VÄRLDEN… och dess kommande slut. Elitens påhopp på människan.Kors på himmelen. JESUS kommer åter

Ja, sluttiderna är här. Det är kanske högst 8 år kvar på jorden, men jag skulle nog säga omkring 5. IDAG hände något som inte alls var ok. Jag var utanför COOP och skulle gå ur bilen. Vädret var kvalmigt, molnigt, regn och droppar i luften. Jag suckade, för sommaren är inte sommar utan väldigt konstgjord. När jag ställde mig utanför bilen kände jag som en brännande känsla över benen, smärtsamt varmt alltså! Som om en mycket varm brännande filt lades över mig. Direkt tänkte jag på vad bibeln säger om de sista tiderna.

JA CHEMTRAILS ÄR FARLIGT! VÄDRET ÄR INTE OK! DETTA ÄR INTE KLOKT VAD DE ÖSER ÖVER OSS AV GALENSKAP! Stora bokstäver fulla med ilska och tårar! Det har gått för långt länge länge. Det finns varje dag farligheter som du måste veta om. Människor tror att det ‘är vanligt sommarväder, men ack NEJ. TITTA och LÄS i kapitel 16 här nedan och tänk över vad som kommer. ORKAR du med detta skeende som bibeln berättar om? JA med Guds hjälp klarar vi allt, även om det blir vår död. Läs gärna kapitel 16 och minns att Joh Uppb inte är skriven i följd. Bibelordet påmindes jag om från en vän idag.

Nu i natten hörde jag Gud säga: *Det kommer ett kors flygande över himmelen*. Har du någon idé om vad detta kan betyda? /Maria

Joh Uppenbarelsebok Kapitel 16

1 Och jag hörde en stark röst från templet säga till de sju änglarna: “Gå ut och töm Guds sju vredesskålar över jorden.”

2 Och den förste gick bort och tömde sin skål över jorden, och onda och svåra bölder slog upp på de människor som hade vilddjurets märke och som tillbad dess bild.

3 Den andre tömde sin skål över havet, och havet förvandlades till blod som från en död, och allt liv i havet dog.

4 Den tredje tömde sin skål över floderna och vattenkällorna, och de förvandlades till blod. 5 Och jag hörde vattnens ängel säga: “Rättfärdig är du som är och som var, du Helige, för att du fällt denna dom. 6 De spillde heligas och profeters blod, och därför har du gett dem blod att dricka. Det är de värda.” 7 Och jag hörde altaret säga: “Ja, Herre Gud Allsmäktig, sanna och rätta är dina domar.”

8 Den fjärde tömde sin skål över solen, och den fick makt att bränna människorna med eld. 9 Människorna brändes av stark hetta och hädade Guds namn, han som har makt över dessa plågor. Men de omvände sig inte så att de gav honom äran.

10 Den femte tömde sin skål över vilddjurets tron, och dess rike lades i mörker. Människorna bet sig i tungan av smärtan 11 och hädade himlens Gud för sina plågor och sina bölder. Men de omvände sig inte från sina gärningar.

12 Den sjätte tömde sin skål över den stora floden Eufrat, och dess vatten torkade ut så att vägen öppnades för kungarna från Östern. 13 Och jag såg att det ur drakens mun och ur vilddjurets mun och ur den falske profetens mun kom tre orena andar som liknade paddor. 14 De är onda andar som gör tecken, och de drar ut till kungarna i hela världen för att samla dem till striden på Guds, den Allsmäktiges, stora dag. – 15 “Se, jag kommer som en tjuv. Salig är den som vakar och bevarar sina kläder, så att han inte går naken och man ser hans skam.” – 16 Och de samlade dem på den plats som på hebreiska heter Harmagedon.

Världens slut

17 Den sjunde tömde sin skål över luften. Och en stark röst gick ut från tronen i templet: “Det har skett.” 18 Och det kom blixtar och dån och åska och en så stor jordbävning att något liknande aldrig har hänt så länge människan har funnits på jorden, så stor och väldig var jordbävningen. 19 Den stora staden rämnade i tre delar, och folkens städer störtade samman. Gud kom ihåg det stora Babylon och räckte det bägaren med sin stränga vredes vin. 20 Alla öar flydde, och bergen fanns inte mer. 21 Stora hagel, tunga som talenter, föll från himlen över människorna, och de hädade Gud för hagelplågan eftersom den var mycket svår.


/Maria
Hälsn Maria

6 thoughts on “VÄRLDEN… och dess kommande slut. Elitens påhopp på människan.Kors på himmelen. JESUS kommer åter

 1. Hej, ja det är en bra text om hur vi kommer att få se slutet och följa med Jesus hem. Jag har inte läst något av denna man men undrar om du kan ge bakgrund? Verkar som om han har släkt med samma namn. -Man vet ju inte bland människorna att JESUS REDAN VUNNIT! Man har INTE kunskap om detta stora. Man tror på de vanliga inom Eliten att de ska vinna, t ex Qanon. Det är ju helt fel. Det är så illa att man inte vill ta varningar på allvar! Vi håller på hela tiden att berätta o varna o berätta om den stora frälsningen- och slutfrälsning. MEN man vill inte veta. Men vi fortsätter vårt arbete som hans arbetare för LIVET. MEN sitt rike på denna jord? Du menar tusenårsriket? Där är vi nu! Läs text från veckan med rubriken Tusenårsriket/kategori framsidan.
  Tack för text,
  Gud välsigne dig.
  /Maria

 2. Ur boken: ” Son of Man, the Gospel of Daniel 7 ”
  Av Samuel Whitefield.

  -Intensiteten i det som kommer att ske i den sista tiden, är långt bortom vad vi kan föreställa oss, och det är just därför vi behöver känna till huvudtemat i slutet av denna tidsålder.
  Vi måste förstå att dramat o slutet av denna tidsålder inte är meningslös.
  Vi kommer få utstå förföljelse, lidande, hat och även martyrskap.
  Vi måste förstå att Antikrist och den stora vedermödan som kommer med honom, inte är det sista ordet.
  Vi måste känna till att Gud har en mening med den sista tidens stora kris.
  Det finns någonting större, det finns 1 som är Suverän.
  Att känna till uppenbarelsen att Jesus från himmelen är det centrala syftet med tidsålderns slut, för att församlingen / de utvalda skall kunna få styrka att uthärda historiens svåraste stund.

  Lidande, död och ondska var det enda som syntes när Jesus dog.
  Men korsfästelsen blev Guds oväntade seger.
  Det som för ett ögonblick verkade vara ett fruktansvärt nederlag, blev historiens största triumf.
  På många sätt liknar det här denna tidsålderns slut, Jesu korsfästelse.

  Det kommer för ett ögonblick verka som om mörkret har vunnit, och det kommer vara svårt att föreställa sig att något gott överhuvudtaget kan komma ur ett sådant mörker och lidande.
  Men: Jesus kunde uthärda sitt lidande pga den glädje som låg framför honom, och detsamma kommer att gälla för den sista tidens församling/ utvalda.

  Jesus visste att hans lidande och död skulle leda till hela världens återlösning och de utvaldas förhärligande.
  Som hans församling/utvalda kommer vi att kunna uthärda lidandet, för vår glädje som ligger framför oss, nämligen Människosonens återkomst från himmelen.
  Korsfästelsen är grunden för Jesu härlighet.
  Tidsålderns slut kommer att skapa en plattform för att Jesu härlighet ska uppenbaras på ett sätt som vi ännu inte har kunnat drömma om, när han kommer på himlens moln för att upprätta sitt rike på denna jord.
  – slutcitat –
  Vi kan endast bli övervinnare i kraft av Lammets blod och i vårt vittnesbörds Ord dvs Guds Ord.

 3. Hej! Ja du har rätt i det du säger o förklarar här. Vi har burit kors i och med vår tro och några är väl kvar att bäras. Jesus säger mycket riktigt att vi får lida då vi älskar o lyder honom. Ja vi är vittnen. Lidandets väg börjar för många vid frälsningen och fortsätter hela vägen med olika händelser m m. Så var det för mig. JA vi ska hålla ut, vi ska inte smyga undan, inte ge upp!!! Vi ska INTE SVIKA.
  Jesus kommer!!
  Guds frid! Var välsignad. /Maria

 4. Hej! Ja nu är det sena tider. Det du kände o jag kände är Chemtrails och HAARP, Vädervapen! De /Man/ ändar på naturens gång och man kan ändra på väder o vindar m m.,,, göra jordbävningar, eld, orkaner, o mycket mer, man trycker på knappen och så sker det en katastrof. SÅ gör de med oss, så vill ELITEN HA DET. Tyvärr. Men Gud vet, han har kol på allt och ALLA.
  G v d Maria

 5. Hej Maria! Jag har varit rmed om samma sak och satt och solade för cirka två veckor sedan och med bara armar när jag kände en fruktansvärd sveda i ena armen. Det sved bara mer och mer och sedan blev det till en KLÅDA. JAG kiiade så att det har blivit synliga märken på min arm. Vad kom det i frfån undrar jag? Mvh

 6. Guds Frid Maria
  Ang korset på himlen så påminns jag om att det är dels en martyrpåle, den som vår älskade Frälsare spikades upp på för att dö martyrdöden för våra synder.
  Dels så tänker jag på våra egna kors som vi måste bära, redan nu så upplever jag att bära korset är en form av martyrium, dvs lidande, kval och plågor som vi vakna, med öppnade ögon, som ser och upplever synden och ondskan i världen får beskåda och känna av.
  Martyr på grekiska betyder vittne.
  Någon har sagt: ” Jag bidar en väldig Gudom, som löser med starka händer min ande från martyrens bänk ”
  Samt ” Min bröllopskrans en martyrkrona blev ”
  Vi är kallade att gå lidandes väg med och för vår Herre.
  Men ett underbart förhärligande väntar de som troget håller ut i lidandet och alla kval som väntar världen och dess innevånare..
  Som inte sviker vår älskade Brudgum…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.