Var befinner sig Billy Graham idag? Påveskökan, religionsgränser…….

Var befinner sig Billy Graham idag?

Den under gårdagen avlidna ”EVANGELISTEN” Billy Graham (1918 – 2018) som påstod sig vara en kristen samtidigt som han älskade världen och gjorde sig känd som andlig rådgivare åt flera krigshetsande presidenter i USA (vilka har haft eller fortfarande har mycket blod på sina händer då vissa av dem lever än idag), bland annat Truman, Dwight D. Eisenhower, Richard Nixon, Lyndon B Johnsson, George H.W Bush, Bill Clinton och George W Bush, sörjs nu av hela den samlade kristenheten i världen.

Det är alltid tragiskt när människor avlider men hur kan man som kristen sörja en människa som älskade världen och som livnärde sig på världen under den största delen av sitt liv samtidigt som den påstod sig vara ett Guds barn? Han (Billy Graham) må ha fört tusentals eller miljontals människor till Herren Jesus Kristus men vad betyder det om han själv väljer att gå i maskopi med världen av bekvämlighetsskäl eller av andra skäl och lämnar alla dem som han har fört till tro, på Jesus, bakom sig? Lämnar dem i sticket genom att liera sig med världen och världens makthavare?

Är det inte så förrädare gör? Är det inte det största kännetecknet för en förrädare?

Att dessutom ha haft ett nära samarbete med påveskökan (den katolska kyrkan) fram till sin död och stått upp för ett samarbete över alla religionsgränser (läror) eller med andra ord för att världskyrkan skall kunna utvecklas och byggas upp, tyder väl ganska uppenbart på att han inte har haft Gud/Jesus som sin följeslagare under största delen av sitt liv även om han, vilket jag tror till hundra procent, hade det när han började som evangelist i sin ungdom.

Artikel från: http://experimentlandet.blogg.se/2018/february/var-befinner-sig-billy-graham.html

2 thoughts on “Var befinner sig Billy Graham idag? Påveskökan, religionsgränser…….

  1. Det är så svårt i världen Det har det ju alltid varit. De flesta hyllar B Graham fortfarande, inte så många förstår skillnaden mellan en Jesustroende och en falsk profet idag.Det är många som också håller tyst och låter saker ske. Ja många skall avfalla på slutet och få ska finnas här som tror då Jesus kommer tillbaka…hur många ska jag finna…säger han!
    Ja de stora kommer att falla och brinna, de som förvanskat Guds ord, de som tog den enkla vägen!
    Frids-hälsningar Maria

  2. Ja Livet är Märkligt. Den period jag blev frälst läste jag Billy Graham. Frid med Gud, den boken betydde mycket i min väg. Oerhört bra tyckte jag den var då. Men i den versionen tog han nog upp Krigsfarsoten med hemska militär plan m.m., som demoniskt, va de gör. Så visst låter det helt dubbelt, när man tänker på Vietnamkriget och så. Men det står någonstans i Bibeln, att jämväl de utvalda skall gå fel eller bedras, Nått åt det hållet. Och tänker på Stora namnkunniga, som faller. Guds Välsignelse. Tommy.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.