Världsläget. Samtal… /Bibeln

Mikael Willgert på SwebbTV samtalar med den politiske kommentatorn Lars Bern om den amerikanska arméöversten Douglas MacGregors syn på DCA-avtalet, Kinas och Rysslands pakt samt rustningssiffror från den tidigare CIA-agenten Larry Johnson gällande USA, Ryssland och Kina.

Samtalet tar även upp den nya ryska fartygsleden i norra ishavet, Internationella brottsdomstolen utfärdar arresteringsorder mot Netanyahu, konceptet ”Sverige 2030”, bostadsbyggandet i Sverige, inkvotering av kvinnor på Sweco samt Reinfeldt som ny EU-kommissionär.

Maria: –VÄRLDSLÄGET kallar man det för, det som sker nu, då allt är en enda planerad RÖRA.

Man ska inte förstå något eller unna människorna att begripa VAD som pågår? KRIG eller INTE KRIG, Bra fråga??

———————— BIBELN BERÄTTAR MER ÄN DESSA män i videon kan göra. En del av slutet på jorden; Joh Upp-bok 6:12 Och jag såg när Lammet bröt det sjätte sigillet. Då blev det en stor jordbävning. Solen blev svart som en sorgdräkt, och hela månen blev som blod. 13 Himlens stjärnor föll ner på jorden, som när fikonträdet fäller sina omogna frukter när det skakas av en kraftig vind. 14 Och himlen försvann som när en bokrulle rullas ihop, och alla berg och öar flyttades från sina platser. 15 Och jordens kungar, stormännen och befälhavarna, de rika och mäktiga och alla slavar och fria gömde sig i hålor och bland bergens klippor, 16 och de sade till bergen och klipporna: “Fall över oss och göm oss för honom som sitter på tronen och för Lammets vrede! 17 Deras vredes stora dag har kommit, och vem kan då bestå?”

DE RIKA och DE MÄKTIGA, ja vilka är de? Jo de som far runt som stollar nu och skall skaffa sig fördelar innan slutet kommer. De stora fartygen, de många containers,(Svält m m) och många mer och fler händelser håller på att sättas samman inför det som kommer lite senare. NWO och WHO och WEF, Agenda 2030 är i full gång på alla vis. Vi kan bara vänta oss nu att EU/FN kommer att bli världsregering, fler s k pandemier, m m, så som bibeln säger i Joh Uppenbarelsebok kap 13. Det är kommande scenarios och sedan rullar det på, precis som Gud sagt. MEN Den som är KLOK ser till att läsa på och förstå VAD SOM SKER NU, upptrappningen med ‘krigen’ och ekonomierna… m m-

I JESUS ÄR VI TRYGGA!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.