Se på Jesus, gå med Jesus. Gud har en plan för oss/ Artikel o vittnesbörd från Midnattsropet

2 Pet 1:16Det var inga utstuderade myter vi följde när vi förkunnade vår Herre Jesu Kristi makt och hans ankomst för er, utan vi var ögonvittnen till hans majestät.
1 Joh 5:9Om vi godtar människors vittnesbörd så är Guds vittnesbörd starkare, för detta är Guds vittnesbörd som han har gett om sin Son.
1 Joh 5:10Den som tror på Guds Son har vittnesbördet inom sig. Den som inte tror på Gud gör honom till en lögnare, eftersom han inte tror på det vittnesbörd som Gud har gett om sin Son.
1 Joh 5:11Och detta är vittnesbördet: Gud har gett oss evigt liv, och det livet är i hans Son.
1 Tim 6:12Kämpa trons goda kamp, grip det eviga livet som du blev kallad till och som du bekände dig till genom att avge den goda bekännelsen inför många vittnen.
2 Tim 1:8Skäms alltså inte för vittnesbördet om vår Herre, och inte heller för mig som är hans fånge, utan bär också du ditt lidande för evangeliet genom Guds kraft.
Joh 3:11Jag säger dig sanningen: Vi talar om det vi vet och vittnar om det vi har sett, men ni tar inte emot vårt vittnesbörd.

Det talas nu OFTA om att det ska bli EN VÄRLDSVID VÄCKELSE innan Jesus kommer tillbaka men det tror jag inte alls på, för nu är VILLFARELSERNA MÅNGA och församlingar har många olika felaktiga möten och oriktigheterna flödar från de s k predikstolarna. SÅ GJORDE INTE JESUS, SÅ SADE INTE JESUS, och nu kan man höra mer och mer av det felaktiga och det gör ont i mitt o andras inre. SANNINGEN om den tid som är NU BORDE PREDIKAS!!

https://www.dagen.se/nyheter/2022/06/16/praster-vill-prata-om-polyamori-pa-pride/?cx_testId=3&cx_testVariant=cx_undefined&cx_artPos=3&cx_experienceId=EXZVFZDQ2LCB#cxrecs_s

HÄR VILL MAN PRATA OM POLYAMORI—–på pride….. äckligt Galet….. men så är tiderna och det kommer att bli helt galet i samhället o världen.

JESUS DOG FÖR ALLA MÄNNISKOR!!!

2 thoughts on “Se på Jesus, gå med Jesus. Gud har en plan för oss/ Artikel o vittnesbörd från Midnattsropet

 1. Hej Anneli, tack för dina ord. JAAA det är en helt galen och otrolig men sann sak som kommer att bli större o större. DE tycker om synden, de frotterar sig i och med alla sammanhang som är felaktiga. Det finns inga gränser för dem längre, den nye ärkebiskopen kommer nog inte att säga nej till det eller annat- Korrumperade.
  jag gick ur svenska kyrkan för säkert 10 år sedan. DE ÄR EN LÖGN!!
  en HERDE för folket vill dem ILLA!
  Äckligt!!! Men tidsandan är bedrövlig och mer kommer. Nu ska man vaccinera 6-månaders barn i USA. Klart besked idag fredag 17/6. Hmmm
  Gud välsigne dig/Maria

 2. B R A, Maria

  att Du belyser detta vansinne.
  En kyrko h e r d e anställd av svenska kyrkan, som vill diskutera p o l y a m o r i ⁉️

  Finns det då inga gränser för dårskapen ⁉️

  Vad, säger den nye Ärkebiskopen om detta⁉️

  Idag, går jag ur svenska kyrkan‼️

  A r o n i t i s k a Välsignelsen
  / A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.