Människorna, ondskan och felen. Vad säger JESUS?

Precis som det säges här i videon/videos som är korta och sanna så är det ju så att människorna har hamnat helt fel i sina beteende. Vore det inte så så skulle det ju naturligtvis vara ett paradis på jorden. MEN ONDSKAN KOM JU! Människor är onda, eller hur? De tar fram sin minst fördelaktiga människa och pinar andra på så många vis. Det hör vi och ser HELA TIDEN, dag ut och dag in! FINNS det bot för detta beteende? JA Den boten heter JESUS KRISTUS! MEN! NU är vi ju i sluttiderna! HUR skall det hinnas att bli OK?

Svar: -NEJ människorna kommer inte att förändras i stora massor, inte så som Gud ville. HAN sände sin son men det blev inte som det borde ha blivit. Svaret är att ONDSKAN är så stor och kommer att fortsätta tills JESUS kommer åter och hämtar de troende hem.

Man vill VINNA HELA VÄRLDEN? JA, Men det ger inget. Känner du JESUS? GE DITT LIV TILL JESUS- helst nu!

Vi lever i ett förstadium till kaos. KAOS är granne med Gud, säger man…

1 Pet 1:21Genom honom tror ni på Gud, som har uppväckt honom från de döda och gett honom härlighet, så att er tro och ert hopp står till Gud.
1 Pet 1:3Välsignad är vår Herre Jesu Kristi Gud och Far! I sin stora barmhärtighet har han genom Jesu Kristi uppståndelse från de döda fött oss på nytt till ett levande hopp,

Titus 1  Från Paulus, Guds tjänare och Jesu Kristi apostel, sänd att föra Guds utvalda till tro och insikt om den sanning som hör till gudsfruktan 2 och ger hopp om evigt liv. Detta eviga liv har Gud, som inte kan ljuga, utlovat från evig tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.