Relationer / Samhälle. Guds vilja…

  
Jesus sätter oss fria, fria att vara de som han önskar.

Ett avfall.    Moral.   Standard.   Vad kommer att hända? Tycker du, som läser här på sidan, att vi lever goda moraliska liv i Sverige? Har vi en hög moral? Det tycker inte jag och jag vill ta med några rader om detta. Vi har en alltmer växande frihet då det gäller det sexuella i detta landet och i många andra länder. Sverige har varit känt i många år för sin frigjordhet på det sexuella området, och nu har det brakat löst ordentligt anser jag.

Därför tar jag med några ord från David Wilkerson igen. I hans syn 1973 visade Gud honom hur det kommer att bli…vi är där nu. *Den moraliska standarden hos många församlingsmedlemmar kommer att sjunka. Så kallat “hustrubyte” kommer att öka och ett allt större antal ungdomar kommer att bo tillsammans utan att vara gifta. Det enorma utbudet av sex och nakenhet i massmedia kommer att få de flesta hängivna kristna att lida i sin ande.

 Men kärleken kommer att kallna hos många, och hänsynslöshet och trolöshet blir följden. Detta blir orsaken till det stora avfallet. Endast ett fåtal förmår stå emot denna flod av smuts och de kommer att bli betraktade som oförmögna att “hålla takt” med det moderna samhället och den moderna kyrkan.

Fri abort, p-piller och växande sexuell frihet bidrar till den omoralens revolution som till sist slutar med ett dop i smuts av sådan art att den mänskliga hjärnan inte förmår omfatta det. De som älskar vällust kommer att bli långt fler än de som älskar Gud.

Tag varning – detta blir ett krig i full skala emot Guds utvalda.*

Ja det var ord från David Wilkerson och jag kan säga att ju fler gånger jag läser denna hans bok, så ser åtminstone jag att man kan läsa fler och fler sanningar i hans bok. Jag vet inte om alla är medvetna om vad som händer, men jag känner en krypande olust över vad som händer nu, runtomkring oss alla.

Finns det en bra moral? Nej, det tycker inte jag. Våra ungdomar som växer upp nu i detta samhället vill inte ha det så. Men många tvingas hänga med på alla möjliga otäcka saker för att inte hamna utanför. Det finns de som vill ha en god moral men de blir hånade. Det är synd om många av dagens ungdomar idag, det är en hets utan like att vara sexig, snygg, och ha de senaste kläderna, och vara med på sådant de egentligen inte vill. Det finns många vuxna som inte föregår med ett gott exempel,  de orkar  heller inte prata med sina barn om att de ska vara rädda om sig, de kan inte visa barnen vilken väg som är bäst…

Vad säger du om samhället idag? Kommentera gärna, och låt dina åsikter synas.

*Om ditt öga är rent blir det ljust i ditt inre. Men om ditt öga är förmörkat av onda tankar och begär så är du i djupt andligt mörker, och det mörkret är verkligen nattsvart!* /Matteus 6:22-23

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.