Vid havet, med ångest..sena tider, inser DU hur sent? /Martin Stensö

Luk 21:25Tecken ska visa sig i solen och månen och stjärnorna, och på jorden ska folken gripas av ångest och stå rådlösa vid havets och vågornas dån.
Upp 16:3Den andre tömde sin skål över havet, och havet förvandlades till blod som från en död, och allt liv i havet dog.
Upp 18:19Och de strödde jord över sina huvuden och grät och klagade högljutt: Ve, ve över den stora staden där alla som hade fartyg på havet blev rika genom dess rikedom! På en enda timme blev den ödelagd.
Upp 18:21Och en väldig ängel tog upp en sten, stor som en kvarnsten, och slungade den i havet och sade: “Så ska Babylon, den stora staden, störtas med våldsam kraft, och man ska aldrig mer finna den.
Upp 20:8Och han ska gå ut för att förleda folken vid jordens fyra hörn, Gog och Magog, och samla dem till striden. Deras antal är som havets sand.
Upp 20:13Och havet gav igen de döda som fanns i det, och döden och helvetet gav igen de döda som fanns i dem, och var och en dömdes efter sina gärningar.
Upp 21:1Och jag såg en ny himmel och en ny jord. Den första himlen och den första jorden var borta, och havet fanns inte mer.

Inser man HUR sena tiderna är? Jag tror inte att människor idag inser hur eländigt och hemskt allt är. Jag säger också: HUR många ur de yngre generationerna VET VAD SOM PÅGÅR?

Jag ber er om att läsa på hur allt skett, tänk efter VAD de styrande GÖMMER FÖR ER. Varning för det s k vaccinet, Läs på om Vaxx, här på sidan!

https://www.vaken.se/upgrade-the-united-nations-avlyssna-medborgarna/ LÄS!

JESUS dog och Uppstod för oss alla, HEDRA HONOM.
/Maria

2 thoughts on “Vid havet, med ångest..sena tider, inser DU hur sent? /Martin Stensö

 1. Hej! JA exakt, det är vilseförande saker som sker innan smällen som kommer. JA Att förlora fokus på JESUS är det nog många som gör, eller s a s de som borde bli frälsta nu som misströstar och blir rädda. Rädslan kommer att vara mycket stor framöver. HUR ska det gå med en ny regering som inte heller vet vad de gör, JO, det gör de ju! Missleder alla.Ekonomin
  -Krigen
  -Vaccinen
  -Räntan
  -Elpriset
  -Pensionen
  -Pengarna Detta är mycket allvarligt och bedrövligt hur det ser ut idag. Framöver lär det inte bli roligt heller, MEN vi som har JESUS vi vet att vi orkar gå—- /Maria

 2. Allt som händer:
  -Ekonomin
  -Krigen
  -Vaccinen
  -Räntan
  -Elpriset
  -Pensionen
  -Pengarna

  Är till för att du ska förlora fokuset på Jesus!
  Syftet är att du ska fokusera på problemet istället för på lösningen på alla problem.
  Uppdagades idag klockan 15.00 (ca).
  -Så det kommer ytterligare att lägga till på listan.
  -Statsminister
  -Ingen bra regering
  -Ny regering
  -Sämre regering.

  Ja ni fattar poängen…=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.