Väckelse. Innan Jesus kommer…(VAD ÄR VÄCKELSE DÅ? se artikel)

 

whiterose

En sista väckelse innan Jesus kommer

Vad som behövs nu är en väckelse, starkare än någon tidigare väckelse, så att allt Guds folk kommer loss från det stora Babylon. Sanningen om Guds församling måste bli förkunnad så att hela Guds församling blir upprättad och uppbyggd enligt Guds ords mönsterbild.

Lägg märke till att Herren befaller sitt folk att vedergälla den stora skökan för vad hon har gjort. Ge henne dubbelt igen för hennes gärningar… Så mycken ära och vällust som hon har berett sig, så mycken pina och sorg må ni bereda henne… Upp. 18:6-7.

Den kamp vi har att utkämpa är en kamp inte mot kött och blod, utan mot furstar och väldigheter och världshärskare, som råda här i mörkret, mot ondskans andemakter i himlarymderna. Ef. 6:10-18.

Det är genom församlingen som Gud ska besegra dessa makter. “Ty Gud ville att hans mångfaldiga visdom nu, i och genom församlingen, skulle bli kunnig för furstarna och väldigheterna i den himmelska världen. Sådant hade hans beslut varit från tidsåldrarnas begynnelse, det som han utförde i Kristus Jesus, vår Herre.” Ef. 3:10-11.

Den levande Gudens församling är sanningens stödjepelare och grundfäste. 1 Tim. 3:15.

Det är nu hög tid att ta upp striden mot det religiösa skökoväsendet och avslöja alla kyrkor och samfund. När Antikrist träder fram så kommer han säkert att göra anspråk på att få ta hand om dessa kyrkor och samfund och pingstförsamlingar. För de är ju grundade och uppbyggda på Satans falska församlingslära.

Och Gud skulle kunna svara honom, “Ja, du kan ta hand om dessa religiösa svartbyggen, för jag har för länge sedan befallt mitt folk att draga ut därifrån. Och de som inte vill lyda mitt ord kommer jag att räkna som delaktiga i den stora skökans synder och de kommer att få sin del av hennes plågor.” Upp. 18:4.

Någon kanske undrar, men är inte detta att gå för hårt åt kyrkor och samfund? Nej, folk måste få veta sanningen om dessa skökoväsen. Satans falska läror måste avslöjas totalt. Detta måste fortgå till dess att det inte finns en enda brudesjäl kvar i kyrkorna och samfunden.

Mycket få kristna har hörsammat Herrens väckelsebudskap och lämnat det stora Babylon. Innan Jesus kommer så måste alla kristna lyda denna Herrens befallning och lämna alla kyrkor och samfund.

Du menar kanske att detta är att gå för långt. Men när Antikrist och hans regering tar kontrollen över alla kyrkor och samfund och kräver att det ska vara bara en religion, med tillbedjan av vilddjuret och djävulen, då kommer du också att inse att det är mycket farligt att vara medlem där. Att vara medlem i något som står i strid mot Guds ord har aldrig varit till någon fördel.

Vill vi ha väckelse, då måste vi också ta upp striden mot djävulens kyrkor och samfund. Djävulen har aldrig tyckt om väckelse, och inte fariséerna heller. http://www.algonet.se/~allan-sv/KARLEKEN.HTM#sista

*
Hårda ord? Nej inte alls anser jag, det kommer svåra tider och då måste man veta vem man tillhör och vara FRI! Jag är fri!

*

NamnlösMaria

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.