Stå stadigt i din tro och var en mogen kristen. Världen översvämmas av sex och otro mot Gud.

 

Foto Maria

Foto Maria

Det tar tid att mogna i tron, det går inte fort minsann. Det kommer genom daglig överlåtelse och tjänst. Med en mogen tro står vi stadigt och påverkas inte av omständigheterna.

Du vinner seger över frestelserna bara du inte ger upp eller vänder dig bort från Kristus. Följ honom och be om uthållighet.

Det finns så mycket idag som vill fresta människor och satan har bråda dagar med att fresta med  sexaktiviteter som är grymt otäcka, och med upphöjelse av människors natur där de ska få tro att det är gudar.

Människor mår mycket dåligt idag och jag tror personligen att de mår MYCKET dåligt på grund av att de VET att de går fel väg för samvetet finns och talar om för dem att felaktiga val är verkligt fel och att ångesten kommer som ett brev på posten för att ta deras själar i besittning. HBTQpersoner säger att de mår stundtals mycket dåligt för att de inte får komma “ut”, och även de som redan “kommit ut”, men jag tror att det är mycket jobbigt för dem att kunna och tåla stå ut med att vara så mycket annorlunda som de i grunden egentligen inte vill vara. Annars skulle de ju vara nöjda med sina liv, eller?  Jonas Gardell tycks driva med allt och alla,  och han tycks trivas med all uppmärksamhet han får, och han kallar sig för en sund och FROM kristen. Vet han vad de orden handlar om? Jag anser inte att vare sig han eller hans partner herr Lewengood vet det.

*

Har de byggt sina liv uppå klippan JESUS KRISTUS?

http://www.youtube.com/watch?v=pekNV9t1hks&feature=share&list=PLB36B0365349F0A1A

The Solid Rock ( On Christ, I Stand )  

Uppehåll med sidan till den 7 augusti.

 

Foto Maria

Foto Maria

 

Lead Me Lord

http://www.youtube.com/watch?v=kkg-2rC_O4I&feature=share&list=PLB36B0365349F0A1A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.