Vardagen/R:s liv.Möte med människor.Frågor.Bön

 

Till R

*

Frågor fr R:    Var söker man efter livets mening? Var finns hopp och trygghet? Vem kan hjälpa då man söker efter sin framtid? Vem är Gud? Är Jesus Frälsaren? Kan han ta hand om den som söker honom? Kan han rädda människor?

Och varför får en person inte kunskap om att Jesus finns…….

På ovanstående frågor svarar jag bara ett JA.  Dessa frågor och liknande frågade en person om idag på sjukhuset där jag var , och personen frågade mig och jag kunde svara och vi pratade stilla om Jesus och jag hade en bibel med mig som denna underbara person fick.

Denna personen är svårt sjuk och jag ber att Gud skall möta den där den är och att frälsning skall komma till del, ja jag har upplevt en verklig nåd över mitt liv idag och det är nästan overkligt att jag skall ha det så bra och en annan vara så sjuk.

Det är inte lätt, nej inte alls, att prata med en människa om att räddningen är Jesus, när personen i fråga är så sjuk..tacksam är jag för bönen jag kunde få be och jag fortsätter att be, och ber att Gud skall rädda denna människa till Jesus Kristus. Gud är god och jag litar på hans nåd.

Gud härskar över ljus och mörker och bestämmer över framgång och motgång. Jag ber att R:s liv skall bli riktigt ljust framöver!! i mötet med Jesus.

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.