Tyskland: Restriktioner och vaccinpass-tyranni.

https://www.brighteon.com/9c0a3559-f57c-40af-bdb4-dda2ab439cc8 SE NY VIDEO! om vaxx

DENNA ARTIKEL är Google-översatt då jag inte hittar något annat sätt att få in den på svenska, men jag tror du förstår vad det säges här. TYRANNI och TVÅNG! /DU kan jämföra och läsa i länken du som vill ha den på engelska.

https://naturalnews.com/2022-08-15-germanys-vaccine-passport-system-gets-upgrade-restricts-freedoms.html Läs artikeln från Natural News.

(Natural News) Efter att ha tvingat fram flera medicinska experiment på befolkningen och skadat och dödat en viss procent av människorna tillkännager Tysklands hälsominister Karl Lauterbach ett nytt färgkodat vaccinpass-system som begränsar individuella friheter baserat på en persons ” booster”-status. Individer som inte är “ny-vaccinerade” under de senaste tre månaderna är föremål för restriktioner i hela det tyska samhället. Varje gång en person följer en ny booster-jab, tilldelas de sina “friheter” tillbaka. Det här nya systemet rullas ut under den tyska “Infection Protection Act”.

Vaccinpass-tyranni intensifieras i Tyskland när välkonditionerade medborgare blir fulländade slavar
Den nya vaccinpass-appen kallas Corona-Warn-appen (CWA). Den tilldelar en specifik färg till individer som har följt den senaste omgången av booster-jabs. Individer som inte visar den här färgen på sin app kommer att hotas med maskmandat, testkrav och isolering, bland andra restriktiva diskriminerande handlingar som den tyska regeringen skapar vid varje givet tillfälle.

De som inte är “nyboostade” med COVID-jabs tilldelas en färg baserat på deras ovärdiga vaccinationsstatus. Det KKP-liknande vaccinpass-systemet tilldelar flera nivåer av “rättigheter” baserat på en persons efterlevnad av den nuvarande medicinska diktaturen. Medborgarslavar som har överlevt flera omgångar av covid-jabs måste fortfarande bära masker, måste fortfarande visa bevis på ett negativt covid-test och ta ytterligare order från regeringen om de inte är “ny-vaccinerade” under de senaste tre månaderna. I vissa fall accepterar appen ett negativt covid-test i stället för en ny boostershot, vilket ger den färg en person behöver för att avstå från maskeringsmandat och isoleringsorder. Berliner Zeitung sa att den nya vaccinpass-appen skulle “ge olika rättigheter i framtiden” beroende på den senaste “folkhälsovägledningen”.

Brighteon.TV
(Relaterat: Tysklands födelsetal faller osannolikt med 11% under första kvartalet 2022).

Vaccinpass är bevisgrunden för att fördöma sin tro och förklara lydnad till onda, falska myndigheter
Tysklands app-uppdatering liknar Kinas färgkodade vaccinpass-system. Ett grönt ljus tillåter medborgarslavar att röra sig fritt. Den gula koden nekar dem tillgång till samhället och beordrar slavmedborgaren att stanna hemma i sju dagar. Den röda koden utfärdas för att låsa slavmedborgare i två veckor åt gången. Lauterbach sa att Tyskland kommer att ändra reglerna och stänga maskundantaget om alltför många ny-vaccinerade personer “utnyttjar” färgen som de tilldelats.

Covid-stöten var aldrig vaccinationer, till att börja med. Individer utan urskillning lär sig den hårda vägen om vad som verkligen sker globalt. Covid-jabs förstör immunförsvaret och orsakar inflammation i kroppens vitala organsystem. De används som ett bedrägeriverktyg för att förstöra människors hälsa och förslava befolkningar. Det är sinneskontroll. Det handlar om att testa människors integritet och tro. Appar för vaccinpass är bara bevisgrunden för mer psykologisk kontroll och andligt förtryck.

Länder börjar lansera digitala ID och övervakningsenheter som armband och fotledsarmband. Detta totalitära system kommer i slutändan att kräva efterlevnad av ännu mer olycksbådande och kontrollerande övertygelser, vilket kommer att kräva ytterligare kroppslydnad, biologisk övervakning, sociala kreditpoäng och ständig knäböjning för falska, demoniska auktoriteter. I slutändan handlar detta system om att fördöma sin tro och ägna sitt liv åt en vilseledande, missbrukande en-världsregering. Det är ett gudlöst /The Beast/system av psykologisk terror och lydnad mot massmord.

Källor inkluderar:

ReclaimtheNet.org

NaturalNews.com

ReclaimtheNet.org

Det finns fler artiklar som är viktiga att läsa:

@ Quinta COLUMNA Dr Liliana Zelada analyserar influensavaccinet. Det innehåller Grafenoxid.

https://www.brighteon.com/ Läs och Läs och utbilda dig i det som är så viktigt nu, ligg ett steg före i detta som pågår i världen nu och som bara kommer att eskalera framöver. 7 miljoner nya doser vaccin är beställda. De säges skall skydda emot Ebola, Apvirus och annat.I Vaccinen finns biomarkör som gör ens blod digitalt och av-läsningsbart.! Speciellt på Pannan (META) och HANDEN (DEXIOS). MAN ÄR REDAN CHIPPAD via BLUE TOOTH i Grafenet! / Av Fredrik Eriksson

SE LÄNKAR och sedan återkommer jag i veckan.

https://research.ijcaonline.org/icetcc2017/number2/icetcc86.pdf

https://www.brighteon.com/c7a7bd1f-c578-4df1-ba57-8877e65102e4

/Maria

6 thoughts on “Tyskland: Restriktioner och vaccinpass-tyranni.

 1. NU är det sommar 2023 och det pågår s k krig mellan Ryssland o Ukraina, man flyger vapen o annat över hela jorden och man har snart rustat klart för Harmageddon, det kommer fler skrällar och s k vaccin. TÄNK TILL! /Maria

 2. Tommy, ja du vet vart vi är på väg, och de är öppna om det mesta, tänk om vi kunde få ngn av dem att gå den andra vägen. Ja register över halta o lytta o icke värda något, de fick dö, ADHD tror jag inte finns alls som så mycket annat man hittat på!. Det är en sorglig tid nu! Gränserna är utsuddade på många vis, men finns ändå, eftersom vi inte får prata högt om det som sker. Det blir mer och mer stramt med rörelse och tyckande. Gud välsigne dig!! /Maria

 3. Tack Fredrik du tipsade mig om artikel. Det som sker nu är bara början på ett masshysteri och masshypnos, Man kommer att krossa människorna totalt, förnedring är sååå djup, så otäck, och man vaknar inte då vi ropar. Men JESUS ROPAR på människor och vill nå dem o rädda dem! MEN man hör inte o ser inte.
  Det är en otrolig tid vi är i! Ja de kör rakt fram nu utan att stanna. Det går fortare för varje månad. MEN så klart, allt är ju redan klart!!
  Bön om frälsning o sanning får gå ut från oss som vet. Gud välsigne dig som är på vägen och vet och kan SÅÅ mycket mer än de flesta som tror de vet något om vad som sker. Tack. /Maria

 4. Korrekt gissat.
  Detta är “nödtestat” tidigare av Weimarrepubliken som “karantänsåtgärder”.
  De som sattes i karantän var Judar,Romer,Zigenare,intellektuella och sådana som ansågs som ett hot mot det styrande stattskicket.
  Den gula stjärnan var sinne-bilden för vaccineringen nu som idag.
  -Bra utlistat!
  Men det var även många fler färger och stjärnor iblandande.
  Förutom den gula tidstypiska stjärnan fanns det allsköns varianter.
  Svarta och tex röda.
  Därför vill man ha ADHD som en skymningsräd likväl under kristallnatten.
  -Kan vi vänta oss något liknande som i Rinkeby-natten?
  -Tveksamt, men fröet är sått, det är bara skörden som ska bärgas.
  Det har alltså aldrig handlat om ADHD utan om att märka ut särskilda individer på brottsnivå, även om de kan förefalla totalt oskyldiga.
  -Ca 10-20 miljoner dog i utrotningslägren, varav ca 100 miljoner som en konsekvens av krigen i sin helhet.
  Så detta är nogrannt planerat in i minsta detalj.
  Speciellt om man som jag vet att mässling,påssjuka och röda hund-vaccinen alla innehåller Grafene, som jag misstänker är själva “start-motorn” i Vildjurets Rike, en digital “binder”.

  Guds Frid

 5. Ja, horribelt. Har inte sett Videon. Men visst är det massa Moderater som stått och Hycklat över Socialdemokraternas, och häcklat över tvång med Covid Vaccine. Men där ser man hur de, själva agerar precis Exakt likadant. de tävlar snart vem som kan märka invånaren bäst. de Moderna trianglarna och Stjärnorna, finns i digitala systemet. Frankrike någonstans, hade man t.om. register över Romer med Triangel av dessa folk i legitimation. Moderaterna ville ju, ADHD testa all invandrar barn?, vilket lät ungefär som, att mäta skall benet på samer. och det får ju förstås ingen effekt mot brottsligheten, om de menar det. i annat fall, ser det ju väldigt Rasistiskt ut, medan de skäller storögt, på andra och kallar dem rasister, så vart sträcker sig gränserna någonstans egentligen?. tvångs medicinering tillhörde ju Nazityskland, trots att de vet det, verkar de köra Racet ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.