Vädermanipulation. Man kallar det ‘global uppvärmning’. Det är uppvärmning och därför brinner det m m.

Denna video kommer från FOX NEWS, som säges vara en lögn-kanal, men se videon:

https://www.vaken.se/newt-gingrich-makteliten-anvander-klimatet-for-att-kontrollera-oss/

Västvärldens maktelit använder olika påstådda kriser för att försöka kontrollera folket. Det säger den amerikanske politikern Newt Gingrich i Fox News. Den ena krisen efter den andra utnyttjas på detta sätt. Och ”klimatet” är den bästa ursäkten, eftersom det är en global fråga som sträcker sig långt över tiden. Den är svår att undersöka, och varmt väder räcker för att skrämma upp människor.

Är det inte covid eller någon annan kris så är det ”klimatet”. För några dagar sedan varnade FN för att mänskligheten står inför ett ”kollektivt självmord” på grund av den så kallade klimatkrisen.

Samtidigt har USA:s president Joe Biden utlovat nya tuffa klimatåtgärder. Enligt Biden gör inte kongressen vad den borde göra, som nu måste han agera, hävdar han.

– Klimatförändringar är en nödsituation, och under kommande veckor kommer jag använda den makt jag har som president för att omvandla dessa ord till formella officiella regeringsåtgärder.

Läs mer på swebbtv.seNewt Gingrich: Makteliten använder klimatet för att kontrollera oss. MEN det är ju OTROLIGT IFALL FN VARNADE! ALLA är ju tillsammans med på att FÖRSTÖRA VÄDRET/KLIMATET!

Här min egen lilla video, en hint om fara ur väderhänseende!

Ja detta är en enklare form av en gammal nyhet! Detta har jag tjatat om i många många år. Jag vet inte om just DU som ser detta nu är medveten om vad som sker på himlen, bland molnen. Man dimmar solen också, enligt Bill Gates är det ju väldigt bra! Sun-dimming. Det är högst angeläget att man börjar förstå det fulspel som pågår.

Foto Maria
Foto Maria
Maria
Hälsn Maria

6 thoughts on “Vädermanipulation. Man kallar det ‘global uppvärmning’. Det är uppvärmning och därför brinner det m m.

 1. Hej Jessica! Ja sannerligen MÅSTE man ta reda på saker o gräva djupt. Jag har grävt om allt möjligt o omöjligt i många år och det är otroligt vad som kommer fram. De s k nyheterna på Sveriges Tv och andra kanaler här o utomlands är bluff o båg. Den boken du visar på har jag inte sett däremot. Men att det var sprängning om tornen är jag ganska säker på. Ja det kan vara jobbigt att följa Jesus men han hjälper oss i allt o genom allt, för han är SANNINGEN, och följer man honom så förstår man allt som sker. Ja nu är det verkligen sena tider men några år kvar, och de får vi använda till att stödja människor i tro och att komma till tro o bli räddade. Ja jag ser gärna denna länk! som du lade här. Tack så hjärtligt! Gud välsigne dig o familjen. KRAM Maria

 2. Hej Maria jag postar en länk till dr Judy Woods bok “where did the towers go”. Man MÅSTE själv gräva för att hitta svar på sina frågor!!! Det är så mycket som vanliga människor inte känner till. Dom köper nyheternas version av hur världen fungerar. Men sanningen finns inte där. Jesus är sanningen och han leder oss till den äkta sanningen om allt. Det är en skakig resa och den är svår och smärtsam att följa med på, men Jesus är framför, bakom och vid sidan om oss och han överger oss aldrig. Sanningen ska göra er fria säger Jesus fria från det slaveri vi tvingats leva i här. Snart får vi dra ett nytt andetag på den plats Jesus har ordnat åt de som följer honom. Kram Jessica ❤❤❤

  https://performance.wordpay.dev/2013/03/fortsattningen-om-911-baserat-pa-dr-judy-woods-bok-where-did-the-towers-go/

 3. Fredrik, dessa dina ord tar jag emot med glädje och säger o skriver att detta är sant. Jag kan en hel del historier om dessa saker och jag anser att du har helt rätt!!! TWIN TOWERS var ett specialjobb som utfördes med Pres Busch´s vetskap o planering! Men man tror inte på det! Men vi är många som vet. Detta är formidabelt av dem (Med HAARP m m) att de kommer på en sådan galant lösning (en av dem alla) ATT TA DÖD PÅ FOLK och Strukturer och annat som kommer att förstöras och brinna!!! Denna s k sommaren är så bedrövlig så man kan gråta varje dag!! VI SER TYDLIGT VART DET ÄR PÅ VÄG! Ni som läser här, ser ni det? man ser döden redan nu i växter o annat! Jag kände en människa som berättade om skumheterna vid kusterna, och skumt har det ju alltid varit. Ja det är Guds straff, ja en blandning anser jag, och det måste komma, precis som FLODEN! Människor är inte vakna. Slumrande går de o står de o gör sina sysslor, mätta belåtna, lurade, men inte lurande ut på hur de ska leva de sista tiderna. Be om förbarmande? Det kan bara Gud säga hur och om man ska… Människan är dum och ond. Det otäcka är att detta bara är början, det är mycket kvar som står på deras Agenda 2030. /Maria

 4. Jag vet att det är Försvarsmakten och Marinen.
  Speciellt Muskö, Karlskrona och södra Gotland.
  På kartan är det väldigt mycket radar-strålar (hetta).

  Twin Towers den 11:e September smältes ned på detta vis. Dvs högfrekvent strålning.
  Finns också böcker och litteratur i ämnet men det handlar om “blinkningar” i atmosfären för att uttrycka sig slarvigt. Dvs ett frekvens-intervall.
  Iom att människor är gjorda av frekvent förekommande strålning så reagerar barnen och vuxna särskilt på denna typ väder-manipulation.
  Torka, översvämningar men framförallt kontroll av väder.
  Finns 42 väder-modifieringspatent.
  Varav Raytheon och General Electric är de kanske största. Kanske inte behöver nämna vilka 2 amerikanska bolag som levererar sin information till SMHI.
  På sätt och vis ser jag Guds straff över att det sker just nu under denna vecka. Utan att behöva varna eller nämna varför. De som inget vet eller vill veta kan lugnt slumra i sin bekvämlighet.

 5. Ja sett videon och detta är inte ok alls. De försöker, eller de tror att vi inget vet, de tror vi är totalt dumma. Detta är oerhört det som sker. Martin Stensö är bra han går på djupet. Det finns mycket konstigheter i de områdena vid Gotlands kust m fl ställen, ja många i Sverige som inte vet vad som hålls undan för oss! /Maria……. vill veta mer.

 6. Jag sa ju att Herren sade att Stjärnornas Krig skulle komma till Sverige.
  Jag tänkte inte mer på det förräns Martin Stensö postade detta klipp.
  Citat väder och radar anläggningar från Försvarsmakten.
  Dessa HAARP kan starta bränder på avstånd och skapa luckor av syntetisk hetta.
  Dvs precis som Uppenbarelseboken beskriver solens hetta (+annan sorts hetta).
  Det handlade om de icke vaccinerade såklart.
  https://m.youtube.com/watch?v=MnFlFX2LDRM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.