The End of Days, Video /Slutet kommer vare sig man vill eller ej, och människor borde veta mer än de vet. Bli Frälst, sök JESUS!

The End. Ja jag vet att slutet kommer, slutet på världen som den ser ut och är idag. Har du läst i bibeln där Guds ord säger dig sanningarna om SLUTET, det vackra, det bittra, sjuka, hemska, sköna…. Vi tycker nog alla olika saker om det som kommer som kallas SLUTET, -slutet på den världen vi lever i och känner idag. Videon vill visa en del av det som bara GUD VET hur det skall bli.

Matt 24:14Och detta evangelium om riket ska förkunnas i hela världen till ett vittnesbörd för alla folk. Sedan ska slutet komma.
Heb 6:11Men vi önskar att ni var och en ska visa samma iver att bevara den fulla vissheten i hoppet ända till slutet,
1 Pet 4:7Slutet på allting är nära. Var därför kloka och nyktra så att ni kan be.
1 Pet 4:17Tiden är inne för domen, och den börjar med Guds hus. Men om den börjar med oss, vad blir då slutet för dem som inte lyder Guds evangelium?
2 Pet 2:20Om de har lärt känna vår Herre och Frälsare Jesus Kristus och kommit undan världens smitta men sedan återigen låter sig snärjas och besegras av den, då blir slutet värre för dem än början.

Denna video visar en del av hur fort allt kommer att gå, och det står i bibeln om landet i väst, BABYLON, hur vatten dränker allt, flodvågorna kommer över t ex USA………….. Ända sedan jag var en liten tjej så har jag vetat inom mig hur det en dag kommer att ta slut, jag får leva ett tag till för att uppleva det jag alltid vetat skall ske.. SLUTET. Himmel och jord skall brinna.

Ex: Kapitel 6 / VAD ska ske? Joh Uppenbarelsebok

Det kommer att ske mycket nu framöver och det kommer att vara svårt att förstå, om bara några år kommer det att vara över. Se händelser här nedan som kommer att ske. Detta nedan är bara en del av allt som kommer.

De sex första sigillen bryts

1 Och jag såg när Lammet bröt ett av de sju sigillen. Då hörde jag en av de fyra varelserna säga med en röst som åskan: “Kom!” 2 Jag såg, och se: en vit häst, och han som satt på den hade en båge. Han fick en segerkrans, och han drog ut som segerherre för att segra.

(Ja, Freden på jorden är hotad sedan länge, oljan och vetet och Containers och Köpmän…. KAOS och svält kommer att visa sig).

3 Och när Lammet bröt det andra sigillet, hörde jag den andra varelsen säga: “Kom!” 4 En annan häst kom ut, en eldröd, och han som satt på den fick makt att ta bort freden från jorden så att människor skulle slakta varandra. Och han fick ett stort svärd.

5 När Lammet bröt det tredje sigillet, hörde jag den tredje varelsen säga: “Kom!” Och jag såg, och se: en svart häst, och han som satt på den hade en våg i sin hand. 6 Och jag hörde liksom en röst mitt bland de fyra varelserna: “Ett mått vete för en denar och tre mått korn för en denar, men oljan och vinet får du inte skada.”

7 När Lammet bröt det fjärde sigillet, hörde jag den fjärde varelsens röst säga: “Kom!” 8 Och jag såg, och se: en gulblek häst, och han som satt på den hette Döden, och helvetet följde honom. De fick makt över en fjärdedel av jorden, att döda med svärd och med svält och med pest och genom jordens vilda djur.

9 När Lammet bröt det femte sigillet, såg jag under altaret själarna av dem som hade blivit slaktade för Guds ord och för vittnesbördet som de hade. 10 De ropade med stark röst: “Herre, du som är helig och sann! Hur länge ska det dröja innan du dömer jordens invånare och straffar dem för vårt blod?” 11 Och var och en av dem fick en vit dräkt, och de blev tillsagda att vila ännu en liten tid, tills deras medtjänare och bröder, som skulle dödas liksom de, hade blivit fulltaliga.

12 Och jag såg när Lammet bröt det sjätte sigillet. Då blev det en stor jordbävning. Solen blev svart som en sorgdräkt, och hela månen blev som blod. 13 Himlens stjärnor föll ner på jorden, som när fikonträdet fäller sina omogna frukter när det skakas av en kraftig vind. 14 Och himlen försvann som när en bokrulle rullas ihop, och alla berg och öar flyttades från sina platser. 15 Och jordens kungar, stormännen och befälhavarna, de rika och mäktiga och alla slavar och fria gömde sig i hålor och bland bergens klippor, 16 och de sade till bergen och klipporna: “Fall över oss och göm oss för honom som sitter på tronen och för Lammets vrede! 17 Deras vredes stora dag har kommit, och vem kan då bestå?”

JA det du ser i videon är hämtat, förstått, från BIBELN/Guds ord, så vi kan vara säkra på att Gud vet allt och HAN HAR VARNAT MÄNNISKOR I ALLA TIDER! TA RESON, VAKNA! Så har han sagt, och mer! ÄR MAN VAKEN??? ÄR MAN FRÄLST?? Man tror att man blir ‘upprycktinnan detta sker men det är fel och osanning. Tänk över saker och ting och vänd dig till JESUS och Frälsningen så kan du lugnt MÖTA alla stora vatten och döden på jorden och få leva i EVIGHET med JESUS!! JESUS kommer tillbaka!

2 thoughts on “The End of Days, Video /Slutet kommer vare sig man vill eller ej, och människor borde veta mer än de vet. Bli Frälst, sök JESUS!

  1. Ja Fredrik vi får härda ut och försöka lura ut vissa saker och vara lite före o smarta nu, men det är ju så tydliga lögner så jag förstår inte hur man kan missa allt detta- de kristna o religiösa är ju många helt ute o cykla s a s. Det är inte ok! Hänga med i kulisserna o i händelserna som verkar så suspekta. Hmmm. /Maria

  2. Gud inte bara vet allt.
    —————–
    -HAN SER ALLT!
    —————–
    Vilket är en häpnadsväckande upptäckt.
    Han vore inte Gud om han också inte visste allt.

    Det gäller alltså att härda ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.