SVERIGE I NATO. !!! /Se artikel om Moskva och tysk parlamentariker som vill ha krig

https://www.regeringen.se/pressmeddelanden/2024/03/sverige-ar-medlem-i-nato/

Strax innan 17.30 svensk tid, överlämnade statsminister Ulf Kristersson Sveriges anslutningsinstrument till USA:s regering, som är så kallad depositarie för nordatlantiska fördraget. Därmed är Sverige medlem i Nato.

Statsminister Ulf Kristersson, USA:s utrikesminister Antony Blinken och utrikesminister Tobias Billström under deponeringen.
Statsminister Ulf Kristersson, USA:s utrikesminister Antony Blinken och utrikesminister Tobias Billström under deponeringen.Foto: Tom Samuelsson/Regeringskansliet

Nato är en mellanstatlig organisation, som består av både en politisk och en militär del. Som medlem blir Sverige en del av Natos kollektiva försvar. Sverige är Natos 32:a medlemsland.

OBS! Här finns tidigare artiklar om NATO som du kan läsa: https://gospel.jesuslever.eu/category/nato/

Maria: Knapphändiga nyheter här ovan, inte står det sådant som borde stå? VAD betyder det för SVERIGES befolkning och andra länder? Pengar till NYA JAS-plan till t ex Ukraina och andra s k krig. KRIG betyder Pengar/Ekonomi. De som står där är oförskämda och sliskiga som vill ta ner Sverige på botten, men det är väntat och väl planerat!! OTÄCKT! / Kommentarer??? skriv om det du vet eller tror kan vara positivt eller negativt. OCH:

https://www.vaken.se/tysk-parlamentariker-vill-se-attacker-mot-regeringsbyggnader-i-moskva/

imperium – del 2 Kreml Ryssland allt rikare regeringsbyggnader i Moskva

Tysk parlamentariker vill se attacker mot regeringsbyggnader i Moskva

2024-03-07

CDU-politikern Roderich Kiesewetter anser att myndighetsbyggnader i centrala Moskva bör attackeras – exempelvis försvarsministeriets högkvarter eller huvudkontoret för den ryska underrättelsetjänsten.

Det var under ett diskussionsprogram hos statliga ZDF som Kiesewetter, som har en bakgrund som generalstabsofficer, argumenterade för att Ukraina borde få resurser för att kunna attackera fler mål inne i Ryssland.

– Ukraina bör ges möjlighet att ta kriget till det ryska territoriet, sa han och poängterade att Tysklands försvarsminister Boris Pistorius tidigare förespråkat just detta

Läs mer på nyadagbladet.seTysk parlamentariker vill se attacker mot regeringsbyggnader i Moskva

Luk 21:9Och när ni får höra om krig och uppror, så bli inte förskräckta. Sådant måste först hända, men slutet kommer inte genast.”

GUD VET vad som kommer och hur det borde vara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.