Räddad av JESUS. /Vittnesbörd/ OBS: Jag tar gärna med er besökares, m fl, vittnesbörd här.

Det är det bästa som kan hända, att bli frälst, att få lära känna JESUS och att börja den vandringen som förvandlar ens liv. Här få du se och lyssna på denna personen som FANN JESUS- Jesus FANN Henne, Hon sade ett JA till att bli hans älskade barn. Underbart! Det är LIV- NYTT LIV.

Frälsningens dag är VARJE DAG, VARJE DAG kan människor få möta JESUS. Underbart.

“Ty allt som är fött av Gud, det övervinner världen; och detta är den seger, som har övervunnit världen: vår tro.”  1 Joh 5:4

Den rätta vägen, den sanna vägen, den smala vägen… den vägen som alla bör gå.

2 thoughts on “Räddad av JESUS. /Vittnesbörd/ OBS: Jag tar gärna med er besökares, m fl, vittnesbörd här.

 1. Hej Kristina, ja vi är frälsta av nåd, kallade av Herren till ett liv med honom, det är stort. Det personliga mötet med Gud och att man får till sig att man bara MÅSTE få lära känna Gud, ja då är man på rätta vägen.Det sker så mycket då Jesus kommer in i ens liv, både de underbara saker och de som är sämre, jo så är det ju. Ja Guds gåvor och särskilt frälsningen är ett mirakel, det är så otroligt stort och så stort att vända om och få tro att andra ofrälsta inte förstår vad som sker eller skett. Men vi kan visa och berätta!
  Jadå HÄR på denna sida kan ALLA som vill få BERÄTTA Vad Gud gjort i deras liv. Tack för det DU delat här! G v d. Kram /Maria

 2. Tack för detta blogginlägget syster. Jag kan bara säga ”Amen”.
  Som det står skrivet i Efesierbrevet 2:8-9 vi är frälsta av nåd, det är en nådegåva och inte genom våra gärningar.

  Jag minns när jag blev frälst så var jag bara 21 år gammal. En dag kände jag en stor nöd att omvända mig då jag kom till insikt (då jag fick uppenbarelse från Gud) att jag var en syndare i behov av en frälsare och omvände mig och övergav mina synder (mitt gamla jag det vill säga) och bekände mina synder till Gud i min kammare.

  I desperat längtan efter Gud bad jag att Herren skulle skänka mig hans Helig Ande och två mig ren genom hans dyrbara blod som gjöt på Golgata kors. Jag har varit Kristen så långt jag kan minnas.. sedan barnsben men jag var bara kulturellt kristen då men när jag fick ett personligt möte med Gud förvandlades mitt liv till det bättre .. detta genom bara över en natt. Jag fick ett nytt hjärta och en ny ande som idag behagar Gud, pånyttfödd med andra ord. Jag blev en helt nya varelse… som bibeln också säger:” Var och en som är i Kristus Jesus är en ny varelse, det gamla är förbi det nya träder fram”. 2 Korintierbrevet 5:17.

  Det är en gåva att blir frälst att få sina ögon och hjärta öppnade inför Guds sanning och härlighet.

  Tack för att jag fått dela med mig av mitt vittnesbörd här.

  Kram.

  I frid,
  //Kristina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.