BLOD, Frälsning, Jesus som dog för oss alla, troende och icke troende. Vi får och vill fortsätta att be för världen, be för dem som inte vill komma nära Jesus och ändra på sina liv inför framtiden. Be för dem som inte har hört hans namn, inte vet vem Jesus ÄR. Frälsaren och Mästaren! HAN och bara HAN kan frälsa och hjälpa och föra människor till himmelen. Till LIV!
  /Maria

 2. Det enda som kommer att hjälpa oss och våra medmänniskor är Jesu blod.

  Jesu blod tar bort våra synder och renar oss.

  Det – behöver vi be om.

  Och att Gud i sin n å d, skriver upp alla, våra namn i Lammets och Livets bok.

  Vi, som tror är förebedjare för de icke troende. Vi, står i gapet för dem.

  Eftersom Gud kan utradera våra namn ur nämnda bok, bör Han även kunna skriva upp oss i densamma.

  / A

 3. Hej Fredrik, Jag såg detta nu och tänker mycket på detta med great reset och vad som kommer och HUR vi ska klara detta kommande, det är ju helt galna saker som sker, och Gud låter det ske. Hmmm, detta är svårt för oss troende att begripa, men det är ju klart det du säger /skriver här. SÅÅ MÅNGA som INTE FÖRSTÅR!
  Ja det så kallade kriget och ‘flyktingströmmarna’ och allt som ‘sker’ nu är ju blunder. Vi ska inte veta vad som sker bakom kulisserna. DETTA som sker kommer att gå fort framöver. Då kommer den nya s k PLANDEMIN/ pandemin i sommar/HÖST att vara en tydlig väg till detta MÄRKE, som i sin tur!! blir ngt mer.Nu måste jag fundera lite till, ja. / G V D Hälsn Maria, återkommer!! Jag säger NEJ till allt men det hjälper ju inte dessa planerna…. GUD VET

 4. Ezekiel 8:3 en spegelbild av en hand?
  Kopplat till din hand och en QR-kod?

  A QR Verification Code is now being developed to be applied Worldwide simultaneously in 194 member states of the UN with a combined population of 7.9 billion people.

  The Worldwide QR Global Verification Agenda is to be carried out under the auspices of the WHO is liaison with ID2020 and the Gavi Alliance, both of which are funded by the Gates Foundation.

  Peter Koenig describes the QR Code as “an all-electronic ID – linking everything to everything of each individual (records of health, banking, personal and private, etc.).”

  Handen!
  Är det Vildjurets Bild?

  Ja jag anser att lösningen måste vara enkel användbar och för alla (för att kunna köpa och sälja.
  Det behöver alltså inte vara mer komplicerat än så.
  Det är alltså Bilden plus Märket som gör att människor kastas levande i den brinnande eldsjön.
  Dvs vacuum i rymden den svarta materian som brinner i all evighet. Ett annat ord är himlarymden eller bara rymden.
  Det är alltså hela universum som kommer att brinna.
  https://www.globalresearch.ca/the-road-to-worldwide-digital-tyranny-the-qr-code-verification-app-goes-global/5772109

  P.S det är ju märkligt att QR-koden implementeras under tiden “Kriget” i Ukraina fortgår.
  Men jag anser att det har varit planen hela tiden.
  Märket dess Namn.
  Bilden och dess Tal (förutsatt att du har tagit Märket).
  Vad kan möjligtvis vara det bästa scenariot för att tvinga alla att hylla +Grekiska betyder snarare bära denna Bild än att hylla). Tillbedjan till en QR-kod?
  Håller du inte upp din hand för att köpa och sälja?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.